Şimdi Ara

galaxy s3 güncellemeyi görmüyor YARDIM LÜTFENN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar s3 aldım daha 2 gün oldu bu günde imei kaydı yapıldı sürüm 4.0.4 ıce cream . j. bean e geçmek istiyorum . kiestende denedim telefondandan da . kullanılabilir güncelleme yok diyor. sebebi nedir sizde telefonda sorun mu var . yarın son gün sorun varsa geri göndereceğim ..

şimdiden teşekürler ..

• Bir süre bekle güncelleme app store gibi anında düşmez android'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklerim de gittigidiyordan aldım sıkıntılıysa göndericem geri . imei kaydedilmeden ben hat takıp kullandım ondan sonra imei kaydedildi . şimdi kies tede en son sürüm benm telde yüklenen olarak gözküyor :D bişey anlamadım ama senin dediğin gibiyse iyi ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: foggystreet

arkadaşlar s3 aldım daha 2 gün oldu bu günde imei kaydı yapıldı sürüm 4.0.4 ıce cream . j. bean e geçmek istiyorum . kiestende denedim telefondandan da . kullanılabilir güncelleme yok diyor. sebebi nedir sizde telefonda sorun mu var . yarın son gün sorun varsa geri göndereceğim ..

şimdiden teşekürler ..

Benim telefonum teknosadan.benimkide suan 4.0.4.bendede kieste guncelleme gozukmedi.sebebini bilen yazarsa ogreniriz beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu programı marketten kurun ve çalıştırın.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=tr

Change CSC Tuşuna basın.
    Sales Code Yazan yerde "TUR" yazmıyorsa Türkiye için çıkan güncellemeyi alamazsınız. (!!!! install tuşuna basmayın telefonu fabrika ayarlarına alır. sales kodu öğrendikten sonra cancel tuşuyla programdan çıkın)

Sales Code yazan yerde hangi kodun yazdığına bakıp bu kodun hangi ülkeye ait olduğunu araştırın. Eğer o ülke için 4.1 güncellemesi çıkmamış ise gene güncellemeyi alamazsınız.

Kısaca bir ülke için çıkan güncellemeyi Kies'ten alabilmeniz için daha önce o telefonda o ülkeye ait başka bir stock rom olması ve sales code yazan yerde o ülkeye ait ülke kodunun olması gerekir. İkisinden birisi birbirini tutmuyorsa Kies ya da Ota üzerinden güncelleme alamazsınız.

Ayrıca istediğiniz ülkeye ait romu internetten indirip Odin programı aracılığıyla kendiniz kurabilirsiniz. Kies'te güncelleme çıkmasını beklemenize gerek yok.

Odin ile rom kurulumu bu forumda yüzlerce kez yazıldı, o yüzden açıklama gereği duymuyorum, konuları araştırırsanız bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Kasım 2012; 4:12:42 >

• Hocam tur secenegi var ama bnm ki thr secenegi secili ne yapmam lazim . Tur secim mi .
  • Telefonunuz İran'dan ithal edilmiş ve İran'a 4.1.1 sürümü henüz çıkmadığı için güncelleme almamanız normal.

1-)Öncelikle aşağıdaki linkten Resmi Türkiye 4.1.1 sürümünü ve Odin programını indirin.

http://yesilcin.com/i9300-galaxy-s3-i9300xxdlj1-411-turkiye-kies-surumu-26102012-t12233.0.html

2-) Aynı linkte Odin ile nasıl rom kurulumu yapılacağı yazıyor, oradan öğrenerek Türkiye 4.1.1 sürümünü kurun.

3-) Kurulum işlemi bittikten yukarıda linkini verdiğim programı marketten tekrar indirin ve oradan TUR seçeneğini seçerek install tuşuna basın, telefon fabrika ayarlarına sıfırlanacaktır.

4-) Artık telefonunuza Türkiye için çıkmış son sürüm kurulmuş olacak ve bundan sonra Türkiye için çıkan güncellemeleri otomatik olarak Kies ya da ota üzerinden alabileceksiniz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Kasım 2012; 16:09:36 >

• arkadaşın verdiği programdan TUR seçeneğini sseçip install e bastım tel yeniden başladı herey silindi sonra kiesten girip güncelleme yaptım . aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde yapabilir.. teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.