Şimdi Ara

Fulleyenlerden kanal tavsiyeleri ( branş branş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
11
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tr
    Mat1
    Mat2
    Fizik
    Kimya
    Biyoloji
    Edebiyat
    Tarih
    Cog
    Fulleyenler dinledikleri kanalları ve kullandıkları kaynakları paylaşırsa faydalı olur.

Mesela mat 2 fullediniz mat 2 yazıp şu kanaldan dinledim şu kitabı çözdüm şeklinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben aslında hangi kanalmış diye bakmadan bir sürü video izledim.
    Neredeyse baştan sona takip edip çok verim aldığım birkaç kanal var tabi ki.

Tarih: Ramazan Yetgin
    Coğrafya: Yavuz Tuna (TYT Tekrarı ve eksik bilgileri kapatmak için) - Mehmet Eğit(AYT) - Bayram Meral(AYT) - Engin Eraydın(KPSS anlatıyor ama AYT için dinlemiştim)
    Mantık: Can Koni(Biraz dinledim mantık en iyi el kitabından ve internetteki yazılardan çalışılır gibi)
    Felsefe: Ders Kitabı + felsefe.gen.tr + SB + Sosyal Denemeleri / Yani anlayacağınız dinleyip bir şeyler öğrendiğim kanal yok diyebilirim. Kanallar kötü demiyorum ama benim pek ihtiyacım olmuyordu
    Matematik: Zamanında Vural Hoca dinlemiştim mantığı kavratıyor. Soru çözümü olarak Matematiğin Fatihi çok iyi. Fazla matematik çalışmadım
    Fizik: ESŞ'nin ücretsiz videoları harikaydı. Umut Öncül de öyle
    Biyoloji: Senin Biyolojin (AYT) Selin Hoca(TYT) Bekir Avşar(Tekrar + eksik kapatma)

Ya aslında tarih hariç birçok konuyu bilerek dinlemiştim tüm bu kanalları. Bu yüzden tam objektif olamayabilirim

*Yazdığım derslerin hepsini fullemedim aklıma geleni yazdım
  • Başlayalım
    Edebiyat
    -rustu Hoca'dan dinledim kitap bitirmedim limit el kitabından tekrar yaptım (son 3 ay baktım)

---
    Edebiyat icin soru çözmeye gerek yok diye düşünüyorum tekrar önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred phillips sons -- 18 Ağustos 2020; 0:50:53 >
  • AYT fulledim ama hiç bir zaman konu anlatımı dinlemedim. Çap, aydın gibi yayınların Konu Anlatımı + soru fasikülleri var hep ondan kullandım. Biyoloji ise Palme'nin konu anlatımı kitabı yeterli oldu bana.

• Up güzel konu
    Video söyleyenler kaynak da söyleyebilir mi acana

• up up up
  • Up

• alfred phillips sons A kullanıcısına yanıt
    Tekrarı soru ile de yapabiliriz hocam
    Tabi her yiğidin yoğurt yiyişi farklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğrudur size boynumuz kıldan ince 😁

Yazmak isterseniz ayrı ayrı yazın sizinki uzun sürer😁😁

• Biyoloji fulledim

-Fundamentals ve seninbiyoljin kanallarını izledim tekrar amaçlı, en çok karıştırılan yerleri bu hocalarımızdan dinleyip ders kitabını da okuyarak pekiştirdim diyebilirim.
    -Ders kitabı+palme konu anlatımlı gayet yeterli
    -Soru bankası da biyoloji için pek fark etmiyor sanırım, palme, paraf, biyotikten çözdüm, hiçbirini baştan sona bitirmedim tabii, sık karıştırdığım yerleri 3 kaynaktan da çözdüm, çok iyi anladığım konuyu birinden çözmek yetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfred phillips sons

Doğrudur size boynumuz kıldan ince 😁

Yazmak isterseniz ayrı ayrı yazın sizinki uzun sürer😁😁
    Ben aslında hangi kanalmış diye bakmadan bir sürü video izledim.
    Neredeyse baştan sona takip edip çok verim aldığım birkaç kanal var tabi ki.

Tarih: Ramazan Yetgin
    Coğrafya: Yavuz Tuna (TYT Tekrarı ve eksik bilgileri kapatmak için) - Mehmet Eğit(AYT) - Bayram Meral(AYT) - Engin Eraydın(KPSS anlatıyor ama AYT için dinlemiştim)
    Mantık: Can Koni(Biraz dinledim mantık en iyi el kitabından ve internetteki yazılardan çalışılır gibi)
    Felsefe: Ders Kitabı + felsefe.gen.tr + SB + Sosyal Denemeleri / Yani anlayacağınız dinleyip bir şeyler öğrendiğim kanal yok diyebilirim. Kanallar kötü demiyorum ama benim pek ihtiyacım olmuyordu
    Matematik: Zamanında Vural Hoca dinlemiştim mantığı kavratıyor. Soru çözümü olarak Matematiğin Fatihi çok iyi. Fazla matematik çalışmadım
    Fizik: ESŞ'nin ücretsiz videoları harikaydı. Umut Öncül de öyle
    Biyoloji: Senin Biyolojin (AYT) Selin Hoca(TYT) Bekir Avşar(Tekrar + eksik kapatma)

Ya aslında tarih hariç birçok konuyu bilerek dinlemiştim tüm bu kanalları. Bu yüzden tam objektif olamayabilirim

*Yazdığım derslerin hepsini fullemedim aklıma geleni yazdım

• Birinde fulleyip diğerinde düşürenlerden ziyade dengeli yapıp fulleyemeyenlerdenim.
    TYT Coğrafya full : Yavuz Tuna YT
  • Biyo 2 yıldır full. Meb kitabı+limit sb
  • Fizik-Umut öncül ayrıca kitap olarak palme bilgi sarmal çap fasikül deneme olarak esş öneririm

Mat 2-Kanal dinlemedim geoda kenan kara şiddetle tavsiye ederim acil geo ve acil mat kesinlikle çözülmeli bana fulleten bunlar oldu bilgi sarmal ve 345 çözdüm yanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYT Fizik: Benim hocam barış hoca
    AYT Kimya: Bizim hocalar
    AYT Matematik: Youtubedan çok dinlemedim ama Rehber matematik fena değildi.
  • Çok sağlam bir konu. Up
  • tyt ayt matematik - matematiğin fatihi ve atölye matematik
    tyt ayt fizik - dursun işler
    tyt ayt kimya - kampüs
    tyt ayt biyoloji - senin biyolojin

tyt Türkçe - kampüs
    tyt sosyal - benim hocam özellikle mehmet eğit
  • kral sen baştacısın sınav sustu sen konuştun

• Full degil ama 12d 1 y kabul edersen kimya adasi+kimya hocam

• kenan kara
    selin hoca
    matematiğin fatihi
    bekir avşar
    kimya adası
    hocalara geldik mat
    fizikle barış
    umut öncül
    matematik soru çözümleri
    matematiğin güler yüzü
    esş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.