Şimdi Ara

Full Str Glavie sp farm nasıl olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. bu oyunda yeniyim uzun yıllar ko oynadım ve silkroada başladım. oynayan arakdasımlarım var az cok biliyorm. merak ettigim şey su. 18 lv bir full str glavie var su anda heuksal 15 fire 15 lighting 15 de bıraktım. nasıl nerede en hızlı sp kasabilirm. ona göre davranıcam. şimdiden teşekkürler. ayrıca ücretli bot kullanma imkanımda var.

• Ong farm
  • yada hungoyo gostlarda yap. ama ong lar daha iyidir

15 -16 k olun ca bırakırsan lvl 50 den sonra bidaha yapman gerekir ki benim tavsiyem öyle yap yoksa çok sıkılırsın
  • Arkadaşlar ne kadar çok geri kalmışsınız millet çatır çatır ong farm yaparak 1 ayda 1milyon sp'yi geçiyor siz hala kendiniz kasarak farm yapmaya çalışıyosunuz bırakın şu işleri gidin sizde ong farm yaptırın normal kendiniz kasarak 1 haftada 50k sp yaptınız diyelim ong farmda premiumsuz sp ticketsız 2 günde 60k rahat yaparsınız umarım açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Arkadaşlar ne kadar çok geri kalmışsınız millet çatır çatır ong farm yaparak 1 ayda 1milyon sp'yi geçiyor siz hala kendiniz kasarak farm yapmaya çalışıyosunuz bırakın şu işleri gidin sizde ong farm yaptırın normal kendiniz kasarak 1 haftada 50k sp yaptınız diyelim ong farmda premiumsuz sp ticketsız 2 günde 60k rahat yaparsınız umarım açıklayıcı olmuştur.

ong lerde taxi ile kas diyorsun yani :) iyi de herzaman orda adam gibi taxi yapıcak wizard bulunmıo
    ne yazıkki. (Poseidon)
  • taxi daha hızlı olur ama bir okadarda pahalı olur
    paranız varsa taxiye girin derim yoksa free ye girin ve 9 gap yapmayı unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandira10

taxi daha hızlı olur ama bir okadarda pahalı olur

adam king yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

quote:

Orijinalden alıntı: mandira10

taxi daha hızlı olur ama bir okadarda pahalı olur

adam king yaw

çözmüş

• Yok Ben Taxi olmadan sp farm yapıcam diyorsan o zaman banditlerde kas ama şimdilik pacheon(bow) açarsan daha hızlı kasarsın.
  • Şu an 79 LvL Ov3RCoMe isminde bir charım var Hercules serverında. 93 xBoWumla Ongda pre plus + %100 sp ticketıyla 1 ay geçirdim ve 1.2m sp kastım. Skiller 79 Heuksal / 79 Fire / 79 Cold max durumda ve 910K SP si var. Halen premium + %100 sp ticketıyla gidiyorum. Bence 1m veya 1,5m arası bir sp uygun Glavie bir char için ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.