Şimdi Ara

G.O.R.A. Esprileri??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakında bende seyretcem ozaman bende yazarım
  • Filmin başında yaşlı amca ile cem yılmaz arasında geçen konuşma çok komikti.

Cem yılmaz: Müzik aç dinleyelim gibilerinden bir şey diyor. Amcada: Ben yabancı müzik dinlemem onlar anneme küfür ediyorlar diyor. Bunun üzerine cem yılmaz: merak etme bu grup yeni ananı tanımazlar diyor
  • bence sen yanlış hatırlıyorsun çünkü bıldırcın hurmaların hiçbir anlamı yok ama bıldırki hurmalr mantıklı..

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa

la yoksa ben mni yanlış hatırlıyom
  • izleyen diger arkadaslara da sordum okulda onlar da benım gıbı anlamıslar
    neyse ya oylede boylede komık
    edit: bu arada ben bıldırcın hurmalar demedım bıldırcın hırmalar dedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 19 Kasım 2004, 9:33:15 >
  • bak hurmaları da hırmalar anlamışsın.doğru söylüyosun her halikarda komik

quote:

izleyen diger arkadaslara da sordum okulda onlar da benım gıbı anlamıslar
  • Bence film çok kötüydü!!! Ben Cem Yılmaz'ın çoğu gösterisine gittim ve bu film ile hayal kırıklığına uğradım. Sadece eşcinsellik ve genel olarak cinselliği küfür ile harmanlayarak komik bir film yapmaya çalışmış. Bu topicte bile en fazla 4-5 espiri sayabiliyorsunuz ki, birçok filmde (gerilim filmi dahil) bu kadar espiri bulabilirsiniz....
  • çalan şarkıdada mother ****er falan diyodu

• quote:

Orjinalden alıntı: toprakdepp

bak hurmaları da hırmalar anlamışsın.doğru söylüyosun her halikarda komik

quote:

izleyen diger arkadaslara da sordum okulda onlar da benım gıbı anlamıslar

benim bildiğim d "akşam yediğin hurmalar sabah g...'nü tırmalar"

• Arkadaşlar orada mehmet emminin hurmaları gibi bir cümle geçmiyormuydu benmi yanlış hatırlıyorum...
  • mehmet emminin hangi hurmaları??doğru düzgünizleseydin ya filmi.içinde hurma geçen tek espri bıldırki hurmalar g.tümü tırmalar idi.mehmet emminin hurması da yok kendisi de yok

quote:

Orjinalden alıntı: Taurus

Arkadaşlar orada mehmet emminin hurmaları gibi bir cümle geçmiyormuydu benmi yanlış hatırlıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Bence film çok kötüydü!!! Ben Cem Yılmaz'ın çoğu gösterisine gittim ve bu film ile hayal kırıklığına uğradım. Sadece eşcinsellik ve genel olarak cinselliği küfür ile harmanlayarak komik bir film yapmaya çalışmış. Bu topicte bile en fazla 4-5 espiri sayabiliyorsunuz ki, birçok filmde (gerilim filmi dahil) bu kadar espiri bulabilirsiniz....

filmde sürekli "arif bir komiklik yapsa da gülsek" beklentisi vardı..
    diğer sahneler çok ucuzdu; uzay gemisinde personel yok, gemi bomboş, asker sayısı 10-12, pazar yerinde en fazla 15kişi (prodüksiyon feci dökülüyordu ya)
    ozan güven'i robot yapmışlar maşallah sanki yerli imalat, kahve falı bakıyor, türk filmi seyrediyor ancak elindeki kamerayla kayıt yapabiliyor
    koskoca gezegeni yöneten adamın kızı kayboluyor, adam koşarak komutan lagar'a gidiyor, sen ne gidiyon ki, çağır komutanı huzuruna konuş kükree dimi ama
    komutan lagar dünyadan gora'ya dönüyor, karşılama komitesinin elini öpüyor vs vs, sanki halasını dayısını ziyarete gitmiş gibi (ilahi cem yılmaz)
    uzayda dolar geçmiyor, türk parası geçiyor, sanki türkler uzaya gidip gidip gelen tanınmış bir milletmiş gibi
    yemekhanede dev ekran TV'den önce yanan göktaşı sonra 5.element sahneleri sırasıyla veriliyor, sanırsın komite tv stüdyosunda toplanmış

kara mizah böyle olur deyip geçmeyin, kısmen ciddi kısmen mizah olmalı ki daha komik olsun

• Yaw adamın eskiden tarlada robotu yakalayıp becermesi manyaqtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

quote:

