Vice Citizen ulee sana yine +1234515425ü içimi okuyosun namussuzum
Bütün kalkanlari indirin.
sinemada espiri olduktan sonra çit yok- ben anladim -dedim benmi yanlis anladim acaba -güldüm- dedim rezil oldum -baktim sonra bi kahkaha koptu (Jeton misali)
aynen bende güldüm millet 5 saniye sonra güldü
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: aynen bende güldüm millet 5 saniye sonra güldü
en başta hi1 hi1 hi1 (HAYVAN HAYVAN) diye
ya ben koptum orda millette tık yok
acaba benmi yanlış anladım ala ala ingilizcede iyidir ama :)
quote:
Orijinalden alıntı: savior_m
quote:
Orjinalden alıntı: aynen bende güldüm millet 5 saniye sonra güldü
en başta hi1 hi1 hi1 (HAYVAN HAYVAN) diye
ya ben koptum orda millette tık yok
acaba benmi yanlış anladım ala ala ingilizcede iyidir ama :)
Alıntıları Göster
robot hapise girer arifle konuşur seni kim gönderdi buraya kaptan logar onun mına koyayım ben. espiri değil ama süper aşcı bu robot olu robot arif al ozaman mutfağa koy mutfak robotu olsun. muhahhahhaha
quote:
Orijinalden alıntı: derkin
robot hapise girer arifle konuşur seni kim gönderdi buraya kaptan logar onun mına koyayım ben. espiri değil ama süper aşcı bu robot olu robot arif al ozaman mutfağa koy mutfak robotu olsun. muhahhahhaha
Alıntıları Göster
arkadaşlar sizin yakalayamadığınızı düşündüğüm ince bir espri daha: yıl 80 ler bob marley faruk ve sarısın cem yılmaz arasındaki dialog:
cem yılmaz: tamam, filmin adı ne olsun?
bob marley: Ayda Sevişenler!
cem yılmaz: ayda olmaz, bir haftada çekmemiz lazım filmi
quote:
Orijinalden alıntı: Liberty Citizen
arkadaşlar sizin yakalayamadığınızı düşündüğüm ince bir espri daha: yıl 80 ler bob marley faruk ve sarısın cem yılmaz arasındaki dialog:
cem yılmaz: tamam, filmin adı ne olsun?
bob marley: Ayda Sevişenler!
cem yılmaz: ayda olmaz, bir haftada çekmemiz lazım filmi
Alıntıları Göster
filmin sonunda kamerayı isteyen cücenin pantalon bayaa iyiydi hani
quote:
Orijinalden alıntı: fLaVa
Filmin başında yaşlı amca ile cem yılmaz arasında geçen konuşma çok komikti.
Cem yılmaz: Müzik aç dinleyelim gibilerinden bir şey diyor. Amcada: Ben yabancı müzik dinlemem onlar anneme küfür ediyorlar diyor. Bunun üzerine cem yılmaz: merak etme bu grup yeni ananı tanımazlar diyor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: fLaVa
Cem yılmaz: Müzik aç dinleyelim gibilerinden bir şey diyor. Amcada: Ben yabancı müzik dinlemem onlar anneme küfür ediyorlar diyor. Bunun üzerine cem yılmaz: merak etme bu grup yeni ananı tanımazlar diyor
arkadan gerlen şarkıda çok iyi ha korn dan mother f*c*e*r die giriyo adam ya
bide system fucking unstable dan sonra system anti fucking var
quote:
Orijinalden alıntı: wincih
quote:
Orjinalden alıntı: fLaVa
arkadan gerlen şarkıda çok iyi ha korn dan mother f*c*e*r die giriyo adam ya
bide system fucking unstable dan sonra system anti fucking var
Alıntıları Göster
garaveli bulduktan sonra program fln yüklüyorlar ya goradan kaçmayı fln anlatırken
cem yılmaz "hocam bi şey sorabilirmiyim"
garavele (walla adını unuttum) " oraya gidince pelerinli i.neyi bi kere dövebilirmiyim"
içeriye girdikten sonra adamın birini dövecekken sorar "ulan biraz öncekini yumruklamı dövmüştüm"
en son logara askerleri üzerine salınca şunu söyler "bana bak bir macera filmi için her türlü yükleme yapılmış bana boşuna dövdürme adamları"
girişte logar rendroya (mavi yaratık) bereket tanrısını verdikten sonra heykelin malum yerini kırıp "bu sende kalsın bende doğuştan 3 tane var"
bunlarda fena değildi
quote:
Orijinalden alıntı: Roswell
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
you can speak english???!! oh my god!! I'm so happy
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa
ı like english ı live english
sen kacırmısın galıba orayı cem yılmaz dıyordu halı satmaya calısırken
quote:
Orijinalden alıntı: 3Dozer
Sen gel bakayım buraya! Niye sürekli bir cisim yaklaşıyor deyip duruyorsun bakiimm(Şampanya patlar)
sucuk olayı ya:=)))
öpüşemeyiz olmas sucuk yedik salon kırıldı yaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: swissair
sucuk olayı ya:=)))
öpüşemeyiz olmas sucuk yedik salon kırıldı yaaaaa
Alıntıları Göster
bence espriliydi ve güzeldi ama Cem yılmazdan daha iyisini beklerdim
quote:
Orijinalden alıntı: binali
bence espriliydi ve güzeldi ama Cem yılmazdan daha iyisini beklerdim
Alıntıları Göster
Bence en iyisi buydu...
