beyler ben şimdi sroda forum ları 1 haftadır okuyorum baya bişi anladım anlamadıklarımı buraya yazıp size sorucam cevaplar sanız sevinirim.str bowcuyum oyunda skill point en fazla 330 oluyor bunun ne kadarını dagıtmalıyım ? bu arada fire kullanıcam . bunun cevabını merak ediyorum. Ayrıca bi arkadasım ortak exp partisi kurarak bni kassa sp farm zarar görür mü? (arkadas 15lwl :D) . Ayrıca sp farm konusunda 16 lwewelde kasın kasın sonra resci bulup yine 16 klaın diosunuz ben bunun yapmayıp belli bie lwewele kadar sürekli 9 lwl gapla gitsemde sizin dediginizi karsılar mı? karsılarsa kac lwewelw kadar kac gapla kasmalıyım ? bunları cok merak ediyorum cevaplarsanız cok sevinirim.
Fire 110 Cold 110 Pacheon 110 : 330, 3 Build Olarak Dağıtılacaktır, Tabi bu Senin İsteğine Göre Değişir. Str Charlara Fire İdealdir, Attack'ı Daha Fazladır. 15 Lw'in Sana Bi Yararı Olmaz :) İlk Başta 250-300k Sp Kas, 0 Gapla En İyi Şekilde Lw Atlamaya Bak, 105 Lw'e Kadar Gelirsen Sp Cavede Fazlasıyla Sp Kasarsın ( Kasma Hızına Göre 2.5 / 3 Ayı Bulur ). Yada Ben Bu Kadar Uğraşamam Diyip, Forumlara Bakıp En Uygun Charı Alıcaksın Bol Şans
layting vermiyimmi ayrıca 0 gap olmaz kardes :D
sana ne yazmışım? ilk başta 250-300 gapla kas, sadece fire/pacheon 'a önem wererek git. ayrıca tavsiyem cold/fire/pacheon
gap nedemek :DD
quote:
Orijinalden alıntı: Albahran
beyler ben şimdi sroda forum ları 1 haftadır okuyorum baya bişi anladım anlamadıklarımı buraya yazıp size sorucam cevaplar sanız sevinirim.str bowcuyum oyunda skill point en fazla 330 oluyor bunun ne kadarını dagıtmalıyım ? bu arada fire kullanıcam . bunun cevabını merak ediyorum. Ayrıca bi arkadasım ortak exp partisi kurarak bni kassa sp farm zarar görür mü? (arkadas 15lwl :D) . Ayrıca sp farm konusunda 16 lwewelde kasın kasın sonra resci bulup yine 16 klaın diosunuz ben bunun yapmayıp belli bie lwewele kadar sürekli 9 lwl gapla gitsemde sizin dediginizi karsılar mı? karsılarsa kac lwewelw kadar kac gapla kasmalıyım ? bunları cok merak ediyorum cevaplarsanız cok sevinirim.
Bak burda ne yazmışsın, Kafamı Buluyorsun ? Cewaplıyanda Kabahat
su an sıfırdan botsuz presiz yuklvl charın olmadan char kasmak ahmaklık emin ol sen o karakteri 110 fullfarm yapana kadar sroda max lvl 140 olur su an char fiyatları inanılmaz uygun 70-80 liraya 100lvl civari bi karakter al yıllarını charı kasmakla harcayıp saclarına ak dusurme.illede kasıcam diyorsan ong lerde 1-2 aylık bi sp farmla gap sız gidebilirsin. şahsen 95lvl neredeyse fullfarm karakteri 25liraya aldım 0 dan o karakteri acıp 95 yapmaya kalksam aylarımı ve yuzlerce lira paramı harcamıs olurdum.he eger ben bot almam preyle isim olmaz gold iflan hikaye diyorsan o karakter sittim sene max lvl olamaz anca kale önlerinde pvp izleyip iç çekersin tabi servara girebilirsen.
Yardık?
yardım yazaktım yanlıs yasmızım her neyse nedir bu ongler lwewlleri kac dır kac kiisi keser kac lwewel olmak lazım kesmek icin*
bot alsam pre alsam M falan alsam olmaz mı yani?
kardes 25 liraya bende alırımda nasıl para yolucamı falan bilmiyorum internet uzurenden is yapmayı bilmiyom anladın ?
pre + bot + m çek 3 gapla git. fire ile pacheonu aç. 105 olursan sp kasarak farmlarsın. sp kasma imkanın varsa onglarda tanıdık fln. sp kas. sp konusunda biriyle tanış o sana yardım eder. gerekirse karşılıklı olarak sp kas. nasıl sp kasarım onglarda dersen anlatırım ben sana. önünde 2 secenek var. olmadı plutoya gel ben girdiğimde seni ptye alırım bedava sp kasarım. kendi charıma lvl kasarken sende kasılırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme