Şimdi Ara

FULL str Chinese Bow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bow açmayı düşünüyorum fakat yapılandırmada kafam karıştı.Sizce Pacheon 110/Fire 110/cold 110 yapsam çar pvp de nasıl olur?

• Bende bu konuda kararsız kaldım.107 Lv FF Bowman karakterim var.. ama Pacheon Fire Lightning.Lightning i kapatmayı planlıyorum Cold mu Force mu kararsız kaldım.Arkadaşlarım genellikle Cold yap diyolar hem pvp hemde savaşlar için idealdir diyorlar.Diğer yandan da force diyenler var (benimde gönlüm force'dan yana).Ama küçük bir sorunum var charımın seti garmentdir ve gayet güzeldir.Force yaparsam eger garment setle çok sopa yersin diyolar bence dogru söylüyolar ama birde sizin görüşlerinizi almak isterim
  • Pacheon 110 Fire 110 Light 80 Cold 30
  • Ya tam light ol ya tam cold. Cold 80 yapıp Light 30 falan yapma, değmez.
  • orjinal yaplandırma pacheon 110 fire110 cold110 ligt bowa bi sey saglanmaz anca kosu masrafından kurtulursun cold olmassa pyh defansiz az olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

orjinal yaplandırma pacheon 110 fire110 cold110 ligt bowa bi sey saglanmaz anca kosu masrafından kurtulursun cold olmassa pyh defansiz az olur.

niye light bişey sağlamasın arkadasım..koşu veriyor,phantom skili var ki kale ve unique de hayat kurtarıyor kullanmayı bilene..magical damage buff ı var str karakteriz ama bu buffda küçümsenmeyecek kadar bir damage katkısı sağlıyor..ayrıca parry ratio var her lvl da verdiği ve ayrı parry ratio buffu..light küçümsenmeyecek bir agaç skilidir arkadaslar
  • Hız alınabiliyor zaten 100k cık uniq e gelince wizardlardan alabilirsen helal Cold yap kardeş pwp de daha az yatmak veya moblarda cold aç + defans cabası tank çar
  • Çarı açtım 46 lv oldum yardımlarınız için saol build güzel fakat 5 li ok olmadığı için kb yapılmıyor dolayısıyla eventte biraz zorlanıyorum fakat yinede 5 tikıttan aşağı kapatmıyorum.Titanda oynayan varsa ismim GrungE_Tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GrungE_ -- 16 Ağustos 2010; 21:36:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.