Şimdi Ara

G.O.R.A. Esprileri??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence izlemeyenler okumasın. tadı kalmaz.
  • süper o sahene 1700 lü yıllar aksaray eleman robotu fena yakalıyo ama benimde en çok güldüğüm sahne...
    quote:

Orjinalden alıntı: h_Ü_s_O

Abiler hiç birinizin aklında kalmamış hani şu komutanın büyükbabası külüstür bi ufo ile :) dünyaya geliyo yanında da bi robt var orda köylüye selam veriyo ya sonra köylü taşı büyükbabanın kafaya koyuyo bunlar kaçarken rpbot yakalayıp ..kerken büyükbabaya parmak sallıyo ya en komedi sahne o aklıma geldilçe çıldırıyorum ya

• Yakarız bu gezegeni yakarız
  • ben ışınlanma olayına koptum
  • ya ben filmi izledimm ama espirilerin büyük bi bölümünü zaten fragmanlarda izlemişiz.film konu falan olarak saçma çıkıncada aklınızda ne seneryoydu falan diyemesenizde iyi eglenceli vakit gecirmek adına birebir zaten cem yılmaz danda
    duygusal bı fılm cekmesını beklemek sacma olurdu..
    benim en cok hosuma giden filmin basındaki yaslı dedenin kasketini ters cevirerek 'ters ceviriyimde sapkam ucmasın arabanın ustu acıkya'demesi cokk hostuu..
  • bide matrix sahnesinde arkaya doğru eğilip sigarayı yakışı vardı ki...mükemmeldi..arkasından da red a!ert'in dediği gibi o parmak olayı kopardı milleti(tabii birde beni)
  • 1-Ufo gören masum köylü, koçum benim
    2-Sigarayakmasi buna mukabil parmak hareketi...
    3-Olum etrafimda dönsene. Böyle tam bir tur atacaksin. Türk usulu virtual camera!
    4-Portakal-Yedigün
    5-Havalandirma Deligi

En berbat espiri : Küfürler ve Belki gülmeye, aglamaya programlanmistir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samray

1-Ufo gören masum köylü, koçum benim
    2-Sigarayakmasi buna mukabil parmak hareketi...
    3-Olum etrafimda dönsene. Böyle tam bir tur atacaksin. Türk usulu virtual camera!
    4-Portakal-Yedigün
    5-Havalandirma Deligi

En berbat espiri : Küfürler ve Belki gülmeye, aglamaya programlanmistir.

Hocam, belki film ona programlanmıştır

• yemekhanede verilen tabletlerden sonra
    suyundan da koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: lincoln

ya ben filmi izledimm ama espirilerin büyük bi bölümünü zaten fragmanlarda izlemişiz.film konu falan olarak saçma çıkıncada aklınızda ne seneryoydu falan diyemesenizde iyi eglenceli vakit gecirmek adına birebir zaten cem yılmaz danda
    duygusal bı fılm cekmesını beklemek sacma olurdu..
    benim en cok hosuma giden filmin basındaki yaslı dedenin kasketini ters cevirerek 'ters ceviriyimde sapkam ucmasın arabanın ustu acıkya'demesi cokk hostuu..

Bence fragmanlarından çok daha komikti..
  • Daha ilk başta "The system is fucking stable" bu nedir ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vice Citizen

Daha ilk başta "The system is fucking stable" bu nedir ya

hatırladım unutmustum geri saralım bir daha izleyelim

• quote:

Orjinalden alıntı: Doruk HOŞVER

Kör herifin erotik dergisinin sayfaları yapış yapıştı ya orda işedim...

• yukardakilere ek olarak
    -elementli sahnede, sanırım yukarda hatunu aşa getirin olayında, eliyle malı düzeltmişti
    -rakı alemi yaparken,Özkan Uğur'un güç,sabır v.s. diyip hop hop atlaması,sonra çatıdan atlayıp rakıyı pipetle içmesi :) ayrıca rakıyı eşit dağıtması ve herşeyi kokluyarak anlaması ve tanıması

sevmediğim sahne ise:
    cüce gelir ve o muhabbetler (kimsin sen v.s. olan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassa -- 17 Kasım 2004, 15:28:57 >
  • bence koyluyle arabaya bindiği zaman muzik istermisin sohbeti iyiydi

hani arif soruyo muzik dinlerimizisin koylu anama kufur edıyomu muhabbeti...
  • Hocam ayıp oluyor sahnesine koptum harbiden filmi daha izlemek nasip olmadı patron bide izin verse :=)
  • Cem yılmaz konuşturmul gene espiri silahlarını Repliklerin hepsini kendi yazmasa biLe.!
  • cuce gene geLir komutanım bi cisim yakLasıyor.. Komutan : O bizim gezegen saLak herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 17 Kasım 2004, 18:59:40 >
  • cem yılmazı uzaya götürdüklerinde telefonla arkadaşını arıyor ona abd başkanına haber vermesini söylüyor.

kötü olan sahne
    en son yaptığı 15 sn lik abd sinamasına yaptığı konuşma. filmi batırmış.
  • erotik film ceviren eleman rolunde iken duvarda asili olan film afislerini gorunce koptum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.