basliktada oldugu gibi full int spear firemi yoksa light mi olmali? +ve -leri nelerdir (pvp ustune)
Full int spear zor, Full int Sword/Sheild olur. İllaki spear istiyorsan Hybırd yapmanı tavsiye ederim Full int speara dehşet ötesi bi set, weopen yapmalısın. Fire/Cold/Heuksal
quote:
Orijinalden alıntı: MrDattebay0 Full int spear zor, Full int Sword/Sheild olur. İllaki spear istiyorsan Hybırd yapmanı tavsiye ederim Full int speara dehşet ötesi bi set, weopen yapmalısın. Fire/Cold/Heuksal
illaki spear ancak neden fire cold? + larini ve - lerini yazarmisiniz Ve full int olmayi dusunuyorum neden hybird acayim?
Cold Snow İçin, Fire Attack için. Yanlız Cold/Light/Heuksalda yapabilirsin. Ama Fazla attack istiyorsan Fire Tabiki. Full İnt istiyorsan Fire/Cold/Heuksal Yapılandır. Güzel Set,Weopen ile iyi iş çıkarırsın
sana mantıklı olanı sölim cold light heuksel. fire gzl damage vuruyor amenna ama çok mp yiyor. ayrıca lightta fena secenek değil. ztn pvpde fln genelde heuksal skili kullanacaksın. bilmem zevkine göre çok merak edersende ikisinide dene ama sonunda light yapacağını düşünüyorum. fire zevk versede durumlar seni lighta zorlicak bence
quote:
Orijinalden alıntı: DaRxTorM sana mantıklı olanı sölim cold light heuksel. fire gzl damage vuruyor amenna ama çok mp yiyor. ayrıca lightta fena secenek değil. ztn pvpde fln genelde heuksal skili kullanacaksın. bilmem zevkine göre çok merak edersende ikisinide dene ama sonunda light yapacağını düşünüyorum. fire zevk versede durumlar seni lighta zorlicak bence
light acmamin tek nedeni olabilir oda hizli kosmasi. Cunku lightta wall yok +mag def yok +psy vurus yok(cok etkilemesede) ve tek nukesi var fireda ise extradan meteor skili var . O yuzden cok merak ediyorum lght acanlar neden aciyo?
kardeş hayranı olduğun işi yap. fire istiyorsan kimse seni bundan alıkoymasın. ben genel konuları söylüyorum sana. yoksa light yada fireye dönmen bana bişi katmaz
Beyler fire nasıl daha çok damage verir? Light da ki magic. atak artırıcı buffu unutmayın. Atak olarak light damage artırıcı az deği mecburi snowdan da cold bence
Bence light cold heuksal FF olunca tadından yenmez zaten Full int S/S ve Full int Heuksal cold light için sp kasıyorum şu an
fire ligt heluksal gidiyorum, çok seri kasıyor. kendi lvl ine tek atıyor. atak olarak sadece nukeler var. 4 adet nukeden 1 i fazla bile geliyor, vurduğu damage ler çok iyi. ama pvp de zayıf kalabilir bunu bilemem full itemli olduktan sonra buna karar verebilirim, bir wizardın sürekli hp basanı ve armor giyeni olarak düşünebilirsin.
light olmak ile daha çok vurduğunu düşünenler için söyleyeceğim. fire nukelerin vuruşuna iç bir spear skill'i ulaşamaz(crtler hariç) o yüzden çok vurmak isteyip defanstan kaybetmek istemeyenler fire cold, ben pvp ye daha yakın olmak istiyorum diyenler light cold. hayır ben wizard gibi seri ama wizard gibi ota moka yatmak istemiyorum diyenler ise fire light gitsinler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme