Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi o izlediğin FMA yı unut ve brotherhood a başla yada filimleri izle sonra hepsini unut ve öle başla güldüğüme bakma ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 2 Mayıs 2010; 2:55:52 >
  • gene heycanlı bir bölümdü.

55. bölüm spoiler.

Father ve Hohenheim'ı daha çok görmeyi umuyordum. Hohenheim biraz zayıf göründüyse de father filozof taşını almaya çalışırkan birşey yapdı Father vs Hohen görmek istiyom ya
  • Yine mükemmel bir bölümdü,bidaki bölüm King Bradley'in bölümü olacak bakalım

• homonculusun ölürken söylediği sözler çok iyiydi ya.-ölecek miyim.-ölmek mi?-ölmek ne demek?-düşüncesi bile eziyet.-yaşamak...düşüncesi bile eziyet.Adam cool ya
  • Okan'da Hohenheim var
  • Bölüm 56 spoiler

ne tipsiz çıktı father, sevmedim Tepedeki göz de neydi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Merhaba arkadaşlar. İlk 51 FMA bölümünü izledim, Brotherhood'a başlamak istiyorum ama arada filmler falan çıkmış kafam karıştı en iyisi hangi sırayla izlemek?

3 tane özel bölüm var. Hikayenin akışı ile pek bağlantısı olmadığı için istediğin zaman izleyebilirsin. Tavsiyem 1. ve 2. ovayı 25 bölüm kadar izleyip ondan sonra izle 3. ovayı ise 50 li bölümleri gectikten sonra izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

Bölüm 56 spoiler

ne tipsiz çıktı father, sevmedim Tepedeki göz de neydi yahu

.

iyi saçmaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trio -- 13 Mayıs 2010; 13:18:29 >
  • Yeni manga manyaktı
  • Selamlar.Fma mangasını hiç okumadım animeyi ise güncel takip ediyorum ilk seriden itibaren.Acaba bu saatten sonra mangaya başlasammı arkadaşlar.Tavsiyeleriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Selamlar.Fma mangasını hiç okumadım animeyi ise güncel takip ediyorum ilk seriden itibaren.Acaba bu saatten sonra mangaya başlasammı arkadaşlar.Tavsiyeleriniz nelerdir?

Bence başlama. Çünkü neredeyse günceli ha yakaladı ha yakalayacak duruma geldiler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Selamlar.Fma mangasını hiç okumadım animeyi ise güncel takip ediyorum ilk seriden itibaren.Acaba bu saatten sonra mangaya başlasammı arkadaşlar.Tavsiyeleriniz nelerdir?

Bence başlama. Çünkü neredeyse günceli ha yakaladı ha yakalayacak duruma geldiler....

Sanırım 4-5 bölüm civarı birşey kaldı o zaman.Seri bitince zevkine okurum artık.
  • Önümüzdeki ay manga bitiyor o yüzden hiç başlama derim.Son sayısına gelirsek dehşetti diyebilirim bitecek olması çok kötü ama tadında ve muhteşem bitecek en azından.
  • 57. bölümü az önce izledim ve diyorumki bu Anime bitmemeli arkadaş. Spoiler vermiyeyim iyisimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

57. bölümü az önce izledim ve diyorumki bu Anime bitmemeli arkadaş. Spoiler vermiyeyim iyisimi

57nin fansub'ını bekliyorum daha
    Bitmesin zaten ya kim bitiriyor

Bleach,Naruto ve One piece izliyorum ama yok FMA gibi anime arkadaş yav

• 57 nin çizimleri birtek bana mı kötü geldi?
    Tarama yapmayı unutmuşlar sanki.
    Basitleşmiş geldi çizimler.
    Ha bölüm şahaneydi o ayrı.
  • çizimlerine pek aldırmadım ama, nasıl bir bölümdü bu ya.Tüylerim diken diken oldu.
  • Yahu fma bitince ne izleyecez arkadaş, yok ki bunun gibi bir anime daha
  • 63 bölüm mü olcakmış fma 2 ?
  • 57. bölüm çok iyiydi ya.Gerçekten tüylerim tiken tiken oldu.Bu arada
    Bunlar kurban olduklarını biliyorlardı,herhalde homonculuslara yakalanmadıkları sürece kapının açılmıyacagını mı düşünüyorlardı.Bu kadar serbestçe dolaşmazlar idi yoksa.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.