🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4874. sayfa)
-
-
Maçın başında genç defans oyuncun amatörce kırmızı kart görmüş, 10 dk sonra diğer yerli defans oyuncun olmadık bir hata yapıp seni 1-0 yenik duruma düşürmüş. Rakip takımdaki kasaplara kart gösterilmediği için oyuncuların sakatlanmış. Ama buna rağmen geriden gelip maçı kazanmış tüm yapıyı susturup sinirden ağlatmışsın.
Sana rakip olduğunu sanan bazı şikeciler de yenik duruma düştükleri anda oyuncularını ıslıklayıp 0.04 gol beklentisi ile rakip takıma antrenman yaptırıp hala "biz gerçek şampiyonuz" yalanına inansınlar.
Lan santra yaptığında topu direkt kaleye vursan 0.1 gol beklentisi olur, onun bile altında kalmak nasıl bir beceriksizlik...
-
-
Getirin oradan Türk hakemleri menerim şov yapcak -
Adamlar avrupada sarı kart rekoru kırmışlar. Ondan bizi hedef gösterip cambaza bak yapıyorlar.
-
Menerime naapmislar hiç haberimiz yok ya aşk olsun -
0-2
İŞTE YAPI, İŞTE SAPI
-
Antrenman temposuyla İstanbul havası alıp
dönüyor adamlar...FB'me zimbru trnava gibi rakipler lazım
Norselssfghjasjland demiyorum ondan 6
Yiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 11 Aralık 2024; 20:35:10 > -
@selimergin nabıyon la eşitledin mi puanları
-
Beter olun beter. Ağlayıp zırlıyorlar konularında. Kahvemi aldım keyifle kaosu izliyorum -
Prag maçında balına maçı aldılar hemen şımardılar -
Sarı-Kırmızı Kart KUMPASI
-
Tescil bahçe ve tescil taş gibi takımları konferanstan dışarı çıkartmayacaksın abi. Avrupa ligi sizin neyinize olum.. Şampiyonlar ligine hiç girmiyorum bile -
Yapıbahçe alışık olmadığı hakem yönetimi ile rezil olmaya devam ediyor. Yok öyle tekmeleri kartsız geçmek yok öyle rakibin atağını hakem yardımıyla kesmek.... -
Eren'im Ali abine demediğini bırakmıyor renkdaşların. Bizim son umudumuz sensin. Kanaat önderi edasıyla hepsini dize getireceğine inanıyoruz. Ali abimizi koparma bizden :) -
Yahu bu rezilbahce denilen takım ne zaman kapanacak ülke puanı diye birşey bırakmadı reziller. Resmen bu ülkenin beka sorunu bunlar -
-
Amrabat : Usta bize kırmızı yok dediler ustaa
-
Hakem olmayınca sonuç bu işte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X