Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, ben de sevinmedim.. Aslında severim ama..
  • 51. bölümü izledim ve tapındım resmen.Yeni jenerik güzel olmuş hoşuma gitti ve bölüm içinde çalan müzikler de tadınmaz yenmez dediğimiz türden olmuş.Bu bölüm fullmetal alchemist mangasını/animesini neden bu kadar çok sevdiğimi hatırlattı resmen.

Ayrıca envy'nin dönüşü çok güzel oldu,neden derseniz mangadan ufak bir ipucu Mustang vs. Envy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayuz -- 9 Nisan 2010; 16:41:09 >
  • 52.bölüm inanılmaz bir bölümdü. Ne zamandır bu kadar güzel aksiyon olmuyor.

Al ın felsefe taşını aldıktan sonraki kapışması, Ed, Scar ve diğerlerinin arka fonda yeni opening ile kapışması, Alex ve Mira nın kapışmaları mükemmel bir bölümdü.
  • Evet yine manyak olmuş bu bölüm, managsı çok tatlıydı ama animasyon olarak izlemenin tadı bambaşka. O müzikler felan acayip gazdı, sigara yaktım bölümün üstüne

Yanlız KarpuzcuTR bu bölüm bu kadar aklını aldıysa başından gelecek bölümlerde yanında bir kardiyolog hazır beklesin. Bugün manganın yeni sayısı çıktı asıl sigarayı ben manganın üzerine yaktım. Bu bölümdeki kapışmalar devede kulak o kadar söyliyeyim, FMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

52.bölüm inanılmaz bir bölümdü. Ne zamandır bu kadar güzel aksiyon olmuyor.

Al ın felsefe taşını aldıktan sonraki kapışması, Ed, Scar ve diğerlerinin arka fonda yeni opening ile kapışması, Alex ve Mira nın kapışmaları mükemmel bir bölümdü.

her bölümde yerimden zıplamaya başladım yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayuz

Evet yine manyak olmuş bu bölüm, managsı çok tatlıydı ama animasyon olarak izlemenin tadı bambaşka. O müzikler felan acayip gazdı, sigara yaktım bölümün üstüne

Yanlız KarpuzcuTR bu bölüm bu kadar aklını aldıysa başından gelecek bölümlerde yanında bir kardiyolog hazır beklesin. Bugün manganın yeni sayısı çıktı asıl sigarayı ben manganın üzerine yaktım. Bu bölümdeki kapışmalar devede kulak o kadar söyliyeyim, FMA

aynen üstelik 6o küsür sayfalık manga bir okuyuşta bitirmişim dedim ne ara bitti bu anime gerçekten güzeldi bu bölüm müzikleri felan bayağı harika olmuş!

• Haftadan haftaya olduğu için araya başka animeler de girince neredeyse unutuyordum, bu bölüm iyi geldi..

• aaa! aaa! aaa! mustang.
    Güzel bölümler başlıyor galiba
  • Mustang bayadır yoktu, iyi oldu geri geldiği.

Bu arada arkadaşlar 2.OST nin çıkış tarihi bellimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Mustang bayadır yoktu, iyi oldu geri geldiği.

Bu arada arkadaşlar 2.OST nin çıkış tarihi bellimi.

Çıktı bile dostum, malum yerlerden edinebilirsin
  • Seri super gidiyor. Her bolum birbirinden guzel....
  • Evet 53. bölümde mükemmeldiMustang yeni bölümde çok zor anlar yaşayacak bence.
  • Roy ilk defa bu kadar ön plana çıktı.
    Hueghes'in intikamını aldıktan sonra ,geri plana cekilecek herhalde
  • 54. bölüm spoiler [resim]

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir)

çıldırmak istiyorum sayın seyirciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onel -- 27 Nisan 2010; 17:51:19 >
  • Kafam karıştı şimdi, bende de böyle diyor;

• çeviride hata var gibime geldi, çünkü bu konuşmada böyle bir yere gelinmezki
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

çeviride hata var gibime geldi, çünkü bu konuşmada böyle bir yere gelinmezki

Ohooo hocam bu ne daha dur sen mangası son sayısında çılgın attı ve attırdı resmen Neyse çeviri de aslında bir hata yok her iki çeviride aynı kapıya çıkıyor, bildiğiniz gibi çeviri birazda yorum işi.Mangada o sahnede aşağı yukarı aynı şeyi söylemişti hohenheim, yaramaz bir çocuğu cezalandırmak için o kadar kişiye gerek yok gibi bir şey emişti.
  • Mangasını okumuyorum. Daha heycanlı oluyor fma böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

54. bölüm spoiler [resim]

çıldırmak istiyorum sayın seyirciler

Süper bölüm olucak.55.bölüm deseydin keşke

• Merhaba arkadaşlar. İlk 51 FMA bölümünü izledim, Brotherhood'a başlamak istiyorum ama arada filmler falan çıkmış kafam karıştı en iyisi hangi sırayla izlemek?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.