Baska hangi film war bu kadar gulduumuz yaaa.benim toktu walla daha fazla güldüüm bir film...
quote:
Sen gel bakayım buraya! Niye sürekli bir cisim yaklaşıyor deyip duruyorsun bakiimm(Şampanya patlar)
Robotu dürtmeye çalıştığı sahnee
Ve de adroid mahkumların arasına gelince arifin hee al mutfağa koyda mutfak ronbotu olsun lafı komikti
quote:
GORA filminde benim en çok güldüğüm yer. Osurmaya Programlanmıştır
quote:
Orijinalden alıntı: gues544
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
HER ŞEYİ OKUDUM GENEL OLARAK GÜZEL BRİ FORM OLMUŞ AMA ARADA BİR İKİ ARKADAŞIN BİRBİRLERİYLE KAPIŞMASI ORTAMI BİRAZ BOZUYOR
ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR PROBLEMİNİZ VARSA BUNU BAŞKA YERDE TARTIŞIN BURASI SİZİN .......... DEĞİL
1. KALKANLARI İNDİRİN 2. SİGARAYI YAKMASI LAZERLE OLDUKÇA GÜZEL SAHNELERDİ
quote:
Orijinalden alıntı: ge_ku
HER ŞEYİ OKUDUM GENEL OLARAK GÜZEL BRİ FORM OLMUŞ AMA ARADA BİR İKİ ARKADAŞIN BİRBİRLERİYLE KAPIŞMASI ORTAMI BİRAZ BOZUYOR
ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR PROBLEMİNİZ VARSA BUNU BAŞKA YERDE TARTIŞIN BURASI SİZİN .......... DEĞİL
1. KALKANLARI İNDİRİN 2. SİGARAYI YAKMASI LAZERLE OLDUKÇA GÜZEL SAHNELERDİ
Alıntıları Göster
Filme 2 kez gittim(birinde mecburen ) Kısaca beğendim özellikle Görsel Efektler çok iyi olmuş.Tv deki saçma sapan dizilere tonlarca para yatıracaklarına şöyle işe yara bişeyler yapsınlar..
Espriler se bayağı çoktu
Kalkanları İndirin Dünyalılardan Tiskiniyorum Işınlanma olayı Ne len Prens Charlies mı geldi
İyi ürün vermiş
ağaçların sucuk üretme sahnesi
Bıldırki Hurmalar Götümü Tırmalar.
Al bunuda Çevir.
quote:
ben en cok dergılerı acarken amaç olarak sperm lerı gostermelerıne bayıldım
quote:
Orijinalden alıntı: fpotur
ben en cok dergılerı acarken amaç olarak sperm lerı gostermelerıne bayıldım
Alıntıları Göster
Walla film bi halta yaramaz.. O saydığınız espirler gülümsetmiyo bile.. sahnede iken çok komik ama Film ayrı bi olaydır.. ESPİRİLER İYİ OLABİLİR AMA Senaryo ve kurgu uzman bi kişi tarafından yapılmadığı içi havada kalmış.. Hepsi havada kalmış. yazık olmuş. Ayrıca çok işe yaramaz birbirinden kopuk sahne vardı. Sanki skeçleri mix yapıp koymuşlar.. Parama yazık oldu Walla
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F4A67BDD5
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hort !
quote:
Orijinalden alıntı: HazzaR
Hort !
Alıntıları Göster
Yuh konuya bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme