Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alchemist: Brotherhood Episode 58! Enjoy.
  • ben en çok sonunda bedenlerine kavuşablceklermi onu merak ediyorum. Bence bedenlerine kavuşamayacaklar.

• Hohenheim nasıl yenilebilir ya
    Ayrıca çekildikleri yer de father'ın yanıymış gerçeğin kapısı değil.
    Mustang'i nasıl zorlayacağını iyi biliyor doktor

• Mustang'ın kör olmasına çok üzüldüm ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 1 Haziran 2010; 23:00:48 >
  • anime süper gidiyor bakalım nasıl devam edecek ileride
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Mustang'ın kör olmasına çok üzüldüm ya

Aynen.Kafama birşey takıldı
    Bu homonculuslarmı ayarlıyor kapıyı açan kişilerin nesini kaybediceklerine yoksa gerçeklik mi karar veriyor.

• 58 ve 59. bölümler harikaydı.Şimdiden animenin sonunu merak etmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Bu homonculuslarmı ayarlıyor kapıyı açan kişilerin nesini kaybediceklerine yoksa gerçeklik mi karar veriyor.

Gerçek tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Gerçek tabiki

"Bunu yapan sizin "Tanrı" dediğiniz varlı olan "Gerçeklik" tir." diyor. Yani o arayıp bulmak istedikleri, kapıda görmeye çok az kaldıkları gerçeklik aslında tanrı deniyor demek ki. Fakat 1 cümle öncesinde de vücutlarından alınanlar için "size çaresizliklerinizi verdik" gibi birşey kuruyor. Ya "Gerçek"liğin ağzından konuşuyor ya da hiyerarşi meselesi.

Hiyerarşi olduğunu düşünürsek: Uzanan siyah elleri tanrının yarattığı olarak tasvir edersek; homunculi father'ı da bu sırıtan, tanrı yaratımı uzanan eller tiplerinden biri olduğu varsayılırsa ortada bir "tanrı ve melekleri" gibi bir görüş çıkıyor. Yarattığı bir melek veya "kuralları çiğneyenleri cezalandırma hizmet çalışanı" diyelim () Xerses zamanında bir şekilde oradan çekiliyor. Ve sanki tanrıya karşı çıkan bir melek yada çalışan hangisini söylemeyi uygun görürsen gör, tanrıya karşı savaşıyor. Yani bir mutlak şeytan modeli doğuyor; şeytan da tanrı yaratımı melektir misali.

Father'da bunu gerçekleştirmeye çalışıyor, benzer bir örneği Xerxes'in "Tanrı'yı yer yüzüne indirmek" anlamındaki ters dönmüş sembolünde ilk kez görebiliriz. Bu da farklı bir varyasyonu. Ve Father'ın amacı benim görüşümle örtüşüyor. O yüzden severim kendisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 2 Haziran 2010; 21:43:59 >

• 60. bölüm yayınlandı ve son 4 bölüm kaldı.. keşke hiç bitmese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

60. bölüm yayınlandı ve son 4 bölüm kaldı.. keşke hiç bitmese.

4 bölüm sonra bitiyor mu
  • 108. bölüm ile mangası bitti arkadaşlar. Spoiler falan vermeyeceğım.

Şahsen çok duygulandım. offf off oofff

Animeside son 3, 4 bölüm artık.
  • Öldüm öldüm dirildim 62 de bitti . Manga'da önden önden gidiyordum ama 105'te kaldığım için Anime 61'e kadar biliyordum. Son 2 bölüm ne yapacağım! Her hafta izlediğim FMA olmayınca hayatımda büyük bir eksiklik oluşacak
  • Mangaya göre haftaya son bölüm olması lazım. 62. bölümü izledim. Edo kafa göz dal bacak Allah ne verdiyse babaya.Baba, babalara geldi kısaca.
  • arkadaşlar ben ilk yapımı izlemiştim.. sizce ilk yapımı izleyen biri bu yeniden yapımı izlese sıkar mı.. yani çoğu yeri ve finali aynı mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpii

arkadaşlar ben ilk yapımı izlemiştim.. sizce ilk yapımı izleyen biri bu yeniden yapımı izlese sıkar mı.. yani çoğu yeri ve finali aynı mı..

Hiç düşünmeden başla direk seriye. Dediklerinle uzaktan yakından alakası yok. 15'inci bölümden sonra işin tüm seyri ilk seriden ayrılmış oluyor tamamen!
  • 62. Bölüm seyrettiğim en iyi Anime bölümlerinden biriydi. Efsanenin sonuna 2 bölüm kaldı.
  • 62. bölüm çok iyiydi.Git gide final için heyecanlanmaya başladım.Keşke bitmese ama her şeyin bir sonu var.
  • Yahu bunlar 2 bölümde nasıl halledicekler işleri.Devam filmil falan birşey çekilmezse çatlarım ben
  • Beyler şu anda 49. bölümdeyim güzel gidiyor ama yinede öteki seri daha güzel.Öteki seri zaten izlediğim en iyi anime, özellikle ingilizce seslendirmesini izlemiştim öteki serinin, diğer animelerin ingilizce seslendirmesiyle karşılaştırırsak çok daha iyiydi, şimdi alışamadım hala.

Yani homonculusların felan doğması daha farklıydı wrath daha iyiydi daha iyi senaryolanmıştı Dante felan çok iyiydi.

Şimdide bitiririm bu gece hamburgerleri söyledim.Umarım güzelleşir.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.