Şimdi Ara

Furmark testinde pc reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,Pc'yi furmark testine alınca (1080p) pc reset atıyor bazende tek bir renk oluyor ve furmark'ı kapatıyor 1 dk sonra ekran geri geliyor reset atmadan.Oyunlarda pek sıkıntı olmuyor ama çok fazla drop yiyorum ve ani FPS kaybı yaşıyorum

Ekran kartı ısı değerleri yükte 71 derece ve vram sıcaklığı max 86 derece,İşlemci sıcaklığı 55 ile 60 arası,ana kart sıcaklığı max 50 derece (chipset)...Daha önceki güç kaynagıda aynısını yapıyordu değiştirdim buda yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Latanika -- 24 Kasım 2022; 5:8:31 >

• Kart hakkında daha fazla bilgi gerek, en şüpheli duran parça ekran kartı. Bu kartı kaç senedir kullanıyorsun veya ikinci el mi? Kartla mining gibi yorucu işler yapıldı mı? Masaüstü için vram 86 çok değil mi? Senelerce 80 civarı ısılarda mı kullanıldı?

• Merhaba,İlginiz için teşekürler.ekran kartı 6-7 yıllık,İlk sahıbıyım mining görmedi hiç Sadece oyun.evet hep yükteyken 80,86 cıvarındaydı vram ısısı

• Bana göre böyle 1 durumda sorun direct psu olabilir'di ancak farklı ve güçlü 1 psu ile'de aynı sıkıntı görülüyor ise sorun yüxek ihtimal kartın beslemede bozulan capacitorleriyle ilgili olabilir.

• kartın ramleri veya karta reballing yapmak gerekebilir bir şekilde kartta bir sıkıntı var gibi görünüyor.başka kart bulun emanet onunla deneyin.sorun olmazsa sistemde sıkıntı yoktur kesin kart arızalıdır.

• beyler benim pc de oyuna girince restart atıyor furmark testine başla dediğim anda restart atıyor nedendir

• canerbolgi52 C kullanıcısına yanıt

Baş şüpheli güç kaynağı. Sistem Özelliklerini bir yazın ona göre konuşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • intel xeon e 5450 3..ghz

8 gb ram ddr3

gtx 560 ti

corasir vs 450watt

• 1 hafta 10 gün öncesine kadar radeon hd 7570 vardı o görüntü kesti diye 560 ti bulduk taktık kart çalışıyor ama kartta sorun yok ama işte bizim pc ye takınca furmark testine başla dediğim anda restart atıyor veya herhangi bir oyuna girdiğimde restart atıyor bazen csgo da 1 el ölüm maçı girdiriyor ama maç bitince restart atıyor

• İlk önce windows olay görüntüleyicisine / olay günlüğü bir bakınız. Kırmızı ünlemle çıkan hatalara bakınız. Açıklamasında Kernel power 41 gibi hata varsa güç kaynağı yetmiyordur.

VS450, turuncu / sarı yazılı olan modeller genelde sıkıntılıydı. Gtx 560Ti yükte 200w tüketebiliyor, eski bir psu ise reset sorunu olabilir.

• kernel power 41 var evet

• o ve kernel processor power var

• power bu

• 560 Ti max yükte 200W tüketiyor

Sorununuz PSU kaynaklı olabilir. Başka bir PC'de deneme imkanınız varsa kartı deneyin.

• Aynı sorundan dolayı hazır sistem aldıgım pcmi garantiye verdim.

Psu değişimi ile sorunlar düzeldi.

furmark ve oyun testlerinde bazen reset atıyor bazende siyah ekran olup öylece kalıyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.