Bence film çok kötüydü!!! Ben Cem Yılmaz'ın çoğu gösterisine gittim ve bu film ile hayal kırıklığına uğradım. Sadece eşcinsellik ve genel olarak cinselliği küfür ile harmanlayarak komik bir film yapmaya çalışmış. Bu topicte bile en fazla 4-5 espiri sayabiliyorsunuz ki, birçok filmde (gerilim filmi dahil) bu kadar espiri bulabilirsiniz....

diğer sahneler çok ucuzdu; uzay gemisinde personel yok, gemi bomboş, asker sayısı 10-12, pazar yerinde en fazla 15kişi (prodüksiyon feci dökülüyordu ya)
    ozan güven'i robot yapmışlar maşallah sanki yerli imalat, kahve falı bakıyor, türk filmi seyrediyor ancak elindeki kamerayla kayıt yapabiliyor
    koskoca gezegeni yöneten adamın kızı kayboluyor, adam koşarak komutan lagar'a gidiyor, sen ne gidiyon ki, çağır komutanı huzuruna konuş kükree dimi ama
    komutan lagar dünyadan gora'ya dönüyor, karşılama komitesinin elini öpüyor vs vs, sanki halasını dayısını ziyarete gitmiş gibi (ilahi cem yılmaz)
    uzayda dolar geçmiyor, türk parası geçiyor, sanki türkler uzaya gidip gidip gelen tanınmış bir milletmiş gibi
    yemekhanede dev ekran TV'den önce yanan göktaşı sonra 5.element sahneleri sırasıyla veriliyor, sanırsın komite tv stüdyosunda toplanmış

kara mizah böyle olur deyip geçmeyin, kısmen ciddi kısmen mizah olmalı ki daha komik olsun

Baba sen git kahraman inekler'i izle. Seni anca o paklar

• 3 tam bir robot(nabıyım hepsini yazmışsınız)
  • TAMAM BUNDAN SONRA SIRF SENİN HATIRIN İÇİN DİKKATLİ İZLERİM ALLAH ALLAH SANANE YAA NASIL İSTERSEM ÖYLE İZLERİM İSTEMİYORSAN CEVAP VERMESEYDİN SENDEN ÖZELLİKLE CEVAP VERMENİ İSTEYENMİ OLDU toprakdepp...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

quote:

söylediklerinize kısmen de olsa katılıyorum. "Bence film çok kötüydü!!!" demek bence çok sert bi yorum olmuş, o kadar da değil. Ama espirilerin birçoğu daha önce fragmanlarda geçtiği için ve aslında film içinde o kadar da çok espiri olmadığı için tahmin ettiğim kadar komik gelmedi. Ama en azından eğlenerek izledim..

• ARİF İKNA OLUP CEKUYLA TAM DUDAK DUDAAA GELDİKLERİNDE ARKADAN BOB M. FARUĞUN ÇIKARDIĞI SES :)

GÖZLERİMDEN YAŞ GELDİ YA.

O KISIMDAN SONRA NOLDU HATIRLAMIYORUM KRİZE GİRMİŞİM HASTANEYE KALDIRDILAR

LLLLLLLOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
  • ordaki tam diyalog aha ...
    (öpüşme sahnesi ardından zorrttttt.....)
    Arif: Faruk ... (uyur) Gel bakim buraya ...
    Faruk : Ne var abi ya ...
    Arif : Abi sen demin n'aptın ya ??
    Faruk : N'aptım abii ...
    Arif : Romantik ortamın içinde ossurdun !
    Faruk : Yok abi ben ossurmadım ..
    Arif : Hee tabii . Kız ossurdu demi ...
    Faruk : Belki 216 ossurmuştur ... Belki ossurmaya programlanmıştır ...
    Arif : Ya bırak Allah aşkına ya ... Ayrıca ayağıma işiyosun ...

savaş (silahlı) sahnesinden sonra ...

Arif : Jecku nerde? Jecku nerdee ....
    5dk sonra
    Faruk : Abiler kusra bakmayın ama ben ossurmasaydım şu anda 3'ümüzde ölmüş olcaktık ...

vs.vs.vs.
  • bi de 3 adam yataktayken logar diyodu ...
    YAPICAAAAAAM HEPİNİZİ YAPICAAAAAAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 20 Kasım 2004, 21:26:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

bi de 3 adam yataktayken logar diyodu ...
    YAPICAAAAAAM HEPİNİZİ YAPICAAAAAAM

İyi oldu hatırlattığın..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.