Şimdi Ara

G3 GALERİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Telefonum G3 bu sabahtan beri galeride sadece hafıza kartında olan fotoğraf ve videoları gösteriyor. Telefonun kendi hafizasindakiler yok. Dosya yoneticisinden girince var herşey duruyo ama galeride gözükmüyo yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dosya yoneticisinde de resimlerin klasör ü böyle. Son çektiğim fotoğraf görünür durumda ama başka hiçbir fotograf gözükmüyor galeride anca dosya yoneticisinden teker teker girmek gerekiyo
     G3 GALERİ SORUNU

• İnternette biraz araştırma yaptım çoğu kişide varmış bu sorun. Gidenlerin müzikler falan da gitmiş. Benim de gitti sadece hafıza kartındakiler var. Google Play Storeden SDrescan tarzı 8-10 tane program indirdim hepsi çalışmayı durdurdu hatası veriyo başlattığım zaman. Aynı programlarla hafıza kartını taratıyorum takır takır tarıyo ama telefonun kendi hafızasını taratınca durduruldu hatası veriyo.
  • Ya yok mu bilen? Suan çektiğim fotograflar kaydoluyor hatta eskilerinin olduğu aynı klasore fakat eskileri değil bu sorun olduktan sonraki yenileri gözüküyo. Müzikler falan da yok . dosya yoneticisinden girince hepsi var ama galeri ve muzik calarda telefon hafizasindakiler yok ne yapcam?? Whatsapptan gelen yeni fotoğraf ve videolar da gözükmüyor

• Ya lütfen yardımcı olun problem hala aynı. Galeri ve muzik calarda telefon hafizasindaki hicbirsey gozukmuyor. Yeni yuklersem muzik veya yeni fotoğraf cekersen gozukuyo ama dosya yoneticisinden girince eski fotograflarin hepsi var. Whatsapptan da gelen fotograf ve videolar gozukmuyor yardim

• Ayni problem bende de var biri yardimci olsun lutfen

• Çözebildiniz mi bu problemi, aynını bende yaşıyorum. Lütfen yardım??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stroge isimli bir dosya silinmesi ile bu sorunu yaşamıştım dosya yoneticisinden verileri yedekleyerek fabrika ayaklarına geri dönerek sorundan kurtuldum ...

• Ben de aynen öyle verileri yedekleyip pcye fabrika ayarlarina dondurdum

• Bende fabrika ayarlarina getirdim daha sonra yine oldu

• Resetleme yaptım ancak 10 gün sonra aynısı tekrar oldu. Bu konuyu nasıl çözeceğim, yardım edin lütfen arkadaşlar.
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede vardı ve sorunu çözdüm. Ama herkeste çözüm olacağından emin değilim. Telefonu bilgisayara bağlayınız. Telefonun Dahili Depolama Birimine giriniz ve Windows'un arama kısmına " .nomedia " yazıp telefon hafızasında bu dosyaları arayınız. Arama bittiğinde bulduğunuz dosyaların dosya konumlarına bakarak; resimlerin, videoların,müziklerin olduğu yerdeki " .nomedia " dosyalarını silin. Baktınız olmadı bütün " .nomedia " dosyalarını silin. Ama bu sefer de bütün smile'ler de galeride görünebilir benden söylemesi. :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
  • Arkadaslar telefonu intellicell e garantiye gonderdim. Yazilimi guncellediler ve problem cozuldu.yardimlariniz icin tesekkurler..

• Arkadaslar cozum oldukca basit aslinda ama bilen az. Ben bu videodaki bilgi sayesinde kurtuldum bu beladan. Umarim işinize yarar

https://youtu.be/ZOUFePpIGso

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.