Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Mangasını okudum ama anime OVA'larını izleyeyimmi ?
  • Yanlış hatırlamıyorsam OVA'ların 1 tanesi hariç diğerlerini istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Winry ile Hawkeye tanışmasını anlatan ova başlara yakın seyredilmeli diye düşünüyorum.
  • Fma sız kalmak çok kötü bisey ya. İlk seriye devam etsinler fma sız kalmayalım
  • O ne güzel animedir yahu.
    Tadı damağımda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

O ne güzel animedir yahu.
    Tadı damağımda kaldı.

En azından merakta bırakmadılar sonu iyi bitti.
  • arkadaşlar konu da baya bi araştırma yapmaya çalıştım ancak spoiler almadan bi yere varmak imkansız gibi o yüzden soruyorum mecbur

ben Fullmetal Alchemist'e başlamayı düşünüyorum link ararken karşıma sürekli Fullmetal Alchemist Brotherhood çıkıyor. anime.gen.tr de en iyi devam serisi diye belirtilmiş ancak Fullmetal Alchemist söylediğinize göre bi yerden sonra manga ile paralelliği kesmiş konu değişmiş. Fullmetal Alchemist'in nerede kesip Fullmetal Alchemist Brotherhood'a geçmek gerekiyor? Direk Fullmetal Alchemist Brotherhood'dan başlayınca ne kaybederim?
  • hiç birşey kaybetmezsin
    ikisini farklı bir seri diye düşün

ilk seride ilk20 bölüm manga ile alakalı gerisi farklı bir hikaye
    Fullmetal Alchemist Brotherhood ise direk baştan sona manga ile alakalı 1.yi izlemeden 2.yi izlersen bana göre birşey kaybetmezsin ama ilk seride güzeldir
  • Direk Brotherhood ile başlayabilirsin bende öyle yaptım.Ancak ilk bölümden hiçbir şey anlamayacaksın.Önce 2.bölümü izle geçmişi anlatıyorlar.Sonra 1.bölümü izle devamını sıra ile git.
  • tamam önce 2. bölümden başlayayım :D ikinize de teşekkür ederim
  • Ya arkadaşlar fmayı izledim 3 günde bitirdim bi bakayım dedim filmi 2. serisi felan ne yapacağımı şaşırdım. Önce bir filmi izleyeyim yer açınca brotherhoodu indiririz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

Ya arkadaşlar fmayı izledim 3 günde bitirdim bi bakayım dedim filmi 2. serisi felan ne yapacağımı şaşırdım. Önce bir filmi izleyeyim yer açınca brotherhoodu indiririz artık.

filmler olmasada olur direk 2. seriye başlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: Ichimaru

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

1-Scar'ın kolları mevzusu benim için tamamen karanlıkta.İlk kolu savaşın ortasında nasıl aldı mesela?Abisi bir çemberin içine koydu onu ve Scar'ın kopmuş kolu yerine kendisini mi verdi ne yaptı?Ve Scar öbür kolu nasıl aldı?Ishballiler bunca zamandır abisinin cesedini mi saklıyordu da kolu aldı?Eğer böyleyse 2. kolu kim oraya monte etti?
    2-66 numara Kasap Barry(5. Araştırma Laboratuvarı'nı koruyan iki gardiyandan birisi) hapishaneden Maria Ross'u kaçırmak için gittiğinde neden Ling'i kurtardı?Bu sahne bana çok vasat gelmişti.Ling "Xing'ten gelmiş bir gezginim.Beni çıkarır mısın?" diyor,hâliyle Barry iplemiyor bunuSonra bir anda geriye dönüp "Hey bir dakika Xing'liyim mi dedin!?" deyip kılıcıyla parmaklıkları kesip Ling'i kaçırıyor.Sanki bana Ling ve Al-Ed ikilisini yeniden buluşturmak için yapılmış zayıf bir numara gibi geldi.
    3-Hoffenheim öldü mü?Öleceğine dair sözler etti ama ölüp ölmediğini anlayamadım,son bölümü gece okuduğum için olsa gerek
    4-Şimdi,dünyadaki ilk simyacı kim?Anladığım kadarıyla simyayı insanlar dünyanın başlangıcından beri bilmiyor.Doğu ülkeleri kendisine Batı'nın öğrettiğini sanıyor,Batı'da ise durum tam tersi.Ayrıca Doğudaki efsanelerde simyayı öğreten kişinin altın sarısı saçları olduğu söyleniyor.Yani ilk simyayı bulan kişi Hoffenheim.E peki bu ilk Homonculus(Father,diğerlerinin yaratıcısı) nasıl yaratıldı?Simya kullanmadan bir Homonculus mu yaptı Hoffenheim'ın sahibi?Bir de efsanelerden doğru olanı Batı'nın galiba,Hoffenheim Xerxes'ten çıktığında Xing'li tüccarlar onu bayılmış bir şekilde buluyor,herhalde adamın ilk durağı Xing olmuştur,onu batıdan geliyor sanmışlardır.
    5-Father'ın inine ilk indiklerinde Al ve Ed simya kullanamamıştı,hatta tüm simyacıların gücü kaybolmuştu ancak May Chan ve Scar simyayı kullanabildi.Bunun sebebi söylendi mi?

