Bildirim
Fx 9370 darboğaz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimal olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazlasıyla,olur. -
https://pc-builds.com/calculator/FX-9370_Eight-Core/GeForce_GTX_1660_Ti/0w513faw/
Bu sitede yüzde 18 bottleneck olur demişler. İlerde değişik bir sistem kullanmaycak mısınız yakın bir zamanda... -
Darboğaz kesinlikle yapar
9370 dediğin 4.4 ghz'dir ben 8320'yi 4.4 kullanıyorum aynı işte.1050 ti kart takılı hadi olsun olsun 1060 kaldırsın ya da 2k monitör olursa 1070 kaldırsın.dediğin kartlar zinhar olmaz. -
Önümüzdeki birkaç ay içerisinde ryzen 5 veya 7 serisine geçmeyi düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: rerererara
https://pc-builds.com/calculator/FX-9370_Eight-Core/GeForce_GTX_1660_Ti/0w513faw/
Bu sitede yüzde 18 bottleneck olur demişler. İlerde değişik bir sistem kullanmaycak mısınız yakın bir zamanda... -
O zaman yapıştır gelsin..quote:
Orijinalden alıntı: glmhmet
Önümüzdeki birkaç ay içerisinde ryzen 5 veya 7 serisine geçmeyi düşünüyorum
Alıntıları Göster -
Bazı yerlerde Nvidia ağustosta yeni kartlarını tanıtabilir yazıyordu. Dayanabilirseniz mevcut kartlar belki birkaç yüz lira ucuzlayabilir acilse 2060 alıp geçin.
Bildiğim kadarıyla şuanki rtx kartların üretimi durdu. Sizce beklemek mantıklı bir karar olur mu ?quote:
Orijinalden alıntı: Mxsr
Bazı yerlerde Nvidia ağustosta yeni kartlarını tanıtabilir yazıyordu. Dayanabilirseniz mevcut kartlar belki birkaç yüz lira ucuzlayabilir acilse 2060 alıp geçin. -
70 ve 80leri durdurmuşlar 2060 ve altına devam ediyorlar diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X