Şimdi Ara

Full Petrol: Yakıtla İlgili Tepkiler Hızla Büyüyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
1
Favori
24.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştan beri şüphe ile yaklaşmıştım, haklı çıktım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Baştan beri şüphe ile yaklaşmıştım, haklı çıktım...

Bizi de bilgilendirin de biz de bilelim sayın yönetici.
    Bir yönetici olduğunuz ve bazı sorumluluklarınız olduğunu hatırlatarak sizden yüzeysel 1-2 yoruma dayanmayan, kanıtlı ve tatminkar bir açıklama bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 8 Mart 2012; 10:45:31 >
  • quote:

Neden ?

sikayetvar.com'da kim tarafından yazıldığı belli olmayan bir mesajdan ötürü mü ?

Burada kaç kişi tecrübelerini aktardı, memnun olduklarını yazdılar, onların hiç önemi yok ama sikayetvar'daki kimin yazdığı belli olmayan birinin yazdığı mesajın önemi var.

sikayetvar.com'u referans alacaksak alın size bir kaç örnek şikayet :

Shell hakkında :

Şikayet No : 1109286 (20 Şubat 2012 12:01)
    SHELL Fazla Akaryakıt Koydular!
    15 Şubat 2012'de arabamın yakıt deposu 45 litre kapasiteli ve içinde benzin olmasına rağmen 55 litre benzin koydular şikayetimi Shell'e yapmama rağmen beni arayıp bizim yakıt pompamızda sorun yok dediler sırf hatalarını kabul etmemek için böyle dediklerine inanıyorum.
    -----------------------------------------------------------------
    Şikayet No : 1113163 (22 Şubat 2012 13:49)
    SHELL Yakıtım Çabuk Bitti!
    Shell'den aldığım LPG olması gerekenden daha kısa sürede tükendi ve yaklaşık 80 km daha az yol yaptım. Bundan eminim çünkü kış aylarında birkaç depo farklı firmadan aldım ve söylediğim gibi en az 80 km daha az gittiğini gördüm.

Yaptığım alışverişin zamanı miktarı, TL tutarı Shell smart card kart numaramdan sorgulanıp görülebilir. Bu durumun telafisini istiyorum.

OPET hakkında :

Şikayet No : 1115091 (24 Şubat 2012 10:50)
    OPET Yakıt Aracıma Zarar Verdi Hayatımı Tehlikeye Soktu!
    Kadir Osmanağaoğlu Erzurum Opet Bayisinden almış olduğum yakıt aracıma zarar verdi. Yetkili servis hasarın tamamen kalitesiz yakıttan kaynaklandığını söyledi. Aracım ilk çalıştırmada zorluk çekiyordu. Ana yolda giderken birden araç yol ortasında durdu ve hayati tehlike atlattım ve bu 5-10 kez tekrarladı.
    Şikayet No : 1089815 (14 Şubat 2012 13:40) Sonraki Şikayet Önceki Şikayet
    OPET Arabam Çalışmıyor!
    2011 Ford Fiesta aracım var. Kışın dizel araçlar çalışmayabiliyor. Ama ne hikmetse Opet'ten mazot alan araçlar hiç çalışmıyor. Ford Opet'ten alırsanız garanti veririm dediği için ve de Opet'e güvendiğimiz için her zaman alıyorduk.

Yazın bile aracın zor çalışma problemi olabiliyordu. Kışın tam anladık ki kesinlikle aldığımız yakıtın içindeki sudan dolayı araçlar çalışmıyor. Defalarca Opet'e şikayet ettiler. Kimsenin ilgilendiği yok.

Kendine güvenmiyorsan ne diye buraya bayi açıyorsun. Bir arkadaş Opet'i aradım İstanbul'dan sırf benim için geldi deyince şaşırdık. İşte firma bu dedik. Sonrası yok. Adam gelmiş deponuzdan 4 litre mazot alacağız inceleyeceğiz deyince, 4 litre mazotla incelememi olur? Hem 4 litre mazotu götürüp en son ne diyecek bayimizin suçu yok, hata senin diyecek tabi ki.

Ben Aydoğdu ve Kadir Osmanağaoğlu Opet bayilerinden devamlı mazotumu alıyorum ve bir aydır aracım sabahları devamlı çalışmıyor. Her sabah 5 milyarlık tüplü arabalardan yardım alıp takviye ile çalıştırıyoruz.

Daha fazla uzatmayacağım. sikayetvar.com'da bütün firmalarla ilgilki şikayet var...

