Bildirim
galaxy s 7562 duos acil yardııım !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: l4folsun
ben yeni android telefon aldım s7562 oyun yükledim fakat oyunlar hafıza kartına atılmıyor ya da atamıyorum lütfen yardımcı olun günlerdin bakınıyorum ama hiç kimse bu konu hakkında başlık açmamış yada ben bulamadım yardımcı olun lütfenn :(
aynı telefon bnde var oyunları ya da programları hafıza kartına atma imkanın yok -
quote:
Orijinalden alıntı: fetu
quote:
ben yeni android telefon aldım s7562 oyun yükledim fakat oyunlar hafıza kartına atılmıyor ya da atamıyorum lütfen yardımcı olun günlerdin bakınıyorum ama hiç kimse bu konu hakkında başlık açmamış yada ben bulamadım yardımcı olun lütfenn :(
aynı telefon bnde var oyunları ya da programları hafıza kartına atma imkanın yok
saçmalık ya. 1,5 gb hafıza yapmışlar telefona ne akılla yapmışlarsa anlamadım deliricem birazdan. ramak kaldı -
quote:
quote:
quote:
aynı telefon bnde var oyunları ya da programları hafıza kartına atma imkanın yok
saçmalık ya. 1,5 gb hafıza yapmışlar telefona ne akılla yapmışlarsa anlamadım deliricem birazdan. ramak kaldı
yani istersen biraz daha araştır ama ben öyle biliyorum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
saçmalık ya. 1,5 gb hafıza yapmışlar telefona ne akılla yapmışlarsa anlamadım deliricem birazdan. ramak kaldı
yani istersen biraz daha araştır ama ben öyle biliyorum
Yok ki hiç bir yerde :/
-
valla bende aynı dertten muzdaribim
htc vardı 512 mb hafızası var yetmiyo diye bunu aldık
bunda 2gb ama bundada hafıza kartına atılmıyor
hiçbi işe yaramadı açıkçası
hafıza kartını görmüyor sistem
daha doğrusu kendi hafızasını harici olarak görüyor
ve ikisi arasında yer değiştiremiyorsun
değiştirebilsen sorun kalmayacak
saçma sapan bi tel yani
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonunuzun root erişimi bulunmaktadır garanti bankası
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor samsung
- telefon şarjda değilken şarj oluyor
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- internetsiz görüntülü konuşma
- one ui 7
- silinen numaraları geri getirme
- samsung a15 ne zaman çıktı
- hat takılı ama şebeke yok
- oneui 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X