Şimdi Ara

FX 6300 / GTX 770 DARBOGAZ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
11.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla 64bitte çalışıyo direk indirdim playclaw5 i sitesinden. stok haldede denedim ancak aynı durum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

biraz baktım ama bulamadım hocam güncellemeyi var mı bildiğiniz link veya güncellemenin ismi falan?

bf4 için aslında birden çok güncelleme yayınlandı origin üzerinden indirebilirsiniz.
  • hepsi güncel onların hocam orjinal kullanıyorum zaten
  • Youtube battlefield 4 %100 cpu problem fix yazin isinize yarar video olabilir mobilim link atamiyorum o yuzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    770 e darboğaz yapmış sanırım aynı işlemci ve kartı kullananlar yorumlasa daha iyi olur tabi
  • Orijinalden alıntı: bademli1969

biraz baktım ama bulamadım hocam güncellemeyi var mı bildiğiniz link veya güncellemenin ismi falan?

o zaman ya driverinizi eski bir sürüme yükleyin veya yeni sürümüne güncelleyin.dodnanımsal olarak bir sıkıntı olma olasılığı+driver kaynaklı bir sıkıntı olma olasılığı yüksek gibi ama bana çok da sıkıntı yok gibi geldi bana?
    @ Faradayy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi northwood -- 21 Mart 2014; 21:13:03 >
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    valla öyle bir darboğaz söz konusu ise intelin gözünü seviyim... i5 3570k ile sıkıntı çekmedim. AMD ye geçelim dedik hata ettik :/
  • Valla hocam eski driverıda yükledim yeniyide yükledim 2 gündür uğraşıyorum bu problemle çözemedim gitti aramadığım taramadığım site kalmadı Türkiye'deki forumlarda genellikle sorundan bahsedilmiş ancak çözebilen yok. Yabancı forumlarda ise daha detaylı bahsedilip çözümler üretilmiş ama onada ingilizcem yetmedi. Bu gidişle intel 4670k yolu gözüktü gibi bana...
  • quote:

Valla hocam eski driverıda yükledim yeniyide yükledim 2 gündür uğraşıyorum bu problemle çözemedim gitti aramadığım taramadığım site kalmadı Türkiye'deki forumlarda genellikle sorundan bahsedilmiş ancak çözebilen yok. Yabancı forumlarda ise daha detaylı bahsedilip çözümler üretilmiş ama onada ingilizcem yetmedi. Bu gidişle intel 4670k yolu gözüktü gibi bana...

''valla öyle bir darboğaz söz konusu ise intelin gözünü seviyim... i5 3570k ile sıkıntı çekmedim. AMD ye geçelim dedik hata ettik :/''
    bence büyük bir ihtimalle oyun kaynaklı bir sorununuz vardır.
  • 3570k gibi güzelim işlemciden 6300e geçilirmi dostum. Ben hala bir 4670k hayal edip duruyorum. Multiplayer oyun sözkonusuysa kesinlikle Intel.
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    Hiç kullanmamıştım bir hevesle deneyelim dedik AMD'yi. İntel'den sonra İntel'in yan sanayi malını kullanıyorum gibi hissediyorum şuan kendimi ama bir artısı oldu bu vesileyle AMD'yide görmüş olduk. En azından amd hevesim bitti artık aklım kalmaz AMD'de yakında 4670k alıcaz artık
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    AMD nin işlemcilerinden uzak dur hocam. Bende en yakın zamanda 4670k ya geçmeyi planlıyorum ama işte para lazım. Multiplayerda İntel-AMD farkını çok rahat hissedersin.
  • sorun sanmıyorumki işlemci kaynaklı olsun . BF4 bide bütün çekirdeklere kullanabiliyor.Driver i program ile silip en güncel driver i tekrar kurun derim.

http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html

bu teste bakarsanız görürsünüz işelmcinizin kesinlikle BF4 de sorun çıkarmaması gerektiğini.

bu arada i5 ile 6300 ü kıyaslamak hakıszlık 2 tane 6300 i3 ayarı bir işelemci.fiyat olarak.
  • Win 8.1 64bit yükleyip denermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 21 Mart 2014; 23:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu playclaw neden 4 çekirdek görüyor? Geri kalan 2 çekirdek nerde? SS atacaktım buraya
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    Overlay kısmından cpu ya gel set appearenca gibi bişe var ordan aşağı sürükle cizgiden acılır diğerleri.
  • bendede oyunlari acinca birden fan sesi yukseliyor sanirim islemci ile alakali bi durum bu

• sorun işlemcinin yetersizliğidir en az amd den 8320 kullanılır ama her zaman tavsiyem intel
  • 8350 kullaniyorum bende sorun yasiyorum oyunun optimize sorunu oldugunu dusunmeye basladim.

• Sonicman kullanıcısına yanıt
    baya uzun bir süreç hocam tekrar 30gb indirmem gerekicek akk dolu... ancak eski sistemim olan i5 3570k sabertooth z77 li sistemimde böyle bir problem çıkmıyordu win 7de format attım zaten bir kere ve nvidianın eski, yeni driverlarıylada denedim olmadı. Sanırım doyurmuyor işlemci kartı. 6 Çekirdek dedik yeter dedik fos çıktı 6 çekirdek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.