|
Galatasaray'ı durdurmanın yolunu bulmuşlar. PENALTI !
-
-
bence penaltı değil de okan buruk
ne zaman tam diyoruz toparlıyoruz içine ediyor
rezillik rezillik üstüne
-
Geçmiş olsun sevgili Galatasaraylılar, galibeyet sevinciniz bu sefer çok kısa sürdü -
Zahhaahaaaa. Penaltı değilmiş miş..
Tüm eski hakemler penaltı diyor ki, Okan Buruk'un avrupada verilmiyor saçmalığı için de avrupada verilen o tarz penaltıları gösterdiler. (TRT spor)
%100 penaltı pozisyon.
Hatta Toroğlu Icardi faul yaptı golden önce ayağa basıyor diyor ve yine GS'e verilmeyen sarı kartlar da cabası.
Artı Hakem efendi en az 10-11 dakika uzatma vermesi gerekirken 6 dakika verdi.. GS gol yiyip elinde patlayınca 6 nın üzerine sonradan 3-4 dakika daha ekledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 29 Eylül 2024; 0:48:59 > -
YAV HE HE
Adanademir maçında 2 penaltı verildi 2 tanesi de penaltı ile alakası yok.
Fenerin kurtarmak için fener maçında penaltı verildi alakası yok.
Kasımpaşa maçın 2 tane penaltı verildi 1 tanesi en ufak süphe olsa onu da vereceklerdi VAR'dan döndü. 1 tanesinin yine alakası yok.
Bu penaltıların 1 tanesini menere verilmez bak 1 tanesi diyorum.
10 hafta olmadan operasyona başladılar. -
x (formerly twitter)𝑆𝐶𝑂𝑅𝑃𝐼̇𝑂𝑁🦂 (@Scorpion1905_) on Xhttps://x.com/Scorpion1905_/status/1840458985754730748
-
%100 penaltı
Top geçmesin diye ellerini yana açıyor
-
Durdurmak için yine saçma span bir penaltı icat ettiler
Verdikleri penaltıların alayı boş beleş
Böyle bir standardınızı bize gösterseniz sadece İcardi'in 2,5 sezonda 30 penaltısı vardı -
Aha bir tane boş penaltı daha verildi. Yemin ediyorum şaka gibi türk futbolu -
Ligde yediğimiz gollerin yarısı penaltı böyle istatistik mi olur?
-
Yönetim hala uyusun
Bu sezon aleyhimize verilen penaltıları bir bakın yapının ne olduğu anlaşılır. Boş penaltılar bile durduramıyor 3-4 atıp yolluyoruz yapısını...... -
Yapı denen şey bu zaten ve tüpçü zamanından beri süregeliyor , Terim'e olan nefret bahanesiyle bir başladılar o zamandan beri federasyon kurulları ağır fb taraflı daha önemlisi Gs düşmanı kişilerle dolduruluyor.
-
Bunu bir de bu diyor.
OPERASYONUN SEVİYESİNİ SİZ TAHMİN EDİN
-
Durduramazlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X