Şimdi Ara

FX 6100 için Anakart Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işlemci için, 200 - 250 TL civarında hangi MSI anakartları önerirsiniz?

MSI 990XA-GD55 AM3+ DDR3 GLAN+SATA3+USB 3.0
    bu model nasıldır mesela?

Aynı fiyata daha iyi dediğiniz markalar da olabilr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyranDayi -- 25 Nisan 2012; 18:38:09 >

• pek anlamam masaüstü sistemden, dolayısıyla anakarttan
    bunun ne gibi getirisi var fazladan mesela?
  • - AMD Quad CrossFireX, 3-Way CrossFireX ve CrossFireX destekliyor.
    - NVIDIA Quad SLI ve SLI destekliyor. (Bu fiyata sli destekli amd anakart pek bulunmuyor bence)
    - Asrock Çizgi Elektronik firmasının garantisi altında.

En basit güzel yanları bunlar hocam.
  • aynı işlemci ile kullanmak için anakart arayışlarındayım bende belirttigin msı 990xa giga ile arasında kaldım uzun zamandır düşündügüm bir anakart benımde fiyatıda çok uygun onun dışında

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-990xa-ud3-990xa-ud3-amd-990xsb950-am3+-ddr3-2000mhz-(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspxI_ID=55948

veya

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-990fxa-ud3-990fxa-ud3-amd-am3+-990fxasb950-ddr3-2000mhz-(oc)-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56653

tabiki bu öneriler indirim ile 260-200 tl arasına iniyorlar bunlar düşünülebilir.fiyatta sıkıntın yok ise asrock yeni satılmaya başlandı ülkemizde düşünülebilir.ancak ben şahsen hep şöyle düşünürüm 6 pcı exp slotu olsa ne olur en fazla 2kart ile cf düzenegi kurabılırım yani ben msı derim kendim içinde aynı şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 28 Mayıs 2012; 0:19:58 >

• 990fxlere para vermek istemesseniz ki ileri derecede oyun sistemi kurmayacaksanız, 990xa-gd55 bence yeterli
  • güncel.
    150 - 200 TL fiyat aralığında,
    marka pek de önemli değil,
    6870 ve fx6100 ile çalıştıracağım,
    performans olarak ekran kartı ve işlemciden tam yararlanabileceğim bir anakart önerebilir misiniz?
  • 990xa gd55 diyorum şu an kullanmaktayım ve gayet memnunum
  • Asus M5A97 evo.. Ben M5a99x evo kullanıyorum cok memnunum.Sen F/p urunu olarak M5A97 evo'yu dusunebılırsın.Cok saglam bır kart kendı kendıne oc yapabılıyor, ufi bıos sayesınde de mouse ıle kontrol edılebılıyor.
  • biraz daha paraya kıydım ve http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-990fx-extreme3-amd-990fx-am3-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart.html aldım. Bakalım iyi mi ettim kötü mü ettim çıkar yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyranDayi -- 29 Mayıs 2012; 21:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Asus M5A97 evo.. Ben M5a99x evo kullanıyorum cok memnunum.Sen F/p urunu olarak M5A97 evo'yu dusunebılırsın.Cok saglam bır kart kendı kendıne oc yapabılıyor, ufi bıos sayesınde de mouse ıle kontrol edılebılıyor.

• Hayırlı olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Hayırlı olsun ...

Eyvallah...
  • anakartın usb 3.0 lar arka panele denk geliyor ve benim kasanın ön paneldeki usb 3.0lar boş kalıyor haliyle.

klasik usb ara kablosu dışında bilimsel bir çözümü var mı bu durumun

anakartın üzerinde kasanın usblerini bağlamak için gerekli usb 3.0 girişleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyranDayi

Bu işlemci için, 200 - 250 TL civarında hangi MSI anakartları önerirsiniz?

MSI 990XA-GD55 AM3+ DDR3 GLAN+SATA3+USB 3.0
    bu model nasıldır mesela?

Aynı fiyata daha iyi dediğiniz markalar da olabilr.

asus marka

gıgabayt marka

almanı öneririm 40 tl fazla verip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.