Şimdi Ara

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİNE SOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhans77 -- 16 Kasım 2020; 20:31:15 >

• Gs Uluslararası İlişkiler bölümü nasıldır hocalar, akademik kadro veya erasmus imkanı .. biraz anlatırsan sevinirim.
  • Aaa reis kanalın çok iyi, bir süredir takip ediyordum. Kanalında bölümlerdeki insanlar ile röportajlara devam et bence, sonuçta galatasaray gibi bir üniversitedesin. Elini sallasan ellisi derece

1000 aboneye az kaldı, şimdiden hayırlı olsun.
  • istediğim sıralamalar gelirse kafamda sadece boun gsü odtü bilkent yazmak olacak ama gsü maddi imkanlar nedeniyle silinecek galiba :D
  • gsü özel uni değil ki
  • evet biliyorum ama yurdu yok mesela,bulunduğu konum da türkiyenin en pahalı yerlerinden biri,eve çıkmak zor bi mesele ayrıca istanbulda yaşam pahalıyken gsünün olduğu konum daha da pahalı yani öyle zorluklarla uğraşacağıma kendi şehrimdeki odtüyü yazarım galiba :D(ama gsü hep içimde kalacak..)
  • Sergei diye bir hoca var mıydı sizde
  • gsü nün maddi imkanları demek istemiş
  • Eğitim dili Fransızca olmasa dahada değerli olurdu burası.Kesinlikle bulunduğu arsa Türkiye'nin en özel yeridir ekstradan kampüsü küçük olsa bile daha az kişinin olması bir artıdır.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Not ettim hocam .
  • batuhans77 B kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • Öğrencilere bedava kombine veriyor mu okul?
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Malesef :)
  • İletişim bölümünü merak ediyorum
  • Kısmetse bu hafta içinde çekicez videomuzu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.