Şimdi Ara

Full Petrol: Yakıtla İlgili Tepkiler Hızla Büyüyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
1
Favori
24.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • milyarlarca lira verip aldığımız araçları ucuz yakıt doldurarak ŞAHSEN tehlikeye atamam. Shell yada Total tercih ediyorum.
  • 2x100 liralık aldım, hemen bıraktım. Shell ya da BP'den alıyorum.
  • Shell'den şaşmam.
  • 90 bin km dir fullden alıyorum lpg yide benzinide aracımda en ufak bir sorun yok ve yaptığım km lerdede en ufak bir fark yok, dizel aracımızada yaksaık 50 bin km dir fullden alıyoruz ondada sorun yok,

arkadaslar butun petrol sirketlerinin ekmegine ciddi oranda kan dogramis bir firmadan bahsediyorsunuz full. bu safsatalar az bile daha ne bel altı vurmalar duyarız ilerleyen gunlerde düşünün.... full kullanmadan once iyi arastırdım arbella nın sahipleri ve cok durust sglam insanlar, fiyat farkı tuprasın pesin alımlarda yaptıgı %8 lik indirimden kaynaklanıyor ve butun bayilerini kendisi isletiyor.
  • Şikayetvar da yazılanları diğer akaryakıtçılar yada onların elemanları yazıyor.

Bende arada Full'den alıyorum hiçbir sıkıntı yok, olmamasıda normal sonuçta Opet ne satıyorsa Full de aynısını satıyor aynı yerden geliyor yakıt.
  • Ben de corsa cdti aracıma sürekli shell den fuel save alırdım.En son Turkuaz Petrolden aldım.Motorinin litre fiyatı shell de 3.80 iken turkuazda 3.40 idi.Son 2 haftadır (havalarda çok soğuktu ama daha önce hiç olmamıştı) aracımı sabah ilk çalıştırdığımda rölantide 25-30 sn süren titremeler oluşmaya başladı.Ayrıca normalde şehir içi 7 yakan aracım şehir içinde 8 yakmaya başladı.Neyse ki dün ışık yandı bende gittim tekrar shell e paşa paşa 50 liralık fuel save mi aldım.Daha da kesinlikle başka yerden almam.
  • Merhabalar, konu acilmisken sormak istedim, bu tarz petrol firmalarinin yaptiklari indirimlerde herhangi bir kisitlama varmi ? yani rekabet kurulunun belirledigibir seviye yada yuzde mevcutmudur ?

Esas konu hakkinda da soylemek istediklerim var, arkadaslar bende cok olmasa da full'den benzin aliyorum, ayni supheye bende dustum, ancak soyle bir gercek var, piyasaya surdukleri benzin veya motorinde kalite farkinin olacagini dusunmuyorum, cunku yapamazlar, bu kadar goz onunde olan bir firma sonucta ve rekabet ettikleri firmalar belli, dunyanin en buyuk petrol firmalari ile rakipler, en ufak bir yanlis hareketleri aciga cikarsa ki bunu kollayanlar mevcuttur diye dusunuyorum, yaptiklari onca yatirim bosa gider, sonuc bu o kadar kolay deil kanimca.
  • 65 litre motorin aldım Full'den. Normalde 900 km yol yapardım ama 590 km'de yakıt bitti ve motorda sıkıntı oluştu. Aldığım günden beri bir tuhaflık vardı. Çekişten düştü araç, çok titreme yapıyordu, teklemler vardı ve en son bugün mazot bitimine yakın sorun çıktı araç çalışmadı. Servisi aradım yakıttan ve pompadan olabilir gelin servise bakalım dediler.

Araçta ciddi bir sorun olduğu kesin. Şimdi bunun hesabını kimden sormam gerekir çok merak ediyorum. İndirim diye aldığımız yakıtla az kilometre yapmamız çok çarpıcı. Demekki ne demişler atalarımız, ucuz etin yahnisi yenmez.

buda bir şikaayetvar mesajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

65 litre motorin aldım Full'den. Normalde 900 km yol yapardım ama 590 km'de yakıt bitti ve motorda sıkıntı oluştu. Aldığım günden beri bir tuhaflık vardı. Çekişten düştü araç, çok titreme yapıyordu, teklemler vardı ve en son bugün mazot bitimine yakın sorun çıktı araç çalışmadı. Servisi aradım yakıttan ve pompadan olabilir gelin servise bakalım dediler.

Araçta ciddi bir sorun olduğu kesin. Şimdi bunun hesabını kimden sormam gerekir çok merak ediyorum. İndirim diye aldığımız yakıtla az kilometre yapmamız çok çarpıcı. Demekki ne demişler atalarımız, ucuz etin yahnisi yenmez.

Adam aracına bakmamış, tesadüf oradan mazot aldığında sorun çıkmış. Full yakıtına garanti veriyor. Benim kartım var ama maalesef Konyada yok. Olsa yine Fulle giderdim.

Belgesiyle gitsin, zararını tazmin etsin... O da full ün yakıtından kaynaklanıyorsa.

Ben sorun yaşamadım ve sorun yaşayana kadar da bu yazılanlara inanmam. Nedeni de Full ün bütün istasyonlarının tek elden yönetilmesi ve her istasyonda aynı yakıt bulunması. Diğer markaların bayilerinin, yakıta ne kattığını bilmiyorum. Birisi iyiyken, diğeri aracı mahvedebiliyor.

İstanbulda,Lukoilden yakıt alırdım. Çok memnundum. Birgün başka istasyondan aldım. Arada 500 mt fark vardı. Gaz pompasını taktı. Pompa habire çalışıyor. 40 lt lik otogaz deposunda, pompa 45 lt ye geldi, hala basıyor. Durdurttum. Dedim ne oluyoruz? Bir sürü bahane... Bir daha da oraya uğramadım. Burada da ifşa ettim... kozyatağı, Carrefour karşısı Lukoil.

