filmi izleyen arkadaşlar; sizce en komik espriler hangisiydi filmde...en çok nerelerde güldünüz??? yazalımda izleyemeyen arkadaşlarda gülsün biraz, hem bizde hatırlayıp tekrar güleriz
havaya uçup o mükemmel parmak hareketini yaptığüı an..
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
havaya uçup o mükemmel parmak hareketini yaptığüı an..
en güzeli uzun eşşek olayı idi
quote:
Orijinalden alıntı: lahmacuk
en güzeli uzun eşşek olayı idi
Alıntıları Göster
ya ben daha filmi izlemediim yarın gitcem izlemeye ama fragmanlarda suu matrix vari film çekmesine hasta oldumm..biri hortumla hava gonderıırken cemyılmazın ceketine(matrix varii havalanırken)cem yılmazda digerine dönsene olm etrafımda'bölümü baya komik geldi bana bakalım izleyincede aynı şeyleri düşünecekmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: lincoln
ya ben daha filmi izlemediim yarın gitcem izlemeye ama fragmanlarda suu matrix vari film çekmesine hasta oldumm..biri hortumla hava gonderıırken cemyılmazın ceketine(matrix varii havalanırken)cem yılmazda digerine dönsene olm etrafımda'bölümü baya komik geldi bana bakalım izleyincede aynı şeyleri düşünecekmiyim?
Alıntıları Göster
iloveyouhagi bende orada koptum süper bir espri
quote:
Orijinalden alıntı: Koray08
iloveyouhagi bende orada koptum süper bir espri
Alıntıları Göster
4 elemen tahtaları deniyo ya o sahne bayağı iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: goke
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: goke
o sahnede acaba dedim "tahta tahta" diyor ya, tahta olarak kendisi mi geçicek en son?
quote:
Orijinalden alıntı: çerkez
quote:
o sahnede acaba dedim "tahta tahta" diyor ya, tahta olarak kendisi mi geçicek en son?
Alıntıları Göster
Abiler hiç birinizin aklında kalmamış hani şu komutanın büyükbabası külüstür bi ufo ile :) dünyaya geliyo yanında da bi robt var orda köylüye selam veriyo ya sonra köylü taşı büyükbabanın kafaya koyuyo bunlar kaçarken rpbot yakalayıp ..kerken büyükbabaya parmak sallıyo ya en komedi sahne o aklıma geldilçe çıldırıyorum ya
quote:
Orijinalden alıntı: h_Ü_s_O
Abiler hiç birinizin aklında kalmamış hani şu komutanın büyükbabası külüstür bi ufo ile :) dünyaya geliyo yanında da bi robt var orda köylüye selam veriyo ya sonra köylü taşı büyükbabanın kafaya koyuyo bunlar kaçarken rpbot yakalayıp ..kerken büyükbabaya parmak sallıyo ya en komedi sahne o aklıma geldilçe çıldırıyorum ya
Alıntıları Göster
turistleri gezdirerken
ARİF=FOTOĞRAF ÇEKMEYİN DAHA YENİ BOYANDI
DEMESİ
quote:
Orijinalden alıntı: Codemaster
turistleri gezdirerken
ARİF=FOTOĞRAF ÇEKMEYİN DAHA YENİ BOYANDI
DEMESİ
Alıntıları Göster
Gemi biraz sola mı çekiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: sky captain
Gemi biraz sola mı çekiyor?
Alıntıları Göster
-kırmızı mı mavi mi?
-onlar benim tansiyon haplarım
quote:
Orijinalden alıntı: çerkez
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: çerkez
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ege_
quote:
Orjinalden alıntı: çerkez
quote:
Alıntıları Göster
esprileri açık açık yazmayalım da havası kaçmasın
quote:
Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: clubcepmania
nooldu gücünemi gitti
quote:
Orijinalden alıntı: byesiler
quote:
Orjinalden alıntı: clubcepmania
nooldu gücünemi gitti
Alıntıları Göster
su elementi için tükürüyor. birde element olarak kendisi tahta diyor. tahta olmayınca k..dan element uydurmayın diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ismail217
su elementi için tükürüyor. birde element olarak kendisi tahta diyor. tahta olmayınca k..dan element uydurmayın diyor.
Alıntıları Göster
clubcepmania ya katılıyorum.. biz daha izlemedik.. ama okumadanda yapamadım
quote:
Orijinalden alıntı: MertK
clubcepmania ya katılıyorum.. biz daha izlemedik.. ama okumadanda yapamadım