ben orada grup inidirimi ismine birde hepsi donla sevişecek lafına koptum
aksarayda robotun başına(!) gelen çok iidi
bilmiyorum sizd d oldumu cy n zaman küfür etse sinamadakiler kopuyodu benle bi gün geçirseler gülme krizi geçirirler herhalde
valla ben o erotik film çekilen dönemi anlatan sahnedeki Cem Yılmaz ın arkasındaki afişlere koptumabi neydi o öyle yav:
"Çıkarmadan 5" "Kafa Hariç"
bi de şeye kopmuştum uzay aracı alacakları sırada resim çektirdiler ya.. uzay aracının ismine bak aynen böyle aradaki çizgi dahil KA-FA 5 MİLYON
quote:
Orjinalden alıntı: çerkez
valla ben o erotik film çekilen dönemi anlatan sahnedeki Cem Yılmaz ın arkasındaki afişlere koptumabi neydi o öyle yav:
birde orda adama filim ismi bulmustu darbeli matkap * bıldırcın hırmalar g*tumu tırmalar * g*tunuzden element uydurmayın
doğada bulunan 4 element; ateş su toprak tahta tahta diil hava o hava... g.tünüzden element uydumayın lan..
arkadaşlar şu japon kıza herşeyi çevirme dedi ve sonrasında bir küfür salladı hadi bunuda çevir dedi ya o cümleyi hatırlayan varmı? bence tek kelimeyle mükemmelinde ötesindeydi izlemezseniz çok şey kaçırısınız...
yediğin hurmalar dötünü tırmalar mı öyle bişidi sanırım
ona yakın bişeylerdi ama mümkünse tamamını istiyorum iki gündür fena takıldım hatırlamazsam delirecem çalışırken bile bişeyler uydurmaya uğraşıyorum dedim ya kötü takıldım...
tam bekçi geliyor,arifte içerde .ıçıyor "çık çık çık ben sonra gelicem şurda işimizi görelim "diyorya kopuyorum ya
Harbi ben bir filmde bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum ve işin güzel tarafı espriler direk akılda kalıyor bu biraz basitliğie belirtiyor ama klişe değil gayet güzel
Tam kız Arifi öpecekken: "Ama sucuk yedik."
bıldırcın hurmalar değil bıldırki(geçen seneki) hurmalar g.tümü tırmalar olcak.
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa
quote:
Orjinalden alıntı: çerkez
birde orda adama filim ismi bulmustu darbeli matkap * bıldırcın hırmalar g*tumu tırmalar * g*tunuzden element uydurmayın
quote:
Orjinalden alıntı: hayvan herif
yediğin hurmalar dötünü tırmalar mı öyle bişidi sanırım
bıldırcın hırmalar g*tümü tırmalar
bıldırki hurmalar g.tümü tırmalar.
quote:
Orjinalden alıntı: Taurus
arkadaşlar şu japon kıza herşeyi çevirme dedi ve sonrasında bir küfür salladı hadi bunuda çevir dedi ya o cümleyi hatırlayan varmı? bence tek kelimeyle mükemmelinde ötesindeydi izlemezseniz çok şey kaçırısınız...
la yoksa ben mni yanlış hatırlıyom
quote:
Orjinalden alıntı: BlackRobe
Harbi ben bir filmde bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum ve işin güzel tarafı espriler direk akılda kalıyor bu biraz basitliğie belirtiyor ama klişe değil gayet güzel
Tam kız Arifi öpecekken: "Ama sucuk yedik."
Doğru biraz espirilerde basitliğe kacılmış ama cem yılmaz oldumu zaten yetiyo
bob marley faruk ile 216 uyurken cem yılmaz ceku ile yakınlasır,tam opuseceklerken faruk .... yine bob marley faruk senaryoyu anlatırken cem yılmazın oynadıgı karakterin anlattıgı senaryo:hizmetci - bahcıvan ,usak - hizmetci ,usak - bahcıvan ,sonra hepsi hizmetci
ben de izleyecem...
Sen gel bakayım buraya! Niye sürekli bir cisim yaklaşıyor deyip duruyorsun bakiimm(Şampanya patlar)