Şimdi Ara

FX 6300 / GTX 770 DARBOGAZ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
11.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediklerinizi denedim hocam driver fusuionla kaldırdım tertemizce en son sürücüyü kurdum olmadı... sonra onuda programla tertemiz bir şekilde kaldırıp ondan bir önceki sürücüyü kurdum yine olmadı gpu usage yerlerde %30, %40, %50 geziyor. denemediğim yol kalmadı. artık son yol donanım değişikliği olucak gibi ama oda extra masraf :(
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam optimize sorunu olsa inteldede olurdu. ben i5 3570k kullanırken gpu kullanımı %90 ın altına inmiyordu aynı ekran kartıyla. FPS 70-140 arası değişiyordu. AMD taktık böyle oldu.
  • Sorunun üstünde uğraşıyorum, çözmeye çalışıyorum ancak görünen köy o ki dediğiniz gibi yetmiyor işlemci sanırım. Bakalım çözemezsek donanım değişikliğine gidicem.
  • Allah bu amd ninde microsoftunda belasını versin. Amd cleanup utility ile temizleyip temiz 13.12 ye donuş yapayım dedim. Butuuun chipset usb butun suruculer silinmiş. Windows 8.1 açılıyor ama ne klavye çalışıyor nede mouse. Windows 7 ye kurban olayım ben. Nerdende almışım şu bf4 oyununu. Cidden çok sinirliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    2 gündür benide çıldırttı AMD
  • Ulan madem cleanup utility sildi butun suruculeri bu windows neden çalıştırmıyor klavye mousu. Ağzımı bozacam şimdi banlancam olacağı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 8.1 kur problem kalmasın bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

Yok hocam optimize sorunu olsa inteldede olurdu. ben i5 3570k kullanırken gpu kullanımı %90 ın altına inmiyordu aynı ekran kartıyla. FPS 70-140 arası değişiyordu. AMD taktık böyle oldu.

Demek istediğim oyunun fx serisi için optimize edilmediği sonuçta fx 6300 fx 8350 amd'nin güçlü ve kullanıcı dostu işlemcileridir fakat bizim şansımıza ikimizde madur durumdayız.
  • Probleminiz çözüldü mü?
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    Bende durum bu.
     FX 6300 / GTX 770 DARBOGAZ!
  • Arkadaşlar ben sorunun mantle kaynaklı olduğunu düşünüyorum oyun içinde graphic apiden direct-x seçtikten sonra oyunu tekrar başlaştıyoruz cpu dalgalanmalarının tümü geçti oyun yağ gibi oldu
    Bende sorun yok zaten. Sadece driver vesaire çıldırttı beni.
    yok hocam çözülmedi...
  • Sonicman kullanıcısına yanıt
    Arttırdım hocam ancak malesef fayda etmedi. Şimdi windows 8.1 indiriyorum bakalım son olarak bu kaldı denemediğim. Onuda deniycem. Şeytan diyo komple pc'yi sat kurtul
  • Ne yazıkki oyundan kaynaklı.İşlemcinin etkisi var fakat o kadar yüksek değil.
    Zaten işlemciniz sıfır sayılır ve faturanız var değilmi vatandan değiştirebilirseniz veya aldığınız yerden 4670k yla
    değiştirmeyi deneyin derim en kötü 50 lira ucuza başkasına satarsınız
  • Problem islemci kaynakli degil tamamen oyunun optimizasyonu ile ilgili cekirdekleri acma islemini yapmis miydiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpu unpark yaptım hocam. oyun kaynaklı olsa inteldede olurdu diye düşünüyorum. 3570k kullanırken hiç böyle bir problem yoktu gpu usage %90'larda seyrediyordu. vram kullanımıda 2060mb sınırdaydı. tam güçte kullanılıyordu yani ekran kartı. 60'ın altına zor düşüyordu fps. ama şimdi 60a zor çıkıyor.
    Hocam ne oldu çözebildinizmi?
    İnsanın aklınada gelmiyor değil
    işlemci 300 ekran kartı 1000 tl =darboğaz kaçınılmaz gibi ama
    Şu mantle in amacı bu değilmiydi zaten işlemci yükünü hafifletmek
    Böylece bu gibi sıkıntıları gidermek buda ayrı soru işareti
    Düzeltme: pardon senin kart nvidia idi acaba 280x ilede böyle sıkıntı çıkarırmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 24 Mart 2014; 4:07:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.