1. Abisi monte etti.
    2. Hatırlamıyorum.
    3. Öldü.
    4. Xerxes deki bilim adamları uzun araştırmalar sonucunda Hohenheim'in kanından bir Homunculus yapıyorlar. Homunculus bunlara Simyayı öğretiyor. Daha sonra Homunculus Amestrise gidip oraya doğu simyasını öğretiyor. Hohenheim ise Xinge gidip Doğu Simyasını öğretiyor.
    5. Fadır Batı Simyasını kullananların gücünü engelleyebiliyor.

1-2. kolu kim monte etti?
    4-Nasıl yani?Şimdi Homonculus Batıya gidip Doğu simyasını öğretti,Hoffenheim'da Doğuya gidip Batı simyasını mı öğretti?
    5-Bunun sebebi gösterildi mi?

Cevaplar için teşekkür ederim.

Uzun süre önce okudum. Hatırlamıyorum ama pek.
    1. Abisi kolunu ölmeden önce simya ile Scar'a transfer etti diye biliyorum.
    4. Homunculus(Fadır)Amestris'e Batı Simyasını, Hohenheim Xing'e Doğu simyasını öğretti.
    5. Bölümün birinde açıklamışlardı. Batı Simyası gücünü tektonik hareketlerden alıyor diye. Fadırda bir ayak yapıyor işte.
    Yardımcı olabildiysek ne demek.

1.soru icin seriyi bugun bitirdim mangayi okumadim fakat son bolumlere dogru doktor marcoh ve scar birlikte bir yere gidiyordu ve yanlarinda scar in kardesinin arastirmalarinida goturuyorlardi bence orda arastirmalari desifre edip dovmeyi kendisi yapti oteki koluna

ayrica kendimi gercekten cok boslukta hissediyorum keske bitmeseydi..

• FMA:Brotherhood'u nerden bulabilirim?Birisi bana bir yol gösterir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 11 Şubat 2011; 11:13:23 >
  • www.turkanime.tv
  • bana FMA ya benzer anime önerebilecek var mı?
    çok uzun olmasın, aptal saptal dövüş sahneleri olmasın, romantik zırvalarla dolu da olmasın ayrıca :D
    hadi beyler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

bana FMA ya benzer anime önerebilecek var mı?
    çok uzun olmasın, aptal saptal dövüş sahneleri olmasın, romantik zırvalarla dolu da olmasın ayrıca :D
    hadi beyler ...

code geass'a göz atmanı öneririm
  • stairway to heaven dinlerken şu dizeyi görünce şok oldum,bunca yıl dinledim şimdi fark ediyorum

and as we wind on down the road
    our shadows taller than our soul.
    there walks a lady we all know
    who shines white light and wants to show
    how everything still turns to gold.
    and if you listend very hard
    the tune will come to you at last
    when all are one and one is all
    to be a rock and not to roll...

kelimesi kelimesine aynı değil ama güzel bir benzerlik gene de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

hadi beyler ...

listeye ekledim iniyor :D
    daha fazla tavsiye alabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

hadi beyler ...

listeye ekledim iniyor :D
    daha fazla tavsiye alabilirim

Code Geass süperdir ama FMA ile benzer bir yanı yok ki, Code Geass daha çok Death Note vari bir şey.

Herşey bir yana FMA gibisi yok ki zaten, beyhude bir istek seninkisi...

Lakin konu olarak Busou Renkin ve Baccano'ya göz at derim alchemiy, homunculus gibi şeyleri görebilirsin. Belki biraz da DGrayman, Toaru Majutsu'da ilgini çekebilir. Ama dediğim gibi FMA gibi yok, gelmez de.

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

Ya arkadaşlar fmayı izledim 3 günde bitirdim bi bakayım dedim filmi 2. serisi felan ne yapacağımı şaşırdım. Önce bir filmi izleyeyim yer açınca brotherhoodu indiririz artık.

filmler olmasada olur direk 2. seriye başlayabilirsin

Filmi izledim ardından filmde iyice saçmalamışlardı 2ye başladım 30dayım şimdi biter yakında :)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.