Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7506. sayfa)

150.193
Cevap
383
Favori
2.797.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 75047505750675077508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konudan bağımsız, logo nasıl alınıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cuesta’dan kafa golü bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSİMHEN anakondayı salacak akşam

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

+1 ben de. Oran acmamislar oynayacaktim

• Tugi-uA kullanıcısına yanıt

Profil düzenleden tuttuğun takımı seçmen lazım

• Mezhebe bak hipodrom gbi başkan vazgeçirdi ne lan yoksa kabul mu edecekti vallahi fenerli diye demiyorum ben bazı erkekleri anlamıyom
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Bizimki de bütün Arjantin'i elden geçirenin peşine düşmüştü vesselam şaka gibi Torrik Devrim Murat üçgeninde garip şeyler oldu falan filan inanılmaz geçmişini dert etmiyorsanız bari sizden sonrasını dert edinin ....

• Bjk forumunda kaos hakim,e tabi 20 puan fark yiyince futbol konuşulmuyor.Galatasaray ‘a derbi için başarılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

+1 sallai ya da barışın yerine yunus olsa tam aradığı fırsat. arkada 3 ortasaha denge kurulmuş miss gibi.

Ama kale de tabi forma adaleti işlemiş yine.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Ah be rahmetli M.Cengiz başkan ne güzel adamdı yahu.

• bu kadar emniyet önlemi ihbarsız olmaz

muhtemelen gs yönetiminin kulağına gitti maçı hükmen yenmeleri için bir dümen yapacakları bu yüzden polis yığılmış asy ye köpeklerle aramalar vs

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

Yunus oynayabilir ama barış yerine. Forma adaleti işliyorsa Sallai her türlü 11 başlamak zorunda.

• naak98 kullanıcısına yanıt

olabilir başkan bende sallaiyi beğeniyorum, hiçyoktan pasları daha yerinde. Ama barışın mücadelesini es geçmemek lazım. Bizim hatamız barışı bek gibi düşünmemek. barış bek oynamalı, hücum aksiyonuna kalkışmamalı. Pası yok ortası yok. Ama mücadelesi takımın en iyisi. Sal rakibin teknik kanadıyla kavga etsin.

• Bence bu yabancı hakem olayı FB üzerinde daha çok baskı oluşturacak. Tüm kamuoyu hakemin FB lehine yöneteceğini düşünüyor. Kaybederlerse hakemi bahane edemeyecekler. Ayrıca Türk hakemlere yaptıkları gibi saha içinde tehdit falan da edemeyecekler.

Sloven hakemin objektif yöneteceğini sanmıyorum. Ama eğer olur da hakeme rağmen yenersek FB’nin tüm yapı argümanlarını yıkmış oluruz. Bu da ekstra bir motivasyon bizim için.

• Cuesta oynarsa sahanın en iyisi olabilir. Ters köşe yapabilir.

• por favor kullanıcısına yanıt
    1.70 küsürlük Cuesta ile Dzeko ve En Nesyri savunmak aptallık olur. Zor bela 1 gol atarız, kornerden 3 tane yeriz.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

Sallai önde Osimhen'e yakın olduğunda ve merkeze doğru devrildiğinde çok verimli oluyor. Çizgide kayboluyor bu adam.

• Sakin kalırsak alırız.Kaybederlerse havlu atacak onlar.Beraberlik bile kar bize.Gereksiz sarı gereksiz faülsüz bitircez işi

Stadda çok fazla bir güvenlik tedbiri alınmış.Karegroafi yok pet şişe satılmıyor taraftar tamam sahaya fokus

• Kazanirsak ban yiyecegim videoyu ayarladim. 15 gun yerim o videyu atinca fener bolumune atacagim direk

• por favor kullanıcısına yanıt
    Yazarken bile eli gitmemiştir arkadaşın cümleyi tamamlamaya :)

• 
Sayfa: önceki 75047505750675077508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.