Bildirim
Fulleyenlerden kanal tavsiyeleri ( branş branş)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlayalım
Edebiyat
-rustu Hoca'dan dinledim kitap bitirmedim limit el kitabından tekrar yaptım (son 3 ay baktım)
---
Edebiyat icin soru çözmeye gerek yok diye düşünüyorum tekrar önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred phillips sons -- 18 Ağustos 2020; 0:50:53 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
AYT fulledim ama hiç bir zaman konu anlatımı dinlemedim. Çap, aydın gibi yayınların Konu Anlatımı + soru fasikülleri var hep ondan kullandım. Biyoloji ise Palme'nin konu anlatımı kitabı yeterli oldu bana.
Up güzel konu
Video söyleyenler kaynak da söyleyebilir mi acana
up up up -
Up
Tekrarı soru ile de yapabiliriz hocam
Tabi her yiğidin yoğurt yiyişi farklı -
Doğrudur size boynumuz kıldan ince 😁
Yazmak isterseniz ayrı ayrı yazın sizinki uzun sürer😁😁
Biyoloji fulledim
-Fundamentals ve seninbiyoljin kanallarını izledim tekrar amaçlı, en çok karıştırılan yerleri bu hocalarımızdan dinleyip ders kitabını da okuyarak pekiştirdim diyebilirim.
-Ders kitabı+palme konu anlatımlı gayet yeterli
-Soru bankası da biyoloji için pek fark etmiyor sanırım, palme, paraf, biyotikten çözdüm, hiçbirini baştan sona bitirmedim tabii, sık karıştırdığım yerleri 3 kaynaktan da çözdüm, çok iyi anladığım konuyu birinden çözmek yetti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aslında hangi kanalmış diye bakmadan bir sürü video izledim.quote:
Orijinalden alıntı: alfred phillips sons
Doğrudur size boynumuz kıldan ince 😁
Yazmak isterseniz ayrı ayrı yazın sizinki uzun sürer😁😁
Neredeyse baştan sona takip edip çok verim aldığım birkaç kanal var tabi ki.
Tarih: Ramazan Yetgin
Coğrafya: Yavuz Tuna (TYT Tekrarı ve eksik bilgileri kapatmak için) - Mehmet Eğit(AYT) - Bayram Meral(AYT) - Engin Eraydın(KPSS anlatıyor ama AYT için dinlemiştim)
Mantık: Can Koni(Biraz dinledim mantık en iyi el kitabından ve internetteki yazılardan çalışılır gibi)
Felsefe: Ders Kitabı + felsefe.gen.tr + SB + Sosyal Denemeleri / Yani anlayacağınız dinleyip bir şeyler öğrendiğim kanal yok diyebilirim. Kanallar kötü demiyorum ama benim pek ihtiyacım olmuyordu
Matematik: Zamanında Vural Hoca dinlemiştim mantığı kavratıyor. Soru çözümü olarak Matematiğin Fatihi çok iyi. Fazla matematik çalışmadım
Fizik: ESŞ'nin ücretsiz videoları harikaydı. Umut Öncül de öyle
Biyoloji: Senin Biyolojin (AYT) Selin Hoca(TYT) Bekir Avşar(Tekrar + eksik kapatma)
Ya aslında tarih hariç birçok konuyu bilerek dinlemiştim tüm bu kanalları. Bu yüzden tam objektif olamayabilirim
*Yazdığım derslerin hepsini fullemedim aklıma geleni yazdım
-
Birinde fulleyip diğerinde düşürenlerden ziyade dengeli yapıp fulleyemeyenlerdenim.
TYT Coğrafya full : Yavuz Tuna YT -
Biyo 2 yıldır full. Meb kitabı+limit sb -
Fizik-Umut öncül ayrıca kitap olarak palme bilgi sarmal çap fasikül deneme olarak esş öneririm
Mat 2-Kanal dinlemedim geoda kenan kara şiddetle tavsiye ederim acil geo ve acil mat kesinlikle çözülmeli bana fulleten bunlar oldu bilgi sarmal ve 345 çözdüm yanında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AYT Fizik: Benim hocam barış hoca
AYT Kimya: Bizim hocalar
AYT Matematik: Youtubedan çok dinlemedim ama Rehber matematik fena değildi. -
Çok sağlam bir konu. Up -
tyt ayt matematik - matematiğin fatihi ve atölye matematik
tyt ayt fizik - dursun işler
tyt ayt kimya - kampüs
tyt ayt biyoloji - senin biyolojin
tyt Türkçe - kampüs
tyt sosyal - benim hocam özellikle mehmet eğit -
kral sen baştacısın sınav sustu sen konuştun
Full degil ama 12d 1 y kabul edersen kimya adasi+kimya hocam
kenan kara
selin hoca
matematiğin fatihi
bekir avşar
kimya adası
hocalara geldik mat
fizikle barış
umut öncül
matematik soru çözümleri
matematiğin güler yüzü
esş
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben aslında hangi kanalmış diye bakmadan bir sürü video izledim.
Neredeyse baştan sona takip edip çok verim aldığım birkaç kanal var tabi ki. Tarih: Ramazan Yetgin Coğrafya: Yavuz Tuna (TYT Tekrarı ve eksik bilgileri kapatmak için) - Mehmet Eğit(AYT) - Bayram Meral(AYT) - Engin Eraydın(KPSS anlatıyor ama AYT için dinlemiştim) Mantık: Can Koni(Biraz dinledim mantık en iyi el kitabından ve internetteki yazılardan çalışılır gibi) Felsefe: Ders Kitabı + felsefe.gen.tr + SB + Sosyal Denemeleri / Yani anlayacağınız dinleyip bir şeyler öğrendiğim kanal yok diyebilirim. Kanallar kötü demiyorum ama benim pek ihtiyacım olmuyordu Matematik: Zamanında Vural Hoca dinlemiştim mantığı kavratıyor. Soru çözümü olarak Matematiğin Fatihi çok iyi. Fazla matematik çalışmadım Fizik: ESŞ'nin ücretsiz videoları harikaydı. Umut Öncül de öyle Biyoloji: Senin Biyolojin (AYT) Selin Hoca(TYT) Bekir Avşar(Tekrar + eksik kapatma) Ya aslında tarih hariç birçok konuyu bilerek dinlemiştim tüm bu kanalları. Bu yüzden tam objektif olamayabilirim *Yazdığım derslerin hepsini fullemedim aklıma geleni yazdım |
Benzer içerikler
- ucuz fotokopi çeken yerler
- ayt ne zaman başlanmalı
- kayseri dershaneler
- iktisat okunur mu
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X