Şimdi Ara

G.O.R.A. Esprileri??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben orada grup inidirimi ismine birde hepsi donla sevişecek lafına koptum
  • aksarayda robotun başına(!) gelen çok iidi

bilmiyorum sizd d oldumu cy n zaman küfür etse sinamadakiler kopuyodu
    benle bi gün geçirseler gülme krizi geçirirler herhalde
  • valla ben o erotik film çekilen dönemi anlatan sahnedeki Cem Yılmaz ın arkasındaki afişlere koptumabi neydi o öyle yav:

"Çıkarmadan 5" "Kafa Hariç"

• bi de şeye kopmuştum uzay aracı alacakları sırada resim çektirdiler ya..
    uzay aracının ismine bak
    aynen böyle aradaki çizgi dahil KA-FA 5 MİLYON
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

valla ben o erotik film çekilen dönemi anlatan sahnedeki Cem Yılmaz ın arkasındaki afişlere koptumabi neydi o öyle yav:

birde orda adama filim ismi bulmustu darbeli matkap
    * bıldırcın hırmalar g*tumu tırmalar
    * g*tunuzden element uydurmayın

• doğada bulunan 4 element; ateş su toprak tahta tahta diil hava o hava... g.tünüzden element uydumayın lan..
  • arkadaşlar şu japon kıza herşeyi çevirme dedi ve sonrasında bir küfür salladı hadi bunuda çevir dedi ya o cümleyi hatırlayan varmı? bence tek kelimeyle mükemmelinde ötesindeydi izlemezseniz çok şey kaçırısınız...
  • yediğin hurmalar dötünü tırmalar mı öyle bişidi sanırım
  • ona yakın bişeylerdi ama mümkünse tamamını istiyorum iki gündür fena takıldım hatırlamazsam delirecem çalışırken bile bişeyler uydurmaya uğraşıyorum dedim ya kötü takıldım...
  • tam bekçi geliyor,arifte içerde .ıçıyor "çık çık çık ben sonra gelicem şurda işimizi görelim "diyorya kopuyorum ya
  • Harbi ben bir filmde bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum ve işin güzel tarafı espriler direk akılda kalıyor bu biraz basitliğie belirtiyor ama klişe değil gayet güzel

Tam kız Arifi öpecekken:
    "Ama sucuk yedik."
  • bıldırcın hurmalar değil bıldırki(geçen seneki) hurmalar g.tümü tırmalar olcak.

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa

quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

valla ben o erotik film çekilen dönemi anlatan sahnedeki Cem Yılmaz ın arkasındaki afişlere koptumabi neydi o öyle yav:

birde orda adama filim ismi bulmustu darbeli matkap
    * bıldırcın hırmalar g*tumu tırmalar
    * g*tunuzden element uydurmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: hayvan herif

yediğin hurmalar dötünü tırmalar mı öyle bişidi sanırım

bıldırcın hırmalar
    g*tümü tırmalar

• bıldırki hurmalar g.tümü tırmalar.

quote:

Orjinalden alıntı: Taurus

arkadaşlar şu japon kıza herşeyi çevirme dedi ve sonrasında bir küfür salladı hadi bunuda çevir dedi ya o cümleyi hatırlayan varmı? bence tek kelimeyle mükemmelinde ötesindeydi izlemezseniz çok şey kaçırısınız...
  • la yoksa ben mni yanlış hatırlıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackRobe

Harbi ben bir filmde bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum ve işin güzel tarafı espriler direk akılda kalıyor bu biraz basitliğie belirtiyor ama klişe değil gayet güzel

Tam kız Arifi öpecekken:
    "Ama sucuk yedik."

Doğru biraz espirilerde basitliğe kacılmış ama cem yılmaz oldumu zaten yetiyo
  • bob marley faruk ile 216 uyurken cem yılmaz ceku ile yakınlasır,tam opuseceklerken faruk ....
    yine bob marley faruk senaryoyu anlatırken cem yılmazın oynadıgı karakterin anlattıgı senaryo:hizmetci - bahcıvan ,usak - hizmetci ,usak - bahcıvan ,sonra hepsi hizmetci
  • ben de izleyecem...
  • Sen gel bakayım buraya! Niye sürekli bir cisim yaklaşıyor deyip duruyorsun bakiimm(Şampanya patlar)
  • en güzel espirilerden biri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.