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

65 litre motorin aldım Full'den. Normalde 900 km yol yapardım ama 590 km'de yakıt bitti ve motorda sıkıntı oluştu. Aldığım günden beri bir tuhaflık vardı. Çekişten düştü araç, çok titreme yapıyordu, teklemler vardı ve en son bugün mazot bitimine yakın sorun çıktı araç çalışmadı. Servisi aradım yakıttan ve pompadan olabilir gelin servise bakalım dediler.

Araçta ciddi bir sorun olduğu kesin. Şimdi bunun hesabını kimden sormam gerekir çok merak ediyorum. İndirim diye aldığımız yakıtla az kilometre yapmamız çok çarpıcı. Demekki ne demişler atalarımız, ucuz etin yahnisi yenmez.

buda bir şikaayetvar mesajı

Bu da bir sikayetvar.com mesajı..
    Ararsanız her firmadan bu tür şikayet bulabilirsiniz. Bunlar haklı da olabilir, denk de gelmiş olabilir. Sadece bayiden de kaynaklanıyor olabilir.

BP PETROLLERİ Akaryakıt Aracımı Bozdu!

06 Şubat 2012 tarihinde BP istasyonundan dizel yakıt aldım. Bir kaç gün sonra aracımı çalıştırmak istediğimde aracım çalışmadı. Aracımı götürdüğüm servis aracın içerisindeki yakıtın içerisinde fazla miktarda su karıştırıldığını bu nedenle donma yaptığını ve bu durumun aracın bazı parçalarına zarar verdiğini belirttiler.

Aracımdaki hasarların giderilmesi için 1500 TL'lik bir fatura ödemek durumunda kaldım. Servisin tarafıma vermiş olduğu bilgiye istinaden BP Türkiye'ye bugün itibariyle memnuniyetsizliğimi ilettim. Tarafıma yapılan geri dönüşte -15 derecede donmaların normal olduğu, tüm yakıtların içerisinde zaten belli bir miktarda su olduğu ve olayın üzerinden çok uzun zaman geçtiği, geçen sürede benden başka şikayetçi olmadığı, böyle bir durum olsa benden başkada şikayetçinin olması gerektiği gibi bilgiler verildi.

BP Türkiyeden beklentim en azından şikayetime konu olan istasyonlarıyla ilgili gerekli araştırmaları yaptıktan sonra sonuçları benimle paylaşmalarıydı. Anladığım kadarıyla şirket politikaları yaşanan sıkıntılarla ilgili araştırma yapmaktansa genel cevaplar verip konuyu kapatmaya çalışmak.

• İlk zamandan beri full kullanıyorum. İndirimli zamanlarda baya güzel oluyor. Artı Full garanti diye yakıttan dolayı bir sıkıntı olursa size garanti veren ben bir yakıt firması duymadım.

Adamlar diyor ki sürekli yakıttını benden alırsan kartınla kayıt ettirirsen aracında birşey olursa full garanti kart sayesinde kontrol ederiz masraflarınızı bir karşılarız diyor.

Ama arada başka bir firmalardan gidip yakıt aldığınız tespit edilirse ben mesuliyet kabul etmem diyor.

Sonuçta aldığınız her akaryakıtta o firmaya ait özel bir madde katılıyor. Kontrollerde hangi firmadan aldığınız tespit ediliyor. Ayrıca dediğim gibi her alışınızda km birlikte kart okutursanız sonuçta araçta bir sıkıntı olduğunda o firmadan olup olmadığı anlaşılır.

Yasal haklarınızı sonuna kadar kullanabilirsiniz.

• 4 aydır fulden yakıt alıyorum şu an için sorun yaşamadım.
    soguklardan ötürü araç seslı çalışıyor tamam ama bunu yakıta baglamamak lazım
  • quote:

hocam benzini cidden iyi ama dizel konusu biraz karışık ağırlık zaten minibüs taksi ve özel halk otobüsleri mazot alıyor
  • Ucuz etin yahnisi diye bir laf var bence cuk oturuyor buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober

quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

Arkadaslar benim arabada toyotanin d-4d kodlu dizel motoru var
    Digerlerine gore az mi cok mu km yapiyor tam anlayamadim ama sunu kesin soyleyebilirim full den aldigim zaman ozellikle rolanti de digerlerine gore daha fazla vibrasyon yapiyor
    Bunun nedeni nedir acaba digerlerinden alinca vibrasyon yok gibi ama fullden alinca vibrasyonu hissediyorum
    Artik fullden almamaya karar verdim 5 kurus kar edicez diye motoru kucaga almiyalim

Turbo kodunuz 17201-0N041 bu seri ile eşleşiyor mu? Aracınızın yıl/km bilgilerini alabilir miyim?

