Şimdi Ara

Galaxy s2 de uzun mesaj yazdığım zaman mesaj multimedya oluyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar galaxy s2 de mesaj yazarken belli bir karektere ulaştığında mesajı otomatik olarak multimedyaya ceviriyor ve bu da haliyle lira harcıyor. Ayarlardan arastırdım baktım bunu kapatamıyorum forumda da araştırdım bu dertten muzdarip olan birini göremedim. Çözümü var mıdır bunun illa root mu yapmak gerekiyor ? daha yeni aldım telefonu soğudum bu nedenden dolayı telefondan.

• bildiğim kadarıyla bu android ios vb. bi sistemden kaynaklanmıyor operatör ile ilgili eğer 4. mesajdan 5. mesaja gecersen mms oluyor. çözümü root yada benzeri bi seyle sağlayamazsın 4 dolunca gönderip gerisini farklı mesaja yazıyorum ben.

fakat 4 değilde 5. mesaj doluncada olabılır...
  • değişik romlarda (örneğin ginger türkbey) bu sınırlama yok
    os'tan kaynaklı bi durum editli odex kullanmak lazım oda şuan yok
    yapabileceğin en iyi şey başka roma geçmek yada ayarlardan yazım dilini otomatik-gsm alfabesi yap 480 karakter izin verir ama bazı kişilere türkçe karakterler (ş,ı,ğ) gitmez buda karşındakinin telefonu ile alakalı bir durum
  • arkadaşlar bu sorunu yaşayan başkaları bakar diye yazıyorum mesajlardan ayarlara girip giriş modu seçeneğinde GSM alfabesini seçerseniz 3msjx160 karakter hakkınız oluyor çoklu dil seçeneğinde olursa karakter sayısız azalıyor en kısa çözüm bunu bulabildim aksi takdirde uygulama rootla falan düzeltmek gerekiyor deniyor. umarım faydası olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.