Şimdi Ara

Full Petrol: Yakıtla İlgili Tepkiler Hızla Büyüyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
1
Favori
24.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mazot konusunda herhangi bir yorum yapamam, çünkü hiçbir zaman dizel araba almadım ve almayı da düşünmüyorum. Dizeli sevmiyorum. Ancak full hakkında yazılanlar ve çizilenlere de inandığımı söyleyemem. İstanbulda bulunduğum sürece, her zaman fullden yakıt almaya dikkat ettim. Ne otogazında, ne de benzininde en ufak sorunla karşılaşmadım.

Full hakkında olumsuz yorumların çoğunun, diğer istasyon çalışanları veya sahipleri olduğunu ve ortaya atılan şikayetlerin fake olduğunu düşünüyorum. Türk milletinin ortak özelliği olan ve atasözüyle de pekiştirilmiş "Meyve veren ağaç taşlanır" sözüne gönülden inanıyorum.

Bu tür haberlere itibar edenler, Full den yakıt almak yerine, diğer markalara yönelsinler. Ben her depo dolduruşumda, cebimde 10 TL kalıyordu ve bundan da memnundum.

Şikayet edilen sitede, hiç mi Shell, Opet veya diğer markalarla ilgili şikayet yok da, sadece full sürekli pişirilip pişirilip önümüze geliyor? Ben de ayda bir, shell ve opetle ilgili şikayetleri, dönüşümlü olarak buradan yayınlayım bari.

• Benimde daha önce BP de başıma gelmişti benzinlı aracım tekliyordu.

Servise götürdüm bir sorun bulamadılar.

Sonra Shell den almaya başladım tekleme sorunu ortadan kalktı.

Belki tesadüf, belkide yakıt kalitesi bilemiyorum ama tek bildiğim Shellden alınca bu sorunun ortadan kalktığı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Bir konuda bilgi edinmek istiyorsam, başvuracağım en son kaynak eskşi sözlüktür...

benim de ilk bakacağım yerlerden bir tanesi "kutsal bilgi kaynağıdır"
  • Normalde ortalam 5,8 tl
    Kışın 6,2-6,3

İlk kez son depomu fullden aldım euro dizel
    havalarda fena değil şimdi ortalam 6,7-6,8 ??????????????
    bu bana ilginç geldi çünkü kullnım şartları hep aynı.

1-2 depo daha kullnıp karar vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Mazot konusunda herhangi bir yorum yapamam, çünkü hiçbir zaman dizel araba almadım ve almayı da düşünmüyorum. Dizeli sevmiyorum. Ancak full hakkında yazılanlar ve çizilenlere de inandığımı söyleyemem. İstanbulda bulunduğum sürece, her zaman fullden yakıt almaya dikkat ettim. Ne otogazında, ne de benzininde en ufak sorunla karşılaşmadım.

Full hakkında olumsuz yorumların çoğunun, diğer istasyon çalışanları veya sahipleri olduğunu ve ortaya atılan şikayetlerin fake olduğunu düşünüyorum. Türk milletinin ortak özelliği olan ve atasözüyle de pekiştirilmiş "Meyve veren ağaç taşlanır" sözüne gönülden inanıyorum.

Bu tür haberlere itibar edenler, Full den yakıt almak yerine, diğer markalara yönelsinler. Ben her depo dolduruşumda, cebimde 10 TL kalıyordu ve bundan da memnundum.

Şikayet edilen sitede, hiç mi Shell, Opet veya diğer markalarla ilgili şikayet yok da, sadece full sürekli pişirilip pişirilip önümüze geliyor? Ben de ayda bir, shell ve opetle ilgili şikayetleri, dönüşümlü olarak buradan yayınlayım bari.

dediğin olabilir...hayvani bir rekabet var piyasada...ama benim elantrada da menzil düşüyordu fullden aldığımda..Onun dışında bir sorunla karşılaşmamıştım...

• Full'den bir arkadaşım 2006 320d'sine, babam da 2006 C3 1.6 HDI'sine mazot alıyorlar. İkisinden de şimdiye kadar herhangi bir memnuniyetsizlik duymadım...
  • 4 aydır ben babam ve bir arkadaşım Full den dolurup doldurup geziyoruz daha bi sorun çıkmadı..

