Şimdi Ara

Galaxy S25 Ultra 16GB versiyonu bu ülkelerin dışında satışa sunulmayacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S25 Ultra 16GB versiyonu bu ülkelerin dışında satışa sunulmayacak!

Samsung, 2025 yılının ilk Galaxy Unpacked etkinliğiyle Galaxy S25 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Etkinlik öncesinde sızdırılan bilgilere göre, serinin en güçlü modeli olan Galaxy S25 Ultra’nın 16 GB RAM’li versiyonu sadece Hindistan, Güney Kore, Çin ve Vietnam’da satışa sunulacak. Bu karar, diğer bölgelerdeki kullanıcıların ya ithalat yoluna başvurmasını ya da performans açısından daha mütevazı bir seçenek olan 12 GB RAM’li versiyonu tercih etmesini gerektirecek.

16 GB RAM, özellikle yapay zeka işlemleri gibi yoğun kaynak tüketen uygulamalarda büyük bir avantaj sunuyor. Galaxy S25 serisinin, cihaz içi yapay zeka modelleriyle kullanıcılara daha hızlı ve verimli bir deneyim sağladığı ifade ediliyor. Video düzenleme, büyük oyunlar ve çoklu görev yönetimi gibi işlemlerde bu ek RAM kapasitesinin fark yarattığı belirtiliyor. Buna karşın, 12 GB RAM’li versiyonun da günlük kullanım için fazlasıyla yeterli olduğu vurgulanıyor.

Ayrıca Bkz.Bu haber Galaxy S25 Slim modelini bekleyenleri üzebilir

Galaxy S25 Ultra, Snapdragon 8 Elite işlemcisiyle performansını bir üst seviyeye taşıyor. Bu yeni yonga seti, önceki modelde kullanılan Snapdragon 8 Gen 3’e kıyasla hem daha güçlü hem de enerji tüketimi konusunda daha verimli. Batarya kapasitesi değişmese de, işlemcinin verimliliği sayesinde cihazın pil ömründe kayda değer bir iyileşme sağlanıyor. Ancak daha büyük bir batarya kapasitesine sahip modelin, Galaxy S26 Ultra ile geleceği öne sürülüyor.

Galaxy S25 Ultra, performansındaki bu gelişmelerin yanı sıra daha ergonomik bir tasarımla geliyor. Kullanıcıların hem yüksek performans hem de konfor sunan bir cihaz deneyimi yaşayacağı bu model, özellikle 16 GB RAM’li versiyonuyla teknoloji meraklılarının dikkatini çekecek gibi görünüyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/01/21/the-galaxy-s25-ultra-16gb-variant-wont-be-available-outside-these-four-countries-claims-tipster/

• İyi de neden?

• Depolama alanı sanıp "bu ne la" diye girdim.

Çıkıyorum. Galaxy S25 Ultra 16GB versiyonu bu ülkelerin dışında satışa sunulmayacak! 

• Apple 8 gb veriyor 12 neyine yetmiyor diyor samsung ama arka planda uygulama tutması androidte samsungta özellikle yetersiz, apple da seneye 12 yapar proları ama elite işlemciye 12 koymak işlemciye yazık etmek demek, uzun ömürlülüğüde bozuyor, samsung yanlış politikalara devam ediyor s25 serisi düz modeller daha mantıklı ultra modellerinin şu an en aranacak özelliği yansımaz ekran o ekran kalitesi hiçbir telefonda yok s24 ultradan sonra her telefonun ekranı oyuncak gibi ve kötü geliyor bana ama o ekran içinde alınmaz bence, 5000 batarya ile elite bir işlemci ile başa çıkamazlar

• Ön siparişle almayı düşünüyordum ama şuan kafamda soru işareti oluştu

• Selfie kamerası da değişmemiş 12 MP! ...

• Artık telefonlar sanırım teknolojik sınıra yaklaştılar. Yapabilecekleri tek şey kamerayı geliştirmek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S22 ultradan s24 ultra ya geçtim özellikle uzak çekim ( video 12mp) kamerasında odaklama daha stabil değişen başka birşey yok bu cihazdaki kaç olucak eğer 50 ile gelicekse yinede fiyata göre düşünülebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gündelik kullanım için s25 ultra almak 😁 tam bir Samsung kafası

• Yıllardır aynı exynosları çak trye ram düşükleri çak turkiyeye nasıl olsa her türlü alıyorlar 😃

• Gahpe samsung alırsam şerefsizim hadi ordan lan

• Valla adamlar apple gibi soygunculuk yapmıyor fiyatları uygun şurada rami 16 değil 12 veriyor diye mızmızlanmanın alemi yok 8 gen elite geldi mi bu iş tamamdır

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Ucuz satıyor. Fiyatları bir zaman sonra çok düşüyor. Ve çok fazla kampanya yapıyor samsung takasla vs millet komik sayılara s23-24 aldı

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Niye ne alaka hocam biz enayimiyiz 16 gb ram olan modeli alamayipta 12liğe okadar para gömelim giderim s24 ultra alirim

• Ebuzettin E kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında daha pahalı satıyor samsung aynı paraya alsan haklıydın. Adam özel şirket kar amacı güdüyor zaten ucuz satıyoruz fakir de ülke verelim 12 gb geçelim demişlerdir işine geliyosa

• Gelmiyor değil gelemiyor herhalde; fiyat farkı çok olucak heralde bu yüzden satamam diye getirmiyorlardir başka bir mantıklı açıklama goremiyirum

Samsung'a da Temu'nun sahibi misali biri lazım
    O kadar yaptırıma, en son 27+3 Euro kargo ücretine rağmen Temu kargo parasını peşin veriyormuş, tüketiciye yansıtmıyor. İlla ürün sarıçam diyor =D

Cihazı yurt dışından almak mantıklı ama o kadar pahalı cihaz bozulduğunda nerde yaptoracaksin, garantisi yok. Yaptıracak birilerini taniyorsaniz(bence Türkiye deki tamircileri hepsi çöp. Bazı belli başlı firmalar çıktı. Ben zamaninda HTC one M8 e rom kurdurtamamamkatim kaç telefoncu gezdim. Üstüne ekranı değiştirdim ekran kalktı bir kaç ay sonra. Yedek cihaz olarak kullanmama rağmen.) Yazılımdan da anlıyorsanız alınır yoksa mantıklı degil

• DGrayMan kullanıcısına yanıt
    Pil performansı şuan kameradan önde.
    Kameralar zaten kullanıcıların çoğuna yetiyor. İlerlemese de olur.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    İlerlemese de mi olur o nasıl fanboyluk öyle , üretici dediğin her zaman daha iyisini getirmek zorunda sirkülasyonu devam ettirebilmek için.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Samsung için demedim, marka vermedim, genel söyledim. Neresi fanboyluk. Git bi daha oku ne yazdım.
    Millet her sene 100dolar çakılmasından bıktı. Fiyatlar artık amerikalıya da almana da pahalı. Bize hep pahalıydı çok farketmedi tabi 😀
    Apple da samsung da ince versiyon çıkartıyor. Se ler fe ler var.
    Artık orta segment bi telefonun kamerası da performansı da yetiyor çoğu insana. 600-800 dolar verince çok güzel telefon alabiliyorlar (global söylüyorum gene atlama)

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Aynen hacı cevap verdiğin arkadaş Xiaomi için konuşuyordu zaten Samsung başlığında sende fanboylugunu gösterdin , bu zihniyet yüzünden exynos dan çıkamıyor Samsung TR de. Global den bahsetmiş, kendini kandır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.