Şimdi Ara

FZ6 HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR FZ6 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM,2.ELDE NELERE DİKKAT ETMELİYİM VE BU MOTORA 15-16 BİNLİRA VERİLİİRMİ,BİLGİSİ OLAN VARMI

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yamaha FZ6 Hakkında Bilgiler

Yamaha FZ6, Yamaha Motor Company tarafından üretilen sportif bir motosiklettir. 2004-2010 yılları arasında üretilmiş olup, orta sınıf bir spor motosiklet olarak konumlandırılmıştır.

FZ6, 600 cc sıralı dört silindirli bir motora sahiptir ve maksimum 98 beygir gücü üretir. Hafif bir şasiye ve ergonomik bir sürüş pozisyonuna sahiptir, bu da hem günlük sürüş hem de pist günleri için uygun hale getirir.

FZ6, çeşitli trim seviyelerinde sunulmuştur. Standart modelin yanı sıra, daha agresif bir sürüş pozisyonuna ve gelişmiş süspansiyon sistemine sahip FZ6 S2 modeli de bulunmaktadır.

FZ6, yeni başlayanlar için uygun bir motosiklet değildir, ancak orta deneyimli sürücüler için iyi bir seçenektir. Sportif bir sürüş deneyimi sunarken, aynı zamanda rahat ve pratiktir.

Özellikler:

• 600 cc sıralı dört silindirli motor
    • 98 beygir gücü
    • Hafif şasi
    • Ergonomik sürüş pozisyonu
    • Çeşitli trim seviyeleri

Eğer Yamaha FZ6 hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, Yamaha Motor Company'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fz6 fazer efsane motorlardandir. Internetten ufak bir araştirma yaptiginda sen de goreceksin.

Bu arada benimki satılık. Düşünürsen görüşebiliriz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Fz6 fazer efsane motorlardandir. Internetten ufak bir araştirma yaptiginda sen de goreceksin.

Bu arada benimki satılık. Düşünürsen görüşebiliriz :)

fazer değil fz6.. resim varsa atarsan görelim kardeşim
  • Kusura bakmayın ama fazer değil fz6 ne demek? (Düzeltildi) Kazasız sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleWing -- 2 Kasım 2014; 2:00:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazer'ın 2 serisi var bildiğim kadarıyla birisi fz6 diğeri fazer s olarak geçiyor. Yanlış biliyor da olabilirim. Benim de üçüncü ve 500cc üzeri motorum bu olacak. Tek engelim para
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Kusura bakmayın ama fazer değil fz6 ne demek? Motor almaya niyetlisiniz güzel de; işin araştırma kısmına da aynı şekilde heyecan duyarsanız daha iyi olur. Kazasız sürüşler.

kardeşim sen iyi değilsin heralde :))) fz6 farklı fazer farklı :))) sen bana söyleyene kadar biraz birşeyler öğrenirsen daha hoş olur ;) en azından biraz araştırıp yorum yparsan bilmediğini belli etmemiş olursun, fz6 farklı fz fazer farklı fz fazer s farklı :;) saygılar
  • ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 vitara hakkında yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu motorların egzos sesine hayranımm
    Ss motor sesinden daha iyi ses çıkaranları var Fazer'ın insanın dönüp bakası geliyor sesi duyunca
  • aknbrn kullanıcısına yanıt
    http://en.m.wikipedia.org/wiki/Yamaha_FZ6
    Saygılar bizden

• ATTIĞIN grenajlısı kardeşim, fz6 fazer yani :)) fz6 grenajsızına deniyor,hiç birşey bilmeyipte kendi bildiğinde inat ediyorsan sahibinden comdan modellere bakabilirsin en azından, saygılar vesselan :)))
  • sevilesi adam kullanıcısına yanıt
    TWOBROTHERS EKSOZ 10 NUMARA OLUYOR BUNLARDA ;)
    Çok nazik cevabının üstüne söyleyecek söz yok. Sağol, varol. Teşekkür ederim.

• gayet normal konuştum,bilmediğin konuda inat ediyorsun,attığın motor fz6 nın fazer modeli ,ben sade grenajsızından bahsediyorum,sen inatla fazer diyorsun bide sanki biz alacağımız motordan bilgisizmişiz gibi mesaj atıyorsun,çözemedim neyin peşinde olduğunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Kusura bakmayın ama fazer değil fz6 ne demek? Motor almaya niyetlisiniz güzel de; işin araştırma kısmına da aynı şekilde heyecan duyarsanız daha iyi olur. Kazasız sürüşler.

:))))))))) bu nedir ALLAH aşkına :))
  • Fazer denildiğinde hepsi fazer. Grenajlı olup olmaması görünüm meselesi elbet ama fz6'yı fazer olmaktan çıkarmıyor diye düşünüyordum. Yani yine fazerdır. 1'de öyle 8'de öyle isimlendiriliyor. Öyle değil mi? Değilmiş. Benim yanlış bilgim. Ben çok inatçı biri değilim :) az diyelim.
    Bahsettiğiniz cümlemi de böyle lüzumsuz yere kullandığım için siz kusuruma bakmayın. Çok yersiz elbet. Benim bilgi eksiğim. Düzeltirim. Umarım olmuştur. Konuyu abartıp saptırdım. Kusuruma bakmayın. Bizde de olurmuş böyle demek. Teşekkürler. Saygılar. Kazasız sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleWing -- 2 Kasım 2014; 2:27:13 >
  • AEA videosu vardı, ikinci elden de bahsediyordu:

http://www.youtube.com/watch?v=7XbLsN_PoKs

• FZ6

FZ6 Fazer

FZ6 Fazer ABS

FZ6 Fazer S2

FZ6 Fazer S2 ABS

MOdeller bunlar,
    Çok teşekkür ederim. Bir modeli etüt oldu. Sevgiler değerli forumdaşım.

• Efsane makinalar, o paralar verilir verilmesinede temizi bulunabilirse tabi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.