Ben 1.6 Focus Benzin
    babam 2.0 mondeo Benzin
    Arkadaş 4.0 Toyota Land Cruiser Dizel
  • Full'den benzinli aracıma da ,şu an ki dizel aracıma da yakıt aldım.
    Hiçbir sorun yok.

Önemli olan bayi diyordum.
    Maltepe e-5 üzerindeki Shell'den yakıt aldım çok az gitti diyordum , daha önce foruma da yazmıştım.
    Haklıymışım.
    Televizyona bile çıkmış.
    Müşteri içeri gittiğinde bidona dolduruyorlarmış benzini.
    Shell durum anlaşılınca bayiliğe el koymuş ve kendi işletiyormuş şimdi orayı.

Bugün yine yol üstünde Shell'e denk geldim ve oradan aldım.
    FULL ile bir depo 800 km. gitmiştim. Bakalım şimdi ne olacak?
  • quote:

Mazot konusunda herhangi bir yorum yapamam, çünkü hiçbir zaman dizel araba almadım ve almayı da düşünmüyorum. Dizeli sevmiyorum. Ancak full hakkında yazılanlar ve çizilenlere de inandığımı söyleyemem. İstanbulda bulunduğum sürece, her zaman fullden yakıt almaya dikkat ettim. Ne otogazında, ne de benzininde en ufak sorunla karşılaşmadım.

Siz sorun yasamadiniz ama yasayan bir cok insan var basta ben dizeli hic iyi degil

Benzine ise lafimiz yok zaten

Lpgside iyi degil diyor kullananlar daha az km yapildigi ilk sikayetlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 LT benzin veya mazotta ne kadar kârınız oluyor da Full'u tercih ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Siz sorun yasamadiniz ama yasayan bir cok insan var basta ben dizeli hic iyi degil

Benzine ise lafimiz yok zaten

Lpgside iyi degil diyor kullananlar daha az km yapildigi ilk sikayetlerden

Bilmiyorum Cihan, LPG de de sorun yaşamadım ben. Diğer istasyonlardan aldığım LPG ile ne kadar yol yaptıysam, aynı menzili fullün LPG si ile de yaptım. Bence sorun markaların motorlarıyla lgili. CVVT motorlar LPG ye %100 uyumlu. Benim aracım gibi. Fullün LPG si katkısız ve daha az filtrelenmiş olabilir. Bazı motorlar hassas olabilir. Ancak benim motorda hiç sorun yaşamadım. Ne tekleme oldu ne menzil kısalması. Bence sorun LPG de değil, motorlarda.

Mazotta nasıl oluyor peki, diyebilirsin. Bence bu kesinlikle katkı meselesi. 10 numara yağ yakabilen motorlar da var, eurodizelden başkasını kabul etmeyen de. Bununla ilgili bir analiz vardır mutlaka ama kimyager olmadığımdan ben bilemem. Bu analizi bulabilecek adresi de bilemem. Aramızda kimyager varsa yardımcı olabilir bence.

• tüketim kafadan %10 artıyor,

ayrıca arabanın alt devir performansı çok net şekilde düşüyor.

bu tip değişiklikleri hissetmek küçük- alt devirleri zayıf motora sahip kullanıcılar için daha kolaydır, o yüzden herkesin hissedememesi normal.
  • lpg yi full den alan arkadaşlar;lpg filtrelerinizi değiştirdinizmi?Değiştirdikten sonraki yorumlarınızı daha net alabiliriz.
  • Bilinen firmanın farklı istasyonlarında dahi yakıt kalitesi farklılık gösterebiliyorken FULL firmasında neden göstermesin? 6 aydır bir sorunum var mı? Hayır, ancak bu diğer kullanıcıların sıkıntı yaşayıp yaşamayacağının garantisini vermiyor. Aynı şikayet sitesinde

SHELL
    BP

benim miğdemi bulandırıyor.

