Şimdi Ara

Fx 8350 İçin Soğutucu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fx-8350 işlemcim için soğutucu alıcam. Sistemim imzamda var önerileriniz için.
    Vatandan cooler masterın 109 tl lik fanlarından birini alıcam(4 tane var). Hangisini alıyım bilemedim hyper 212x mi 212 evo mu yoksa 412 s mi ?
    412s daha ince olduğundan aynı performansı veremez diyorlar ama amazonda o soğutucu daha pahalı bilemedim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/m_81108720/tm.htm

ikinci el düşünürseniz yukarıdaki soğutucu gayet yeterli olacaktır.

Sıfır alacaksanız ve bütçe 130 civarına çıkabilirseniz Thermalright Venemous X derim

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-venomous-rt-sb-e-amd-intel-islemci-sogutucusu-lga1155-uyumlu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 12 Eylül 2013; 15:19:47 >

• msnnsm kullanıcısına yanıt
    hyper 212 X veya EVO. Vatanda haftasonu 110TL civarı. başka alternatife bakmaya gerek yok.
    (x ile evo aynı ünite aslında, sadece ufak bir revizyon yapmışlar evo üzerinde, makyajlayıp X diye tekrar sundular piyasaya)
    ikisini de kullandım arada sıcaklık adına 1 derece oynamadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

hyper 212 X veya EVO. Vatanda haftasonu 110TL civarı. başka alternatife bakmaya gerek yok.
    (x ile evo aynı ünite aslında, sadece ufak bir revizyon yapmışlar evo üzerinde, makyajlayıp X diye tekrar sundular piyasaya)
    ikisini de kullandım arada sıcaklık adına 1 derece oynamadı :D

Sağolun hocam şuan aklımdaki model hyper 212x
    aynen en doğru seçim olur. yurtdışı da dahil olmak üzere tüm overclock sitelerinde ucuz bütçeli bir numara soğutucudur zaten...
  • 212x iyidir biraz daha düşük bütçe ile contac30 da iyi bir alternatif dir tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fanı bağlarken kasa fanına paralel mi dik mi bağlıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msnnsm -- 13 Eylül 2013; 22:53:25 >
    yan kapakta fan varsa alt tarafa doğru takabilirsin benim yan kapakta fan yok o yüzden ön fana bakacak şekilde taktım memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

yan kapakta fan varsa alt tarafa doğru takabilirsin benim yan kapakta fan yok o yüzden ön fana bakacak şekilde taktım memnunum

Sadece arkada var fan. Ya işlemci fanıyla paralel olacak kasa fanı yada dik şekilde duracak. Nasıl yapıyım bilemedim
    doğru olan şekil şudur...
  • quote:

doğru olan şekil şudur...

Bende tek fan var nereye doğru takıyım ? Kasa fanına mı baksın yoksa dwd writer a mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msnnsm -- 14 Eylül 2013; 1:44:41 >
    hem yukarda hem arkada egzos fanı varsa farketmez.

önemli olan işlemci fanının egzos fanı ile aynı yönde paralel çalışmasıdır...
    havayı dvd tarafından alıp egzos fanına itecek şekilde takacaksınız. yani fanın açık olduğu ön yüzü dvd'ye bakacak. çerçeveli olan arka tarafı soğtucuya yapışacak şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 14 Eylül 2013; 1:47:17 >
  • quote:

havayı dvd tarafından alıp egzos fanına itecek şekilde takacaksınız. yani fanın açık olduğu ön yüzü dvd'ye bakacak. çerçeveli olan arka tarafı soğtucuya yapışacak şekilde...

sadece arkada fan var ?
    tamam işte egzos fanı neredeyse işlemci fanı ona paralel çalışmalı. yukarda fan yoksa zaten yukarı doğru çevirmenin hiç bir anlamı yok...
  • quote:

tamam işte egzos fanı neredeyse işlemci fanı ona paralel çalışmalı. yukarda fan yoksa zaten yukarı doğru çevirmenin hiç bir anlamı yok...

Hmm yani soğutucuyla kasa fanı arasına değil soğutucuyla dvdwriter haznesinin arasına takıcam. Çok teşekkür ederim hocam yarın alıp takıcam fanı

• AMD FX 8150 işlemci var Soğutucu olarak contac30 kullanıyorum. En düşük 16 en yüksek 55 derece gördüm. Tavsiye ederim. Over clock yapmayacak iseniz gönül rahatlığı ile kullanarak bilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MGTRc

AMD FX 8150 işlemci var Soğutucu olarak contac30 kullanıyorum. En düşük 16 en yüksek 55 derece gördüm. Tavsiye ederim. Over clock yapmayacak iseniz gönül rahatlığı ile kullanarak bilirsin.

Forumda güvendiğim bi arkadaş kesinlikle alamamı söyledi. Ama hyper 212x hakkında kimse kötü birşey demiyor 20 tl için riske giremem
  • Ben sadece deneyimini paylaştım. Para sizin bilgisayar sizin. Istediğini alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.