Şimdi Ara

Futbolcuları değerlendirelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu çocuğun kalecilik adına ölümcül bir hatası var.Olması gerekenden çok daha önde duruyor kalede. Akilli bir forvet bunu kovaya çevirir.Başakşehir maçında da aynı hataları yaptı ama kaleyi bulmadı toplar.Cocu'yu geçtik sagindaki solundaki yardımcıları veya kaleci antronude mi göremiyor bu rezilliği?
    Fenerbahçe kalesi BOŞ arkadaşlar.

Eljif Elmas :
    Belki kumaşı var ama bu çocuk kesinlikle takım oyuncusu değil.
    Bir insan bu kadar bencil olabilir .Emre Mor vardı onun izinden ilerliyor.Bu kafayla görebileceği en büyük takım Fenerbahçe olur .

Diego reyes :
    Mehmet topal ile körelen libero mevkisinde başakşehir maçında jailson ile bana göre başarılı bir oyun sergiledi.Topu hızlı bir şekilde ileriye kazandırıyor .Çıktıktan sonra Mehmet topal ile takımın nasıl yine çekildiğini görmüşsünüzdür. Bireysel hataları oldu ama geneli itibariyle mehmet topaldan çok daha iyiydi

Frey:
    Dürüst olalım Frey başakşehir maçında oldukça hırslıydı.
    Soldado'yu felan çöpe bir atın arkadaşlar .Her fırsatta bu adamı da konuşmaktan vazgecelim .Zamanla iyi bir forvet olacağı kanısındayım

Jailson:
    Çok iyi bir maç çıkardı
    Slimani -benzia- jailson başarılı transferler

Sizlerin öngörüsü nedir ?
    Cocu olayına girmek bile istemiyorum . Bana göre Avrupanın en kötü antrenorlerinden biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Futbolcuları değerlendirelim demişsin Frey'i yazmışsın ? Bu arkadaştan hamal olur başka bir şey olmaz,belki boyu uzun diye boyacı da olabilir.Aslında çok iyi bir hikaye,istediğiniz kadar başarılı veya başarısız olur torpilin bağlantıların yoksa bir hiçsin
  • Eljif gibi 18 yaşında böyle oynayan genç oyuncu Avrupada iki elin parmağını geçmez. Hatasız mükemmel futbolcu diye bir şey yok eljif de bencil olmamayı öğrenecek ki bencil denecek bir durum da yok abartıyorsunuz. Sterlingin ilk maçlarını açın izleyin ne toplar kaptırıyor, dizleri titriyor dribbling yapamıyor. Liverpool taraftarı kendisine destek oldu adamı ısrarla oynatıp futbolcu ettiler. Bizim taraftar bu kafadan çıkmazsa genç oyuncu falan gelişmez bu kulüpte. Allahtan staddaki taraftar maçı daha doğru düzgün izliyor da eljif alkış aldı. Kendisi çıkınca pozisyona bile giremedik.

• Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Genç oyuncuya sabir gösterilir. Ama bir hata üst-üste 5 defa yapılmaz.Dun hicbir pozisyonda yapması gerekeni yapmadı

Orn:sağındaki adam boşa koşarken çalıma girdi .2 tane bet pozisyonda bencil olmasa rahat galibiyet gelecek

Liverpoolu bilmem ama benim gönül verdiğim takım kumeye düşmüş durumda elif beyin keyfine tahammül edemeyiz

Geliştirsin kendini

Geldiginden beri böyle bu çocuk

Elimizde Barış diye bundan çok daha iyi bir futbolcu var

Ona niye sabir gösteremiyoruz?

• Uzun yazmaya gerek yok. Skrtel, Elif harici çöp.
  • Kadro baştan aşağı leş sadece kötünün iyisi diyebileceğimiz 2-3 tane futbolcu var. Yeni yönetim kötü kadronun üstüne daha leşleri getirdi buda bir başarıdır herhalde.
  • Güvenle 11e yazabileceğim skrtel, eljif, benzia ve slimani var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dgeelendirelim degil elestirelim hatta kotuleyelim olmus bu.

• Barış Elif'ten iyi futbolcu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.