Şimdi Ara

G3258 Boşta 46 Derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • g3258 İşlemcimi MSİ 197 PC MATE anakartımın tek tuşta OC özelliği ile 4.3 Ghz'e OC yaptım ama boşta bana bu ısıyı veriyor.
    Xigmatek TYR SD962 soğutucum var.

G3258 Boşta 46 Derece

Gerçekten sinirlerim bozuluyor zaten zor zamanlar geçiriyorum. Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrStinson -- 30 Temmuz 2015; 2:05:48 >

• O işlemci sıcaklığı değil çekirdek sıcaklığı. İşlemci sıcaklığı çekirdek sıcaklığının yaklaşık 10c üstündedir yani sizin işlemci şuan yaklaşık 55-60c Aida64 programıyla bakabilirsiniz. Hadi h81 anakartla alsanız tamam da işlemci+anakarta verdiğiniz paraya fx6100+150tl am3+ anakart alırdınız hem ısınmazdı hem de çok daha performanslı olurdu overclockla uğraşmazdınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xigamtek gaia ile yukte 4.1ghz iken 62 derecelerde calisiyor bana degerler pekde yanlis gelmedi sd962 cokda basarili bir sogutucu degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 30 Temmuz 2015; 3:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciyi seneye değiştirip i5 yapacağım. Ama bu kadar ısınmıyordu kimsede bu işlemci niye böyle oldu bilmiyorum.
  • Bende Loki II var 4.2 Ghz 1.2V'da yükte 60 üstüne çıkmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci boşta 52-55 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.