Aynı aracı kullandığımı yukarıda ki mesajımda belirttim. Ayrıca havaların soğuk olmasından kaynaklanabilir çünkü kullandığım araçta motor belli bir ısıya gelince sorun ortadan kalkıyor.

Arabam 2011 model 27000 de
    O seri numarasini goremedim garaj biraz karanlik
    Onunla eslesiyosa ne olucak??kotu bi durum mu oluyor aciklarsaniz sevinirim

• BP, Shell ve Opet'ten şaşmıyorum. 3 kuruş kar yapacağım diye ne olduğu belirsin yakıtı almam.
  • Bilmem ben hep totalden alıyorum hiç bir sıkıntı görmedim sıkıntı görmekte istemediğimden hep aynı yeri terch ederim
  • ya ben hep shellden alıyordum bugun benzin bitti full vardı 30 liralık dizel aldım aracın titremesi azaldı bide yol bilgisayarındaki tüketim azaldı :S ?

shellden aldığımda azcık dokunsam gaza 9-10 a çıkıyordu full aldım 5-6 oldu (araç 1.5dizel megane coupe) zaten çok yakıyodu şu an normal yakıyo gibi geldi şikayet varsa yarın biraz shellden alayım benzinde karışsın motora zarar vermesin bari ama bilmiyorum benzin fena değil bence
  • 3 seferdir alıyorum hiç bir sorun yok aracımda eskisinden daha iyi çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okis -- 8 Mart 2012; 20:39:06 >
  • Lukoil'den alıyorum hep,performans ve tüketim makul Opet'den hem daha ucuz hem de daha iyi bir yakıtı var bence.Opet'ten sonra bariz olarak sessizlik,stabillik ve performans artışı hissediyorum.Hizmetleri de baya iyi İzmit Merkez'deki Lukoil'in.Fırçasız yıkama,oto süpürge vs. vs. 3.49'dan alıyordum geçen ay.En son 3.65'den mi ne aldım.Sadece oradaki şubede böyle indirim oluyor ama Luk kartına.
  • son uc seferdır depomu dolduruyorum full --> po --> full seklınde en full den aldığım benzınle aracın performansı po ya gore daha ıyı hıc bır sorunda yasamadım
  • Artı full zam yapılacağı zam 24:00 olmadan uyarıyor. Gelin 24:00den sonra zam olacak diye. Diğerleri gibi sessiz sedasız zam yapıp sabah uyanınca kabusmu görüyorum demiyorum.
  • Toyota yaris D4D aracıma mazotu full den kullanıyorum .
    Opetten hem çekiş hem gidiş hemde menzil açısından daha iyi olduğu kanısındayım.
  • gtl'den şaşmam

dar gelirliğin alemi yok beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: medonk

quote:

Bir yönetici olduğunuz ve bazı sorumluluklarınız olduğunu hatırlatarak sizden yüzeysel 1-2 yoruma dayanmayan, kanıtlı ve tatminkar bir açıklama bekliyorum.

Lütfen komik olmayınız. Benim yönetici olmam yakıt kalitesi hakkında detaylı bilgiler vermemi gerektirmiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: medonk

quote:

Lütfen komik olmayınız. Benim yönetici olmam yakıt kalitesi hakkında detaylı bilgiler vermemi gerektirmiyor.

Hala sorumsuz paylaşımlara devam ediyorsunuz.

Size forum yöneticisi olarak sorumluluğunuzu hatırlattım.

Ama görüyorum ki ,zaten siz de o sorumluluk yok.

Yaptığınız yorumu açıklayınız lütfen, nasıl , neye dayanarak haklı çıktınız? Detaylı bilgi veremeyeceksiniz yorumunuzu neye göre yaptınız?

Yönetici olmanız yakıt kalitesi hakkında detaylı bilgi vermenizi gerektirmez ama yaptığınız yorum hakkında bilgi sahibi olmanızı gerektirir. Üstelik kimse sizden yakıt hakkında detaylı bilgi vermenizi istemedi.

Yönetici olarak otomobil bölümünü direkt ilgilendiren bir firma ile iddialar da bulunurken bunun somut delillere dayanması gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 9 Mart 2012; 11:49:35 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.