• Yakıtımı farklı araçlarla açıldığından beri FULL Bursa/Yıldırım şubesinden alıyorum. Ne aracımın menzili azaldı , ne çekişi azaldı ne de eksozdan farklı duman geldi. Akaryakıtından da fiyat kampanyalarından da son derece memnunum. Akaryakıtın renginin farklı olduğunu söyleyen arkadaşlar çok sağlam sallıyorlar. Shell'den aldığım Eurodiesel ile FULL'den indirimli gününde aldığım Eurodiesel arasında ne koku ne renk olarak hiçbir fark yoktu. Nereden mi biliyorum? 10 litrelik şeffaf su bidonuyla aldım çünkü. Denediğim yakıtlar ve araçlar ;

--Benzin 95

Ford Mondeo 2.0 Duratec (araçla aynı zamanda LPG'si de denendi)
    Hyundai i20 1.2
    Peugeot 206 1.4 8V
    Peugeot 508 1.6 VTi

--Eurodiesel

Volkswagen Caravelle 2.5 TDI
    Hyundai Accent Era 1.5 CRDi-VGT
    KIA Cee'd 1.6 CRDi

En ufak bir sorunla karşılaşmadım. İçiniz rahat olsun.

• dizelini bir iki kez arkadaşimin aracina aldik bir sorunla karşilaşmadik

benzinini en az 4-5 depo aracima aldim bir sorunla karşilaşmadim
    LPG sini 6-7 depo aracima doldurttum 3 farkli istasyonundan aliyorum bir sorunla karşilaşmadim

benim sorunla karşilaşmamam sorunsuz oldugu anlamina gelmez ama sorunla karşilaştigini söyleyenlerde sorunlu oldugu anlamına gelmez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: permanganat26

son günlerde aracımın çekişten düştüğünü ve deponun daha çabuk boşaldığını bariz hissettim.

Araçlarınız benzinli mi lpg li mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Yakıtımı farklı araçlarla açıldığından beri FULL Bursa/Yıldırım şubesinden alıyorum. Ne aracımın menzili azaldı , ne çekişi azaldı ne de eksozdan farklı duman geldi. Akaryakıtından da fiyat kampanyalarından da son derece memnunum. Akaryakıtın renginin farklı olduğunu söyleyen arkadaşlar çok sağlam sallıyorlar. Shell'den aldığım Eurodiesel ile FULL'den indirimli gününde aldığım Eurodiesel arasında ne koku ne renk olarak hiçbir fark yoktu. Nereden mi biliyorum? 10 litrelik şeffaf su bidonuyla aldım çünkü. Denediğim yakıtlar ve araçlar ;

--Benzin 95

Ford Mondeo 2.0 Duratec (araçla aynı zamanda LPG'si de denendi)
    Hyundai i20 1.2
    Peugeot 206 1.4 8V
    Peugeot 508 1.6 VTi

--Eurodiesel

Volkswagen Caravelle 2.5 TDI
    Hyundai Accent Era 1.5 CRDi-VGT
    KIA Cee'd 1.6 CRDi

En ufak bir sorunla karşılaşmadım. İçiniz rahat olsun.

Bursa/Nilüfer şubesi içinde ifadelerinizin geçerli olduğunu belirtmek isterim. Şirket araçlarımız ile uğradığımız istasyonlar arasında Bağcılar var ve mazot kalitesi konusunda sıkıntı oluşacak bir duruma fırsat vermedi.

Araçlar,

Toyota Corolla 1.4d-4d
    Hyundai Accent Era 1.5 CRDi

En sevdiğim yönü tek tip mazot olması dolayısıyla GTL ya da benzer katkılı yakıtlar belirtilmediği halde yaşanan tatsız durumlar ortadan kalkmış oluyor.

• Yaklaşık 1 senedir full'den gaz ve benzin alıyorum. Ondan önce 2 sene kadar sürekli opet'den almıştım.

Olumlu veya olumsuz hiç bir fark yok. Performans aynı, menzil aynı.

Hiç de sakin kullanmam, tabiri caizse "köpek gibi gidiyor" gayet memnunum.
  • Şu benzinde 98 ve 100 oktan geri gelse de daha güzel karşılaştırma yapsak.

Geçen sene ilk aracımı aldım ama bu yakıtlar nedense kaldırılmış. Bir deneyemedik.

Eskiden Süper falan da vardı ne güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.