arkadaşlar merhaba, 2 sene önce aldığım iphone 3g'yi takas etmek için bir telefon bayiisine gittim. aklımda yokken benim tel.imi alıp üzerine 400 TL karşılığında yurtdışı , pasaporta kayıtlı Galaxy S'i önerdi. siz ne dersiniz fiyat olarak? özellik olarak baktığımda en az iphone kadar iyi görünüyor. pil süresi nedir. (push mail kullanıyorum)
şimdiden teşekkürler.
merhaba ,
Galaxy s özellik anlamında 3g ve 3gs değil iphone 4 'ün rakibi olan bir cihaz. Push email vs sıkıntısız şekilde kullanırsınız. Fiyat olarak da uygun fakat can sıkan tek nokta ürünün yurt dışı ve büyük ihtimalle garantisiz olması.
evet ihtiyaçları kesinlikle karşılıyor. bayiideki adam işte 10 gün kullan birşey olursa bakarız falan dedi, klasik spot mal satışı yani. şarjı kaç gün gidiyor peki?
up.
400 tl biraz fazla gibi geldi sanki. galaxy s iphone4 ün sikletindeki bir telefondur. 3gs den her yönden üstündür. mali durumunuz, zevk ve tercihleriniz sizin seçiminizi belirleyecektir.
Güvenilebilir mi orası muamma, elinizdeki cihazı satıp sıfır Wave yada Galaxy S almak daha mantıklı.
burada sorunuz sorunuz kullanilirlik konusunda ise beklentilerinizi belirleyip kendiniz karat vermelisiniz. isin Mali kismina gelince; sizin telefonunuzun ederi ile galaxy s in ederlerini ayri ayri hesaplamalisiniz. 2 yillik 3g nin degeri fiziki durumuna gore 500 tl civarlarinda. +400 : 900 kusur tl ye yurtdisi galaxy s normal mi bilmiyorum. piyasasini forumun ikinci elf kismindan sahibinden ilqnlarindan veya telefonculardan ogrenebilirsiniz.