Şimdi Ara

Full str bow acıorum yardık!!!!!!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben şimdi sroda forum ları 1 haftadır okuyorum baya bişi anladım anlamadıklarımı buraya yazıp size sorucam cevaplar sanız sevinirim.str bowcuyum oyunda skill point en fazla 330 oluyor bunun ne kadarını dagıtmalıyım ? bu arada fire kullanıcam . bunun cevabını merak ediyorum. Ayrıca bi arkadasım ortak exp partisi kurarak bni kassa sp farm zarar görür mü? (arkadas 15lwl :D) . Ayrıca sp farm konusunda 16 lwewelde kasın kasın sonra resci bulup yine 16 klaın diosunuz ben bunun yapmayıp belli bie lwewele kadar sürekli 9 lwl gapla gitsemde sizin dediginizi karsılar mı? karsılarsa kac lwewelw kadar kac gapla kasmalıyım ? bunları cok merak ediyorum cevaplarsanız cok sevinirim.

• Fire 110 Cold 110 Pacheon 110 : 330, 3 Build Olarak Dağıtılacaktır, Tabi bu Senin İsteğine Göre Değişir.
    Str Charlara Fire İdealdir, Attack'ı Daha Fazladır. 15 Lw'in Sana Bi Yararı Olmaz :) İlk Başta 250-300k Sp Kas, 0 Gapla En İyi Şekilde Lw Atlamaya Bak, 105 Lw'e Kadar Gelirsen Sp Cavede Fazlasıyla Sp Kasarsın ( Kasma Hızına Göre 2.5 / 3 Ayı Bulur ). Yada Ben Bu Kadar Uğraşamam Diyip, Forumlara Bakıp En Uygun Charı Alıcaksın Bol Şans
  • layting vermiyimmi ayrıca 0 gap olmaz kardes :D
  • sana ne yazmışım? ilk başta 250-300 gapla kas, sadece fire/pacheon 'a önem wererek git. ayrıca tavsiyem cold/fire/pacheon
  • gap nedemek :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albahran

beyler ben şimdi sroda forum ları 1 haftadır okuyorum baya bişi anladım anlamadıklarımı buraya yazıp size sorucam cevaplar sanız sevinirim.str bowcuyum oyunda skill point en fazla 330 oluyor bunun ne kadarını dagıtmalıyım ? bu arada fire kullanıcam . bunun cevabını merak ediyorum. Ayrıca bi arkadasım ortak exp partisi kurarak bni kassa sp farm zarar görür mü? (arkadas 15lwl :D) . Ayrıca sp farm konusunda 16 lwewelde kasın kasın sonra resci bulup yine 16 klaın diosunuz ben bunun yapmayıp belli bie lwewele kadar sürekli 9 lwl gapla gitsemde sizin dediginizi karsılar mı? karsılarsa kac lwewelw kadar kac gapla kasmalıyım ? bunları cok merak ediyorum cevaplarsanız cok sevinirim.

Bak burda ne yazmışsın, Kafamı Buluyorsun ? Cewaplıyanda Kabahat

• kac lwewle kadar 9 la kasayım kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • su an sıfırdan botsuz presiz yuklvl charın olmadan char kasmak ahmaklık emin ol sen o karakteri 110 fullfarm yapana kadar sroda max lvl 140 olur su an char fiyatları inanılmaz uygun 70-80 liraya 100lvl civari bi karakter al yıllarını charı kasmakla harcayıp saclarına ak dusurme.illede kasıcam diyorsan ong lerde 1-2 aylık bi sp farmla gap sız gidebilirsin. şahsen 95lvl neredeyse fullfarm karakteri 25liraya aldım 0 dan o karakteri acıp 95 yapmaya kalksam aylarımı ve yuzlerce lira paramı harcamıs olurdum.he eger ben bot almam preyle isim olmaz gold iflan hikaye diyorsan o karakter sittim sene max lvl olamaz anca kale önlerinde pvp izleyip iç çekersin tabi servara girebilirsen.
  • Yardık?
  • yardım yazaktım yanlıs yasmızım her neyse nedir bu ongler lwewlleri kac dır kac kiisi keser kac lwewel olmak lazım kesmek icin*
  • bot alsam pre alsam M falan alsam olmaz mı yani?
  • kardes 25 liraya bende alırımda nasıl para yolucamı falan bilmiyorum internet uzurenden is yapmayı bilmiyom anladın ?
  • pre + bot + m çek 3 gapla git. fire ile pacheonu aç. 105 olursan sp kasarak farmlarsın. sp kasma imkanın varsa onglarda tanıdık fln. sp kas.
    sp konusunda biriyle tanış o sana yardım eder. gerekirse karşılıklı olarak sp kas. nasıl sp kasarım onglarda dersen anlatırım ben sana. önünde 2 secenek var. olmadı plutoya gel ben girdiğimde seni ptye alırım bedava sp kasarım. kendi charıma lvl kasarken sende kasılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.