Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şerefsizsin sen Pride, şerefsizsin.Mustang'i kör edecek adammı var lan?
  • 62 ye geldim sonunda.Ne zaman yeni bölüm çıkacak biliyormusunuz?

Kimblee çok güzel çıktı sonunda Pride'ı öldürürken, ve Al iyi fedakarlık yaptı, senaryo cidden süper oldu ötekisi kadar güzel.Mangayı okumamak için zor tutuyorum kendimi.

3 ü üstüste biraz post kasar gibi oldu ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter  -- 26 Haziran 2010; 15:58:19 >
  • 27 Haziran'da galiba 63. bölüm çıkacak ama ne zaman nete düşer bilmiyorum.
  • Hadi gelsin hemen ya. Son 2 bölümü mangadan okumamak için zor tutuyorum kendimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 26 Haziran 2010; 23:29:07 >
  • Gençler sakin olun sakın mangaya başlamayın.Yanılmıyorsam zaten mangadan son bölümdeki bazı bölümleri yayınladılar.Şu dakikadan itibaren mangayı okursanız inanın izleyeceğiniz şeylerden heycanlanmayabilirsiniz.Onun için sabredin ve müthiş süprizleri bekleyin
  • Raw düştü sub bulamadım.Yarına artık.
  • İzledim.Mükemmeldi.

"Ben sizin "Dünya" dediğiniz şeyim, belki "Evren", belki "Tanrı", belki "Gerçek", belki "Herşey", belki "Bir", ve ben "Sen"im."

Orda Gerçek bağırıyorya "Beni yendin simyacı" diye.Ne mükemmeldi ya.

Şimdi bittimi?Sonu biter gibi gözüküyordu credit felan geçti?
  • tam bitmedi haftaya fianl episode. anlamadım madem ekstra bir bölüm olacaktı niye 62 bu kadar aceleye geldi? haftaya herşeye son verecekler artık
  • Arkadaşlar son bölümü salya sümük izledim ne yalan söyliyeyim. Her karesi mükemmeldi, gerçek ve father arasında geçen konuşma ve yine Edward ve gerçek arasındaki diyaloglar çok güzeldi. Ama Hohenheim ve Edward baba oğul sahnesi müthişti. Bitişin Hohenheim'a adanmış olması çok hoşuma gitti, hele o müzikle hikayesini hızlıca baştan sona geçtiler ya...... Hohenheim gözyaşlarına boğdun bizi ne diyeyim.
  • O ilk homonculus dünyaya nasıl gelmişti? Unuttum oraları.
  • Bitmesini bekliyordum tamamıyle 64 üde bitince izleyecektim ama dayanamadım bitirdim hat-trick yapıp.

Cidden Pride şerefsizin önde gideni.Yazık oldu Mustang'e.
    Homonculus "Mükemmel olmak istemiştim,bu dünyadaki herşeyi öğrenmek istemiştim, hiçbirşeye bağlı kalmadan bu koca dünyada özgürce yaşamak istemiştim." diyince ağlayasım geldi.
    62 de Al ruhunu feda edince ayağıda yerine geldimi?Gelmediyse hikayeyi tam tamamlamadılar ya olurmu öyle şey.
    Buda 64 de heralde çayır çimen koşup köpekle oynayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Bitmesini bekliyordum tamamıyle 64 üde bitince izleyecektim ama dayanamadım bitirdim hat-trick yapıp.

Cidden Pride şerefsizin önde gideni.Yazık oldu Mustang'e.
    Homonculus "Mükemmel olmak istemiştim,bu dünyadaki herşeyi öğrenmek istemiştim, hiçbirşeye bağlı kalmadan bu koca dünyada özgürce yaşamak istemiştim." diyince ağlayasım geldi.
    62 de Al ruhunu feda edince ayağıda yerine geldimi?Gelmediyse hikayeyi tam tamamlamadılar ya olurmu öyle şey.
    Buda 64 de heralde çayır çimen koşup köpekle oynayacaklar.

aynen öyle ama ayak gelmiyor çünkü kardeşini geri getirmeden önce annesini geri getirmeyi deniyorlardı ayak orada gidiyordu birşekilde anneside geride kalmalıydı bir hatıra olacak taşıyacak onu artık

• Arkadaşlar önceki seriyi izlemedim ama Conquest of Shambala'yı izlemiştim. Gördüğüm kadarıyla bu seri ile bir alakası yok. Orada Envy gerçek dünyada bir ejderhaydı, gluttony simyacıların dünyasındaydı. Hohenheim Envy'nin dişleri arasında can veriyordu. Serilerin sadece başları mı aynı yoksa ilk serinin bir nebze devamı mı brotherhood?
  • Bir efsane daha bitti, resmen kendimi boşlukta gibi hissediyorum.

eeee şimdi ne izleyecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahjman

Arkadaşlar önceki seriyi izlemedim ama Conquest of Shambala'yı izlemiştim. Gördüğüm kadarıyla bu seri ile bir alakası yok. Orada Envy gerçek dünyada bir ejderhaydı, gluttony simyacıların dünyasındaydı. Hohenheim Envy'nin dişleri arasında can veriyordu. Serilerin sadece başları mı aynı yoksa ilk serinin bir nebze devamı mı brotherhood?

ilk seri yi izlemedim ama zaten olanlar brotherhoodda da anlatılımış ilk seri mangaya bağımlı olmayan bir seri yani filler gibi ama brotherhood asıl hikaye o filminde konuyla uzaktan yakından alakası yok

• Son bir bölüm kaldı ya.Şaka gibi
    Hoheinemin ölümüne çok üzüldüm
  • Bir efsanenin bitecek olması benide çok duygulandırdı.Gerçekten izleyiciye çok farklı duygular yaşatan,mükemmel bir hikayesi olan bir animeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahjman

Arkadaşlar önceki seriyi izlemedim ama Conquest of Shambala'yı izlemiştim. Gördüğüm kadarıyla bu seri ile bir alakası yok. Orada Envy gerçek dünyada bir ejderhaydı, gluttony simyacıların dünyasındaydı. Hohenheim Envy'nin dişleri arasında can veriyordu. Serilerin sadece başları mı aynı yoksa ilk serinin bir nebze devamı mı brotherhood?

İlk seri 15. bölümden sonra mangadan ayrılıp farklı bir senaryo izliyor.İkinci seri yani Brotherhood ise 15. bölüme kadar ilk seri ile aynı gidiyor daha sonra mangaya sadık bir şekilde ilerliyor.Senin izlediğin Conquest of Shambala ise ilk serinin devamı niteliğindeki animenin filmi.İlk seri 51 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam.Conquest of Shambala'ya 52. bölüm diyebiliriz yani.

Sıralama şu şekilde olcak.

FMA 1
    FMA : Conquest of Shambala
    FMA Brotherhood

Tavsiyem hepsini izle.

• 63'ten sonra manganın da son bölümünüde okudum da. Benim daha çok hoşuma gitti mangada daha iyi işlenmiş sanki. (Olayların gösterilme sıraları biraz farklı) Bitirince sizinde okumanızı tavsiye ederim..
  • Narutonun son bölümü gibi, Fullmetal'in bu bölümüde beni ağlatmayı başardı hele o çalan müzik ile

http://www.youtube.com/watch?v=JYJOVtrTxck
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.