Şimdi Ara

G3 mü S5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hafta içerisinde telefon alcam bu iki telefon arasında kaldım.kendim araştırma yaptım ama hala kafamda netleştiremedim bütçem 1500 lira siz bu iki telefondan hangisini öneriyorsunuz?

• Snapdragonlu telefon alacaksan S5 ama diğer markalardan m8 daha güzel. Sanırım İthalatçı garantili alıyorsun çünkü S5 Samsung garantili 1900 hala.
  • Bence lg G3 hocam ama 32lik olanını alacaksanız eğer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam bilmiyorum ne garantisi oldugunu tanıdık oldugu için ödeme kolaylığı sağladı bize ondan ordan alcam.m8 ise bütçemi aşıyor.
  • -KeepCalm-7 kullanıcısına yanıt
    32 gb lık değil sanırım ayrıca g3 kıullanıyorsanız ısınma problemi var mı ?
  • G3 kullanmiyorum ama 2k ekran yuzundn hafif bir isinma oluyormusr ama abartilacak seviyede degil

• 32 lik g3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    bi kıyaslama yaparmısın 2 telefon arasında
  • Nate Dogg kullanıcısına yanıt
    açıklar mısın sebebiyle
  • Oncelikle tasarimdan bahsedecek isek lg g3 s5 den daha ustun malzeme kalitesi g3 de iraz daha iyi kamerada ikiside cok guzel cekiyorlar performansta s5 g3e gore biraz daha ustun i telefonda 5 guncellemesi aldilar bundan sonrasi zevk meselesi tercih size kalmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KeepCalm-7 -- 25 Nisan 2015; 12:02:03 >
    teşekkür ederim hangisin alsam pişman olcağımı zannetmiyorum ikiside aşağı yukarı aynı telefon ben kriterlerimi yazmadım onları belirtiyim daha iyi tavsiyede bulunursunuz.

kamera öncceliğim iyi kamerası oldsun istiyorum

bataryası gitsin istiyorum

birde telefonu bugün alıp yarın değiştirmiyycem uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden beni uzun sürede yolda bırakmıycak olması önemli

performansa değinmiyorum çnkü ikiside yüksek performanslı telefonlar
  • Bataryasi biraz uzun gitmesini istiyorsaniz s5 biraz daha iyi

• Xinjen X kullanıcısına yanıt
    Çok satılan telefonun çok sorunu ortaya çıkar sanal ortamda. Gerçek daha farklı. Burda g3 ü yerden yere vuruyolar ama iki telefonuda deneme sansım oldu açık ara s5 den daha iyi geldi bana. Daha premium duruyor ve lg arayüzü samsung arayüzünden daha hoş bana göre. Yinedr karar senin ikisinide denemeden karar verme derim.

• up
  • Xinjen X kullanıcısına yanıt
    G3 Kardeşim
  • Her iki telefonu düşünen birisi olarak gittim Meizu Mx4 aldım, kesinlikle tavsiye ederim.
  • M8 ya da Z2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.