Şimdi Ara

G.O.R.A. Esprileri??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakarız bu gezegeni yakarızzzzzzzzzzzz
  • aga bende sucuk ağaçlarıyla
    kurşunla sigarasını yaktıktan sonraki kol hareketine koptum.amma ses çıkıyor

• abi hepinizin kacirdigi en ince espri basta logar sistemi duzeltir joystick i takin fln dedikten sonra en son hostes (uzay gemisindeki bayana nedenir bilmiyorum hic binmedimde :D ) hostese dönüp "TÜM KALKANLARI INDIRIN" diyo bi bayana kalkani indir deyince ne demek sizce mauahaha :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vice Citizen

abi hepinizin kacirdigi en ince espri basta logar sistemi duzeltir joystick i takin fln dedikten sonra en son hostes (uzay gemisindeki bayana nedenir bilmiyorum hic binmedimde :D ) hostese dönüp "TÜM KALKANLARI INDIRIN" diyo bi bayana kalkani indir deyince ne demek sizce mauahaha :D

puhahhahahhhah hakkaten yaaaaa

• osurmaya programlanmış
  • allah allah yaa.burada yazı yazıyorsan herkes cevap verebilir.o zaman sen cavap ver diye o adamın adını yaz.burası forum değil mi amaç ne??

quote:

Orjinalden alıntı: Taurus

TAMAM BUNDAN SONRA SIRF SENİN HATIRIN İÇİN DİKKATLİ İZLERİM ALLAH ALLAH SANANE YAA NASIL İSTERSEM ÖYLE İZLERİM İSTEMİYORSAN CEVAP VERMESEYDİN SENDEN ÖZELLİKLE CEVAP VERMENİ İSTEYENMİ OLDU toprakdepp...
  • BILDIRCIN HIRMALAR DÖNER G*TÜMÜ TIRMALAR
  • bıldırki hurmalar g.tümü tırmalar.... arkadaşlar toprakdepp haklı ii dinleyin sonra konuşun alla allaaa bu ne be!
  • -Mesela I love you, seni seviyorum

I ben, love seni, you seviyorum
  • çok sağol roswell.ya ne muhalifsiniz yaa.bi kere o kadar uzun cümleleri iddia ediyorsunuz ki o kadar sürmedi o sahne.hem de mantıksız cümleler.gidin yeniden izleyin filmi.eğer hatalıysam konuşun.alla alla..hem suçlular hem güçlü yaa..kusura bakma yaa roswell senden çıkardım hıncımı.ama bilmediği halde böyle gıcık ettiklerinde sinir oluyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: roswell

bıldırki hurmalar g.tümü tırmalar.... arkadaşlar toprakdepp haklı ii dinleyin sonra konuşun alla allaaa bu ne be!

• cem yılmazın a.q size bi şey olmasın.
  • Vice Citizen
    ulee sana yine +1234515425ü
    içimi okuyosun namussuzum

Bütün kalkanlari indirin.

sinemada espiri olduktan sonra çit yok- ben anladim -dedim benmi yanlis anladim acaba -güldüm- dedim rezil oldum -baktim sonra bi kahkaha koptu (Jeton misali)
  • ARİFİN SEVGİLİSİ (ÖZGE ÖZBERK) ADINI UNUTTUM NEYSE KAPTAN LOGARTA TÜKÜRÜYO ONDAN SONRA LOGART TA YANAKLARINDAKİ TÜKÜRÜĞÜ SİLİYO ONDAN SONRA YALIYO SUCUK YEMİŞİN DİYO ORASI KOMİK GELDİ...VE LOGART'A ETTİĞİ KÜFÜRLER SESİ ÇIKMADAN ANAAA.. S.. KELİMELERİİ KOMİK Tİ... HARİKA OLMUŞ G.O.R.A. HAYATIMDAKİ EN GÜSEL FİLM Dİ İNŞALLAH DEVAMI GELİR...NEDE OLSA CEM YILMAZ YAPTI NOLSUN YANEEE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

-Mesela I love you, seni seviyorum

I ben, love seni, you seviyorum

• ı like english
    ı live english
  • Köylünün uzaylının robotunu yere yatırması...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertrartar

Vice Citizen
    ulee sana yine +1234515425ü
    içimi okuyosun namussuzum

Bütün kalkanlari indirin.

sinemada espiri olduktan sonra çit yok- ben anladim -dedim benmi yanlis anladim acaba -güldüm- dedim rezil oldum -baktim sonra bi kahkaha koptu (Jeton misali)

aynen bende güldüm millet 5 saniye sonra güldü

• espiri değil ama ayrıntı goradaki sehirin adı neydi biliyonuz mu?

"""NEGNEY""" tersten okuyun bakalım ne oluyor.....

"""G.O.R.A"""((G)üzel (O)lursa (R)ating (A)lır)

Güzel Oldu Rating Aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 25 Kasım 2004, 16:24:51 >
  • Ulan bi de hani bi dergisi var tam açıyo sayfalar birbirine yapışmış

Oarayı kimse anlamadı ben yarıldım resmen salonda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.