Şimdi Ara

Fx 9370 darboğaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim amd fx 9370 işlemciye sahibim ve ekran kartım bozulduğu için yenisini alıcam. Gtx 1660ti veya rtx 2060 almayı düşünüyorum. Darboğaz olur mu?

• Büyük ihtimal olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazlasıyla,olur.
  • https://pc-builds.com/calculator/FX-9370_Eight-Core/GeForce_GTX_1660_Ti/0w513faw/

Bu sitede yüzde 18 bottleneck olur demişler. İlerde değişik bir sistem kullanmaycak mısınız yakın bir zamanda...
  • Darboğaz kesinlikle yapar

• 9370 dediğin 4.4 ghz'dir ben 8320'yi 4.4 kullanıyorum aynı işte.1050 ti kart takılı hadi olsun olsun 1060 kaldırsın ya da 2k monitör olursa 1070 kaldırsın.dediğin kartlar zinhar olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerererara

https://pc-builds.com/calculator/FX-9370_Eight-Core/GeForce_GTX_1660_Ti/0w513faw/

Bu sitede yüzde 18 bottleneck olur demişler. İlerde değişik bir sistem kullanmaycak mısınız yakın bir zamanda...
    Önümüzdeki birkaç ay içerisinde ryzen 5 veya 7 serisine geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: glmhmet

Önümüzdeki birkaç ay içerisinde ryzen 5 veya 7 serisine geçmeyi düşünüyorum

Alıntıları Göster
    O zaman yapıştır gelsin..
  • Bazı yerlerde Nvidia ağustosta yeni kartlarını tanıtabilir yazıyordu. Dayanabilirseniz mevcut kartlar belki birkaç yüz lira ucuzlayabilir acilse 2060 alıp geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mxsr

Bazı yerlerde Nvidia ağustosta yeni kartlarını tanıtabilir yazıyordu. Dayanabilirseniz mevcut kartlar belki birkaç yüz lira ucuzlayabilir acilse 2060 alıp geçin.
    Bildiğim kadarıyla şuanki rtx kartların üretimi durdu. Sizce beklemek mantıklı bir karar olur mu ?
  • glmhmet kullanıcısına yanıt
    70 ve 80leri durdurmuşlar 2060 ve altına devam ediyorlar diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.