Şimdi Ara

Galaxy Ace 2 S4 gibi yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar 4.1.2 lb yüklü galaxy ace 2 telefonum var internetteki yabancı forumlarda biraz dolandım ve ace 2 ninde s4 gibi oldugun gördüm telefonu s4 gibi yapmak istiyorum nasıl yaparım rom custom rom filan varmı yani bildirim çubuğu aynı s4 gibi olmasını istiyorum şarj wifi simgesi beyaz olmasını istiyorum nasul yaparım yardım edermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

O telefonu Al camdan at olmadı denize hiç olmadı inşaat halindeki bir binanın temeline at beton döksünler onun üzerine..

çok saol kardeşim oldu

edit:adam gibi cevap vermiycekseniz hic vermeyin
  • Adam gibi cevap verdik s4 e filan benzemez en basitinden s4 alabilirsin.
  • quote:

Adam gibi cevap verdik s4 e filan benzemez en basitinden s4 alabilirsin.

sanki s4 ün üzerinde ki ios ya adama demediğini bırakmamışsın.

arkadaşım bunu bi dene belki işini görür.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.galaxys4.theme&hl=tr
  • quote:

Adam gibi cevap verdik s4 e filan benzemez en basitinden s4 alabilirsin.

niye insanları tersliyorsun mali durumu olsa illaki alır böyle konu açma gereksinimi duymazdı
  • quote:

O telefonu Al camdan at olmadı denize hiç olmadı inşaat halindeki bir binanın temeline at beton döksünler onun üzerine..

Bilgin yoksa fikrin de olmasın, adam rom istiyor senin yazdıgına bak. Esas sen git al enayigibi s4u.

Konuya gelirsek s4 rom diye ara xda da bulursun mutlaka, yorumlara bak guzel diyorlarsa okuya okuya yukle.
    Sadece ana ekranı istiyorsan nova launcher ve s4 theme indir birlikte kullan ama fazladan sarj harcar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 24 Mayıs 2014; 18:15:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tavsiye etmem. Kardeşimde var Ace 2, kasım kasım kasılıyor doğuracak neredeyse (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Memoryze

quote:

çok saol kardeşim oldu

edit:adam gibi cevap vermiycekseniz hic vermeyin

Aşağıdaki rom baya özelleştirilebilir şeffaf bildirim çubuğu filan var gibi belki s4'e benzeyebilir.
    En basitinden s4 al diyor. S4 almak basit mi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689034

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 24 Mayıs 2014; 18:26:53 >

• thestell kullanıcısına yanıt
    Rom root işlerini bana öğretme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.