slm arkadaşlar. bu oyunda yeniyim uzun yıllar ko oynadım ve silkroada başladım. oynayan arakdasımlarım var az cok biliyorm. merak ettigim şey su. 18 lv bir full str glavie var su anda heuksal 15 fire 15 lighting 15 de bıraktım. nasıl nerede en hızlı sp kasabilirm. ona göre davranıcam. şimdiden teşekkürler. ayrıca ücretli bot kullanma imkanımda var.
Ong farm
yada hungoyo gostlarda yap. ama ong lar daha iyidir
15 -16 k olun ca bırakırsan lvl 50 den sonra bidaha yapman gerekir ki benim tavsiyem öyle yap yoksa çok sıkılırsın
Arkadaşlar ne kadar çok geri kalmışsınız millet çatır çatır ong farm yaparak 1 ayda 1milyon sp'yi geçiyor siz hala kendiniz kasarak farm yapmaya çalışıyosunuz bırakın şu işleri gidin sizde ong farm yaptırın normal kendiniz kasarak 1 haftada 50k sp yaptınız diyelim ong farmda premiumsuz sp ticketsız 2 günde 60k rahat yaparsınız umarım açıklayıcı olmuştur.
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
Arkadaşlar ne kadar çok geri kalmışsınız millet çatır çatır ong farm yaparak 1 ayda 1milyon sp'yi geçiyor siz hala kendiniz kasarak farm yapmaya çalışıyosunuz bırakın şu işleri gidin sizde ong farm yaptırın normal kendiniz kasarak 1 haftada 50k sp yaptınız diyelim ong farmda premiumsuz sp ticketsız 2 günde 60k rahat yaparsınız umarım açıklayıcı olmuştur.
ong lerde taxi ile kas diyorsun yani :) iyi de herzaman orda adam gibi taxi yapıcak wizard bulunmıo ne yazıkki. (Poseidon)
taxi daha hızlı olur ama bir okadarda pahalı olur paranız varsa taxiye girin derim yoksa free ye girin ve 9 gap yapmayı unutmayın
quote:
Orijinalden alıntı: mandira10
taxi daha hızlı olur ama bir okadarda pahalı olur paranız varsa taxiye girin derim yoksa free ye girin ve 9 gap yapmayı unutmayın
adam king yaw
çözmüş
Yok Ben Taxi olmadan sp farm yapıcam diyorsan o zaman banditlerde kas ama şimdilik pacheon(bow) açarsan daha hızlı kasarsın.
Şu an 79 LvL Ov3RCoMe isminde bir charım var Hercules serverında. 93 xBoWumla Ongda pre plus + %100 sp ticketıyla 1 ay geçirdim ve 1.2m sp kastım. Skiller 79 Heuksal / 79 Fire / 79 Cold max durumda ve 910K SP si var. Halen premium + %100 sp ticketıyla gidiyorum. Bence 1m veya 1,5m arası bir sp uygun Glavie bir char için ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme