Şimdi Ara

G2 ALMA ARİFESİNDEYİM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kısmetse bu hafta sonu g2 (16 gb)almayı dusunuyorum,İstanbul içi paralel ıthalat olmayan nerden almamı onerırsınız;? ve en ıyı garantı sartları sunan sanıyorum lg turkıye,bu garantıye sahıp olmak ıcın kutuda bır etıket ısaret varmı,mısal sonylerde sony eurasıa etıketı oluyor kutuda bu lg de nasıldır?

Tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dürüstadam -- 10 Ocak 2014; 22:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dürüstadam

Arkadaslar kısmetse bu hafta sonu g2 (16 gb)almayı dusunuyorum,İstanbul içi paralel ıthalat olmayan nerden almamı onerırsınız;? ve en ıyı garantı sartları sunan sanıyorum lg turkıye,bu garantıye sahıp olmak ıcın kutuda bır etıket ısaret varmı,mısal sonylerde sony eurasıa etıketı oluyor kutuda bu lg de nasıldır?

Tesekkurler..

Benim kutunun üzerinde , BAŞARI servisinin logosu vardı, telpa telpayı, koyuyordur gibi gibi heralde, nerden alınır bilmiyorum, ben arkadaşımdan almıştım telefoncu, paralet ithalat 1400 iken teknosada 1600 iken ben 1500 e aldım. Bursa dan tabi.
  • quote:

Arkadaslar kısmetse bu hafta sonu g2 (16 gb)almayı dusunuyorum,İstanbul içi paralel ıthalat olmayan nerden almamı onerırsınız;? ve en ıyı garantı sartları sunan sanıyorum lg turkıye,bu garantıye sahıp olmak ıcın kutuda bır etıket ısaret varmı,mısal sonylerde sony eurasıa etıketı oluyor kutuda bu lg de nasıldır?

Tesekkurler..

Benim bildiğim bu telefonu mağazadan satan yerler Bimeks, Gold, Teknosa mağazaları ile Vodafone, Turkcell İletişim Merkezleri. Bunun dışında satan bir yer mağaza görmedim. Zaten buralardan alacağın ürünlerin hepsi LG Türkiye garantili olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Tesekkurler..

Benim bildiğim bu telefonu mağazadan satan yerler Bimeks, Gold, Teknosa mağazaları ile Vodafone, Turkcell İletişim Merkezleri. Bunun dışında satan bir yer mağaza görmedim. Zaten buralardan alacağın ürünlerin hepsi LG Türkiye garantili olur.
    Kardeşim teknosa lg türkiye garantili kutuda yazmıyo ama lg bakıyo garantiye başarıda aynı şekilde sadece başarı yazıyor ama yine lg bakıyor ben pek memnun kalmadım lg garantisinden onun için illa lg garantili al diyemem kıytırıktan bir servisleri var ankara için konuşuyorum tabi sana şu şekilde açıklaym gözleriyle gördükleri ve kabul ettikleri hatayı kullanıma engel olmuyor diyerek işlem yapmayan yüzsüz bir servis ama elektronik işi şansa kalmış alırken nerden alırsan ne garantili olursa olsun detaylı incele test et özelliklede ekranını incele ölü piksel gölgelenme varmı diye öyle al sonradan başın ağrımasın zaten türkiyede servis anlayışı üç aşağı beş yukarı aynı sadece isimleri servis avrupada nokta hata olsa si si kanunuyla değişiyolar ama türkiye hala ilerleyemedi o konuda inşallah adam gibi bir cihaz denk gelirde kullanırsn ağız tadıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_mtd

Kardeşim teknosa lg türkiye garantili kutuda yazmıyo ama lg bakıyo garantiye başarıda aynı şekilde sadece başarı yazıyor ama yine lg bakıyor ben pek memnun kalmadım lg garantisinden onun için illa lg garantili al diyemem kıytırıktan bir servisleri var ankara için konuşuyorum tabi sana şu şekilde açıklaym gözleriyle gördükleri ve kabul ettikleri hatayı kullanıma engel olmuyor diyerek işlem yapmayan yüzsüz bir servis ama elektronik işi şansa kalmış alırken nerden alırsan ne garantili olursa olsun detaylı incele test et özelliklede ekranını incele ölü piksel gölgelenme varmı diye öyle al sonradan başın ağrımasın zaten türkiyede servis anlayışı üç aşağı beş yukarı aynı sadece isimleri servis avrupada nokta hata olsa si si kanunuyla değişiyolar ama türkiye hala ilerleyemedi o konuda inşallah adam gibi bir cihaz denk gelirde kullanırsn ağız tadıyla

Alıntıları Göster
    arkadaşlar toptancımdan gelen fıyatlara karlarımı ekleyerek mesaj metnını aynen sızlere ıletıyorum. detaylı bılgı ıcın 0555 426 28 06 dan arayabılırsınız.nexus 4 780 , optımus g 830, optımus g pro 870, g pro lıte 830, p880 4x 600tl, g2 sıfır tr malı kutulu 1260, 2. el g2 1050 tl. pazarlıksız fıyatları yazdım. urunler sıfırlanmıs urunlerdır.herhangı bır problemı yoktur. sadece g2 nın sıfır mevcuttur digerlerı kutusuz saglam 2, el mantıgında urunlerdır. toplu alımda ındırm yapılır. 4000 tl uzerı cıhaz alana bır adet 2, el l7 hedıyedır
    ankara

• kadiruysal kullanıcısına yanıt
    SATILIK 20 GÜNLÜK LG G2 16 GB SİYAH... HİÇ BİR SIKINTISI YOKTUR.. GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.. LG NİN GARANTİSİ ALTINDADIR... ARAS KARGO İLE KARŞIDAN ÖDEMELİ BİR ŞEKİLDE GARANTİYE YOLLANABİLİNİYOR... ÇİZİK TOZ VURUK KIRIK ÇATLAK YOKTUR...TÜM APARATLARI EKSİKSİZ FATURALI BİR ŞEKİLDE YOLLANIR.... NOTE 3 ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM... İLGİLENEN ARKADAŞLAR BU NO DAN ULAŞABİLİR .. 0554 810 48 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

SATILIK 20 GÜNLÜK LG G2 16 GB SİYAH... HİÇ BİR SIKINTISI YOKTUR.. GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR.. LG NİN GARANTİSİ ALTINDADIR... ARAS KARGO İLE KARŞIDAN ÖDEMELİ BİR ŞEKİLDE GARANTİYE YOLLANABİLİNİYOR... ÇİZİK TOZ VURUK KIRIK ÇATLAK YOKTUR...TÜM APARATLARI EKSİKSİZ FATURALI BİR ŞEKİLDE YOLLANIR.... NOTE 3 ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM... İLGİLENEN ARKADAŞLAR BU NO DAN ULAŞABİLİR .. 0554 810 48 10

ben böyle bir satış yapıyor olsam, cihazın çok yüksek çözünürlüklü fotolarını koyarım ve hatta bir kağıda kendi kullanıcı adımı yazıp telefonun üzerine koyup öyle çekerim fotoları.

neden dersen; çok denk geldi, adam sıfır gibi diye yemin billah biçiyo, foto koy diyosun şuanda koyamam diyo. neden diyosun, cevap: kem küm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Ocak 2014; 12:19:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    hocam zaten ben burdan sıparıs alıyorum. su an cıhazlar toptancımda. benden talep olursa oradan getırtıp teslım edoyorum. bu şekilde 2 tane 3d max sıfır vs vs satmıstımç saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiruysal

hocam zaten ben burdan sıparıs alıyorum. su an cıhazlar toptancımda. benden talep olursa oradan getırtıp teslım edoyorum. bu şekilde 2 tane 3d max sıfır vs vs satmıstımç saygılar
    beylıkduzunde lg nın kendı magazı var oradan alsam,sanırım saglam bır garantı edınmısolurum dıye dusunuyorum arkadaslar ne dersınız?

ve kutudan ekran fılmı cıkıyormu yapıstırmak ıcın onudamı kendımız alacagız yoksa arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dürüstadam -- 9 Ocak 2014; 20:09:57 >
  • Film,cok,az telefondan cikiyor. Discover,gibi telefonlardan anca cikar. Garantiyi sorarsiniz ordayken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Film,cok,az telefondan cikiyor. Discover,gibi telefonlardan anca cikar. Garantiyi sorarsiniz ordayken
    bimeks ürünlerinde başarı etiketi yazmakta.
  • quote:

beylıkduzunde lg nın kendı magazı var oradan alsam,sanırım saglam bır garantı edınmısolurum dıye dusunuyorum arkadaslar ne dersınız?

ve kutudan ekran fılmı cıkıyormu yapıstırmak ıcın onudamı kendımız alacagız yoksa arkadaslar?

pekı hangı garantıyı almamı onerırsınız,mısal basarı almada,atıyorum kvk lı al yada,telpa al yok en saglamı lg turkıye mı yazandır bunu
  • pekı hangı garantıyı almamı onerırsınız,mısal basarı almada,atıyorum kvk lı al yada,telpa al yok en saglamı lg turkıye mı yazandır bunu
  • dürüstadam kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim ben yaşadıklarımdan ve gördüklerimden sonra birdaha lg ye ne bulaşırım nede tavsiye ederim kimseye onun için ben hiç yönlendirmeyim seni ama dediğimi unutma açıp incelemene izin veriyolarsa al vermiyolarsa git test etmene izin verecek biyerden al benden sana tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_mtd

valla kardeşim ben yaşadıklarımdan ve gördüklerimden sonra birdaha lg ye ne bulaşırım nede tavsiye ederim kimseye onun için ben hiç yönlendirmeyim seni ama dediğimi unutma açıp incelemene izin veriyolarsa al vermiyolarsa git test etmene izin verecek biyerden al benden sana tavsiye

Ok tesekkurler

• 4 lg jagazasina sordum 16 lik var bayilere 32 verilmedigini soyledi hepsi,bende yarin turkcelle teknosa falan bakip 32 lik siyah soracagim bu arada basari garantili olanlara lg turkiye bakiomusarkadaslardogrumudur aveya falan bakacagim bu gece basari etiketli olanlari saglam garanti die kabul edebilirmiyiz yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32gb al 16 yetmez benden demesi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

32gb al 16 yetmez benden demesi hocam

Ok bakiorum hocam karta taksit ve garanti olayini coze,edim basariya lg turkiye servsi sorunsuz bakiomus obun dogruouguna bakiorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

32gb al 16 yetmez benden demesi hocam

Ok bakiorum hocam karta taksit ve garanti olayini coze,edim basariya lg turkiye servsi sorunsuz bakiomus obun dogruouguna bakiorum

Alıntıları Göster
    Biz eskittik telefonu panpa

• BAŞLIK SAKAT : ARİFE OLACAK!

Edit: Kaynak TDK İMLA KILAVUZU 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atat54 -- 10 Ocak 2014; 22:00:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.