Full ün farkı, böyle olayların olmayacağına olan güvenim. Çünkü gözünü para bürüseydi, bayiliklerle bütün Türkiyeye yayılırdı.

• Arkadaslar benim arabada toyotanin d-4d kodlu dizel motoru var
    Digerlerine gore az mi cok mu km yapiyor tam anlayamadim ama sunu kesin soyleyebilirim full den aldigim zaman ozellikle rolanti de digerlerine gore daha fazla vibrasyon yapiyor
    Bunun nedeni nedir acaba digerlerinden alinca vibrasyon yok gibi ama fullden alinca vibrasyonu hissediyorum
    Artik fullden almamaya karar verdim 5 kurus kar edicez diye motoru kucaga almiyalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufoufo -- 7 Mart 2012; 23:45:15 >
  • quote:

65 litre motorin aldım Full'den. Normalde 900 km yol yapardım ama 590 km'de yakıt bitti ve motorda sıkıntı oluştu. Aldığım günden beri bir tuhaflık vardı. Çekişten düştü araç, çok titreme yapıyordu, teklemler vardı ve en son bugün mazot bitimine yakın sorun çıktı araç çalışmadı. Servisi aradım yakıttan ve pompadan olabilir gelin servise bakalım dediler.

Servis raporu doğrultusunda yakıtı aldığınız bayinin yoluna koyuluyorsunuz satın alınan tarihler plaka üzerinden hangi pompadan işlem gördüğüne ilişkin inceleme yapılır, servis masrafınızı ödemeye kadar gideceği yönünde yetkili ağızdan duyum aldım.

Aldığım yakıttan dolayı aracımda sorun çıktığı gün sizin kadar hoşgörülü davranmam firma yaptığı işin nelere mal olacağını tahmin edebildiği için yakıtlarına garanti veriyorlar.

Sitede ki şikayetleri okudum biri de çıkıp iletişim kurma yolunu denedim ancak firma umursamadı dememiş. Komik olan sorun yaşadığımızda bile birilerinin aramasını bekliyoruz...

Gitmeden önce istasyon yetkilisi ile iletişim kurmanızda fayda var.

http://www.full.com.tr/Modul/Stations/Default.aspx

• quote:

Bildiğim kadarıyla Full kendi yakıtından kaynaklı sorunlar nedeniyle garanti veriyor, Full e başvurdun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans76

quote:

Bildiğim kadarıyla Full kendi yakıtından kaynaklı sorunlar nedeniyle garanti veriyor, Full e başvurdun mu ?

benim değil mesaj şikayet var .comdan aldım altınada yazdım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

Arkadaslar benim arabada toyotanin d-4d kodlu dizel motoru var
    Digerlerine gore az mi cok mu km yapiyor tam anlayamadim ama sunu kesin soyleyebilirim full den aldigim zaman ozellikle rolanti de digerlerine gore daha fazla vibrasyon yapiyor
    Bunun nedeni nedir acaba digerlerinden alinca vibrasyon yok gibi ama fullden alinca vibrasyonu hissediyorum
    Artik fullden almamaya karar verdim 5 kurus kar edicez diye motoru kucaga almiyalim

Turbo kodunuz 17201-0N041 bu seri ile eşleşiyor mu? Aracınızın yıl/km bilgilerini alabilir miyim?

Aynı aracı kullandığımı yukarıda ki mesajımda belirttim. Ayrıca havaların soğuk olmasından kaynaklanabilir çünkü kullandığım araçta motor belli bir ısıya gelince sorun ortadan kalkıyor.
  • bu aralar bende kıllanmaya başladım araç sanki daha çok yakmaya başladı. kışın en çetrefilli dönemde bile bu kadar fazla yakmıyordu. gene 1 depo daha deniyim ondan sonra işin rengi belli olucak
  • full de ne işiniz var kardeşim.Ucuz etin yahnisi çok iyi olmaz,pahalı olur.Shall,Bp gibi yerler varken,full de neyin nesi.En pahalı akaryatkıtı alacağız ki çok değerli arabalırımızın başına bir şey gelmesin.Arabalarımıza 50-60-70 milyar vereceğiz sonra akaryakıt hesabı yapacağız.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?.5-10 liranın hesabı yapılırmı?
  • full'dan 6.000 km kadar mazot aldım, açıkçası yakıta güvence vermelerine tav oldum. ama total excellium eurodizele oranla çekişteki cansızlığı ve menzilin kısa olması hep dikkatimi çekti. sonunda totale döndüm, full'a oranla araçtaki sesizliği farkettim. full'a geçtiğimde yakıt ortalamam 0.5 lt artmıştı, tekrar eski değerine döndü. excelliuma her ne katkı koyuyorlarsa bence çok başarılı.
  • Bugun 150 liralik benzin aldim buradan. Arabayi calistirmayi basarsin yeter. Geri kalanini milangaz hallediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full'den 1 depo benzin almıştım. Opet'e göre hem ş.içi hem de ş.dışı ortalamam 1 lt arttı ve arabanın çekişi düştü. Ayrıca motor sesinin artması da cabası. Aradaki farkı tekrar Opet'ten alınca çok daha net bir şekilde hissetmiştim. Ben Full'den almıyorum, alana da bir şey demiyorum. Alın deneyin diyorum. Herkesin aracında aynı etkiyi yapmayabilir.
  • shell dururken 3 kr için riske girmeye değmez...

fullsave
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.