Şimdi Ara

fx5200-hd4870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imzamdaki sistemim var ve ekran kartım hd4870 fx5200 ile deişiklik yapabilir miyim yani hd4870 i çıkarsam fx5200 ü taksam ekrana görüntü gelir mi anakart onu algılar mı neden soruom die sormaın merak ediorum eski kasamdaki fx5200 dü çünkü

• Hatta işlemciyi de çıkartıp AMD Athlon XP1600 ü takıp deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 3 Ekim 2008; 11:31:42 >
  • imkansız arkadaşım fx5200 agp anakartın ise pci-ex destekliyor
  • algılar algılamasına ama sistem kendini anasına sövmüşsün gibi hisseder... yanlız agp dimi 5200 o zaman olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 3 Ekim 2008; 11:34:04 >
  • müşavir dalga geçmene gerek yoktu sadece meraktan sordum bilmediğim konu hakkında soru sormakta mı yasak bişey öğrenmeye çalışıom
    freestyler_07 teşekkür ederim bilgin için saol sangokudbgt sende saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker22 -- 3 Ekim 2008; 11:35:36 >
  • Allah da seni güldürsün .
  • quote:

Orjinalden alıntı: joker22

imzamdaki sistemim var ve ekran kartım hd4870 fx5200 ile deişiklik yapabilir miyim yani hd4870 i çıkarsam fx5200 ü taksam ekrana görüntü gelir mi anakart onu algılar mı neden soruom die sormaın merak ediorum eski kasamdaki fx5200 dü çünkü

eğer imzandaki bileşenlere bakarsak bu işten anladığın belli.lütfen dalgayı başka yerde geçelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

quote:

imzamdaki sistemim var ve ekran kartım hd4870 fx5200 ile deişiklik yapabilir miyim yani hd4870 i çıkarsam fx5200 ü taksam ekrana görüntü gelir mi anakart onu algılar mı neden soruom die sormaın merak ediorum eski kasamdaki fx5200 dü çünkü

eğer imzandaki bileşenlere bakarsak bu işten anladığın belli.lütfen dalgayı başka yerde geçelim

gerçektende dalga geçmiom sadece dikkat etmemiştim eski ekran kartımın agp olduğunu ama yinede saolun

• o Sistemine en az x550 takabilirsin...

Fakat Bunu Bilmeyeyip O Sistemi Nasıl Topladın Onuda Anlamış Değilim..
  • ilk kasamı topladığımda hiçbişeyden anlamıodum o doru şu an yeni çıkan parçalarla ilgileniom fx5200 falan özellikleri ne onu bile bilmiom nerdeyse agp olduğuna dikkat etmedim o doru tmm artık konu açarken bi daha düşüncem herhangi bi soruyu sormakta suş mu oldu yani
  • quote:

ilk kasamı topladığımda hiçbişeyden anlamıodum o doru şu an yeni çıkan parçalarla ilgileniom fx5200 falan özellikleri ne onu bile bilmiom nerdeyse agp olduğuna dikkat etmedim o doru tmm artık konu açarken bi daha düşüncem herhangi bi soruyu sormakta suş mu oldu yani

Konu Açmak Suç Değil..
  • ne yaptın müdür bi kere fizik kanunlarına aykırı yani dene bakalım giriyomu girerse belki çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: myd

ne yaptın müdür bi kere fizik kanunlarına aykırı yani dene bakalım giriyomu girerse belki çalışır

doru dion sonradan farkına vardım ama geç oldu güzel bahsettin AGP

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: myd

ne yaptın müdür bi kere fizik kanunlarına aykırı yani dene bakalım giriyomu girerse belki çalışır

doru dion sonradan farkına vardım ama geç oldu güzel bahsettin AGP

iyi bali anakartı eline almadan uyandın

• arkadaşlar en azından güldük eğlendik konu açmam bi işe yaradı yani herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.