Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7505. sayfa)

5 sn
151.799
Cevap
384
Favori
2.819.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 75037504750575067507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

Ben arada yeni gelen hesaplara bakip mesajlara gore engel atiyorum biraz once sey gordum onlarin takim döner yedigi icin yorulmuyor ;) yazmis üstün zeka

• quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

Arkadas kripto Fenerli. Buraya Galatasaray'in kaybetmesine dair temennilerini yazar ara ara. Pek parlak bir arkadas da degil zaten 2 mesajini okumak yetiyor anlamak icin. Ama bos beleslik konusunda cok azimli.

Öyle bir durum varsa kendi çalsın kendi oynasın. Cevap vermeye gerek yok.

• Larkin34 kullanıcısına yanıt

Denemeyi sizin üstünüzde yapacağız merak etme

• Galatasaray - Fenerbahçe

Böylesi maçlarda, ligin nerdeyse kaderinin belli olacağı maçlarda, büyük derbilerde.Taraftarlar; en çok güvendiği,en gözde oyuncularını öne çıkarır.Yıldız oyunculara sarılır.Onlar üzerinden maçı okur.

Dünyanın her yerinde bu böyle.

Arkadaşların yazdıklarına şöyle bir baktım.Derbiyle alakalı görüşler ve kadro seçimleri çoğunlukta.

Kendi yaptığı kadroyu paylaşıyor ve bu kadroda "önem verdiği oyunculara" ekstradan değiniyor.
    Bu isimler üzerinden şöyle şöyle yapmalılar tarzında vurgular yapıyor.

Süper Yetenek Gabriel Sara

Bence maçın en kritik adamı.Varlığı da yokluğu da çok şeyi değiştirecek bu maçta.

İstisnasız tüm kadrolarda Gabriel Sara var, bu arkadaşı yazmayan hiç kimse yok.

Ama sadece isim olarak var.

Bizim arkadaşlar kendince düşünüyor: Bu kadroya 11 kişi yazacam da orta sahaya kimi yazsam?

Berkan yazarsam linç yerim.
    Kerem Demirbay yazarsam forum hayatım biter.

Gabriel Sara'yı yaz gitsin.En azından kafam ağrımaz.

İnanın ben artık böyle olduğunu düşünmeye başladım.

Çünkü;arkadaşlar kendi kadrolarını değerlendirirken önem verdiği bir çok oyuncuya parantez açıp ekstradan değiniyor,beklentilerini yazıyor.Ama bu çocukla ilgili hiçbir şeye değinmiyor.Ne beklentisini yazıyor,ne şöyle oynamalı diyor, ne şunu yapmasını bekliyorum diyor. Hiçbir şey yok.

Sizce de garip bir durum değil mi ya?

Sadece bir isimden ibaret.Boşluk doldurma amaçlı.Çok tuhaf değil mi ya?

Süper Yetenek Gabriel Sara

Süper Yetenek diye söyleyip duruyoruz ama bu Süper Yetenek'ten kimse birşey beklemiyor!Çok ilginç.

Gerçekten kritik bir maç.

Süper yetenek diye transfer edilen, gelmiş geçmiş en pahalı transfer Gabriel Sara bu maçta istisnasız her kadroda var ama beklenti namına hiçbir detay yok.

Tribünler bile konuşuluyor burda."Aman dikkat oyuna gelmesinler" diye uyarılar yapılıyor.Nerdeyse top toplayan çocuklara kadar ayrıntılara girilecek.

Geçen hafta takıma katılan oyunculardan bile beklentiler konuşuluyor.

30 maça çıkmış,takımın demirbaşı olan, gelmiş geçmiş en pahalı transferi bu çocuk hakkında hiçbir değerlendirme yapmıyor arkadaşlar.Bu çocuğu kadroya yazıp ekstra parantez açan,vurgu yapan hiç kimse yok.

Sizce de çok şaşırtıcı değil mi?

Bence; arkadaşlar kadrolarında" banko"olarak koyduğu bu çocuk hakkında bizlere beklentilerini de yazmaları lazım.
    Böylece bu çocuğun sadece isimden ibaret olmadığı, boşluk doldurma amaçlı yazılmadığını anlamış oluruz.

Lütfen,20 Milyon Euro ödenmiş, banko olarak kadroya koyduğunuz, takımın en değerli oyuncusu Süper Yetenek Gabriel Sara için birkaç kelime de olsa yazın.

Anlaşılıyor ki bu oyuncudan fazla bir şey beklemiyorsunuz.
    Anlaşılıyor ki kendisinden istediğiniz önemli birşey yok,
    "şunu yapsın" yada "şöyle oynamasını bekliyorum" diyebileceğiniz bir şey yok.

Öyle olsa bile en azından

Üzümlü kekim
    Tulum peynirim

Yazacağınız birkaç kelimeyi bu çocuğa çok görmeyin. Gözünüz gibi baktığımız bu oyuncuya, anlamsız kelimeler de olsa bir şeyler yazın.

Sanki yokmuş gibi davranmayın olur mu?

Süper Yetenek Gabriel Sara bunları haketmiyor!

• Kareografi yapmayın yeter, gerçi yapılmayacaktır zaten. Ne zaman yapsak yeniliyoruz.

• İlk 11 cuesta görürsek geçmiş olsun bu herif maçı verir, onun yerine Kaan koy

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Benim Galatasaray'li oldugumu bilmeyip bu bölüme yazıyorsun. Mağarada mi yaşıyorsun acaba?😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 24 Şubat 2025; 17:44:51 >
  • Larkin34 kullanıcısına yanıt

Ben seni mi takip edicem la, ne olduğun belli değil logo da yok

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Üzülerek söylüyorum cuesta > kaan olabilir.

• naak98 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun o zaman

• Athena gohkanda stadlardan banlanmış beter olun🤣🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 24 Şubat 2025; 17:47:22 >
  • Morata sağlam olsaydı sahada Cuesta ve Mertens ile birlikte %100 başlayacaktı. 2. santraforların başımıza bela olduğu üst üste kaçıncı senaryo oldu. Böyle bir plansızlık olmaz.

Adam yok diye seviniyorum. Böyle adamları yedek oturtamazsın.

• şöyle 5-6 tane atsak tadından yenmez. pavalı troller sesini çıkaramaz.

• mertens, cuesta olmasın ilk 11de ama mertensin yaratıcılığına da ihtiyacımız var . İkinci yarı ya da son yarım saat oynasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fenerbahçe forumu daha hareketli bu saatlerde

• müsterih olun galatasaray saplar geçer. malum takım kasımpaşa rize vs ile oynamıyor..

• InfernixD kullanıcısına yanıt
    Hocam 1-0 olsun bizim olsun inşallah

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    Gabriel Sara’dan beklenti = ilk FB maçında yaptıklarını yapması.

• Geçen sene gol sevinçlerinde köşe vuruşlarında sahaya yabancı maddeler atanlar kürdan atılsa çekilin diyor.

Size o işi yanlış öğretmişler. Siz aynısını avrupada yapınca sadece oyun durdu. Oda öyle kürdan değil basbaya yabancı maddeler atıldı.

O yüzden öyle çekilme mekilme kepazeliğine gene girerseniz o işten siz zararlı çıkarsınız ki çocuk gibi gene tıpış tıpış sahaya dönersiniz hakem emriyle.  

• 
Sayfa: önceki 75037504750575067507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.