Şimdi Ara

Futbolda Sol Ayak Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşındayım ortasaha oynuyorum sol ayağım güçsüz kalıyor biraz nasıl geliştiririm topa solumlada hakim olmak şut çekmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim

• Ben solağım ancak futbol oynarken sağ ayağımla şut çekmek gibi bir derdim olmadı, istediğim biçimde pas atmak yetiyor bana. İlk akla gelen sol ayağını da çalıştırmak, top filan sektirirken daha çok kullan ve pas verirken de. Zamanla kesinlikle gelişir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinus

Ben solağım ancak futbol oynarken sağ ayağımla şut çekmek gibi bir derdim olmadı, istediğim biçimde pas atmak yetiyor bana. İlk akla gelen sol ayağını da çalıştırmak, top filan sektirirken daha çok kullan ve pas verirken de. Zamanla kesinlikle gelişir bence.

Saolksan 1 -0 öndesindr =) kötü deil sol ayağım pas atabiliyorum çok raha ancak şut felan isabetli deil bide şut çekerken solla garip bir hal alıyor vücudum eğer sol ayağımı da sağ ayağım gibi kullanmayı Allah nasip ederse üstüme tanımam
  • Sol ayakla şut çekme antrenmanları yapabilirsin?Sağ ayağın zaten iyi ise solu geliştirmeye aban biraz sonuç alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Sol ayakla şut çekme antrenmanları yapabilirsin?Sağ ayağın zaten iyi ise solu geliştirmeye aban biraz sonuç alırsın
    sağ ayağım çok iyiydi ancak bağlrımda zedelenme oldu bileklerimi kontrol edemiyorum solu top sürerken felan da kullanacam şutta geliştrdm biraz solu . biraz solumu güç çaşıltıracam sert vurayım diye danbılamı çalışayım onu acaba
  • eskiden cok kotuydu sonra ayrım yapmamaya basladim top hangi ayagimdaysa onla pas versim falan. su an zor da kalirsam sol ayakla uzun pas bile atabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drew Brees

eskiden cok kotuydu sonra ayrım yapmamaya basladim top hangi ayagimdaysa onla pas versim falan. su an zor da kalirsam sol ayakla uzun pas bile atabiliyorum

iyi helal olsun yaş kaç ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SOL TESTIS VE SOL BACAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.