Şimdi Ara

Galaxy s3, s2, nexus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar bu aralar telefon almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım.

Aslında vodafone dan galaxy s3 alıcaktım kararımı vermiştim taki internette ekranının kırılmasıyla ilgili haberleri görünce.

Ondan sonra nexusa baktım çok süper bir telefon gibi ama onun da şarjı çok az gidiyormuş sanırım yani 1 günü bile zor çıkarıyormuş

Şimdide s2 ye bakıyorum dayanıklı gibi duruyor internette videolara baktım ekran yere bakıcak şekilde atıyolar telefonu telde hiçbir hasar yok özellikleri güzel

Kısacası çok fazla kararsız kaldım s3 ün ekranı o kadar dandik midir gerçektende yani o kadar para verip düşürme korkusuyla tel kullanmk istemiyorum
    Nexus un şarjı ne kadar aktif kullanımda ve birde sanırım kiede bağlanamıyormuş o kadar önemlimidir

Telefonu daha çok internet ve oyun için kullanıcam nexus ve s3 bu açıdan çok iyiye benziyor. Siz ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuMu94

s.a arkadaşlar bu aralar telefon almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım.

Aslında vodafone dan galaxy s3 alıcaktım kararımı vermiştim taki internette ekranının kırılmasıyla ilgili haberleri görünce.

Ondan sonra nexusa baktım çok süper bir telefon gibi ama onun da şarjı çok az gidiyormuş sanırım yani 1 günü bile zor çıkarıyormuş

Şimdide s2 ye bakıyorum dayanıklı gibi duruyor internette videolara baktım ekran yere bakıcak şekilde atıyolar telefonu telde hiçbir hasar yok özellikleri güzel

Kısacası çok fazla kararsız kaldım s3 ün ekranı o kadar dandik midir gerçektende yani o kadar para verip düşürme korkusuyla tel kullanmk istemiyorum
    Nexus un şarjı ne kadar aktif kullanımda ve birde sanırım kiede bağlanamıyormuş o kadar önemlimidir

Telefonu daha çok internet ve oyun için kullanıcam nexus ve s3 bu açıdan çok iyiye benziyor. Siz ne önerirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=rGQOhVGFbyk

Tel yönlü bakmamak lazım tersi durumlarda sozkonusu.

Kolay gelsin

• Nexus'un o kadar az gidiyor mu gerçekten? Ben de almayı düşünüyordum.
  • Şuana kadar 1 kere düşürdüm elimden yere Bişey olmadı silikon kılıf + ekran koruyucu film kullanıyorum
    Hiç bi sıkıntıda çekmedim telefon ile ilgili Şarj konusuna gelırsek Çokk iyi gidiyor şarjı gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellemon -- 30 Temmuz 2012; 2:16:21 >
  • Üçü arasından SGS3 demek mantıklı olur.Ama başka telefon ararsan üst düzey olarak HTC one X tavsiye ederim.Gerek ekran parlaklıgı gerekse OYUN için geçerlidir.
  • Merhaba.

Galaxy S3 Corning Gorilla Glass 2 kullanmaktadır. Yani aslında oldukça dayanıklı bir ekrana sahiptir. Ancak ekran kasayla tümleşiktir. Ön taraf tamamen ekran halindedir. Bu yüzden düştüğünde darbeyle ilk tanışan şey ekran olur. Ancak S3 forumda bahsedildiği kadar dayanıksız bir telefon değildir. Şık bir kılıfla korkmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

S2, Gorilla Glass kullanır. S3'e göre nispeten daha dayanıksız bir cama sahiptir. Ancak ekran kasayla tümleşik değildir. Ön taraf yekpare cam değildir. Kasanın çevresinde krom bir çerçeve vardır. Telefon düştüğünde krom çerçeve darbe etkisini emer absorbe eder ve ekrana gelecek zararı azaltır. Ayrıca S2 daha dayanıklı bir kasaya sahiptir.

Bahsettiğiniz telefonlar arasından kesinlikle S3 almalısınız.

HTC One X'i tavsiye etmiyorum. Kronik problemleri var. Ayrıca S3'ten daha geride bir telefon. Ve şarj konusunda çok kötü bir durumda.

Galaxy S3 piyasada şarjı en uzun giden üst düzey akıllı telefondur.

Saygılar, NomadCRY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 30 Temmuz 2012; 5:26:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Merhaba.

Galaxy S3 Corning Gorilla Glass 2 kullanmaktadır. Yani aslında oldukça dayanıklı bir ekrana sahiptir. Ancak ekran kasayla tümleşiktir. Ön taraf tamamen ekran halindedir. Bu yüzden düştüğünde darbeyle ilk tanışan şey ekran olur. Ancak S3 forumda bahsedildiği kadar dayanıksız bir telefon değildir. Şık bir kılıfla korkmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

S2, Gorilla Glass kullanır. S3'e göre nispeten daha dayanıksız bir cama sahiptir. Ancak ekran kasayla tümleşik değildir. Ön taraf yekpare cam değildir. Kasanın çevresinde krom bir çerçeve vardır. Telefon düştüğünde krom çerçeve darbe etkisini emer absorbe eder ve ekrana gelecek zararı azaltır. Ayrıca S2 daha dayanıklı bir kasaya sahiptir.

HTC One X'i tavsiye etmiyorum. Kronik problemleri var. Ayrıca S3'ten daha geride bir telefon. Ve şarj konusunda çok kötü bir durumda.

Saygılar, NomadCRY.

peki kılıf olarak önerin var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s4 Batarya
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kılıfsız bir kere bel hızasından arka yüzüne düştü birşey yok
    korktum sonra silikon+ekran koruyucu aldım..
  • kılıf olarak öneriniz var mı ? flip cover kılıflar var iyi midir

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9300-galaxy-s3-flip-cover-kapakli-kilif-60244430
  • Finans durumun problem degilse kesinlikle S3 almalısın . kılıfla kullanırsan telefon çok kaba duru haberin olsun
  • Ben 15 tlye 4tane kikif aldim 2beyaz 2siyah siyahlar yolda beyazlar sarardigi icin siyah aldim ebaydan..
    Ebayi arastir hard case olmasin yeterki

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Finans durumun problem degilse kesinlikle S3 almalısın . kılıfla kullanırsan telefon çok kaba duru haberin olsun

ben de kılıfla kullanmak istemem ama internette drop testleri filan görünce insan korkuyor ister istemez ekran birşey olur diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke89

İmkanınız varsa s3,s2,nexus öneririm ancak benim tavsiyem iphone 5 in çıkmasını bekleyin derim

iphone 5 tam bi facia olucak ama fiyatların düşmesi bakımından beklenmeli
  • Nexus guzel ama s2 alirsaniz da uzulmessiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 30 Temmuz 2012; 17:29:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuMu94

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Merhaba.

Saygılar, NomadCRY.

peki kılıf olarak önerin var mı

DR deki Casematch kılıfları.

• 3 ü de samsung ama 3 ü de farklı cihaz. hatta TR fiyatı aralarında çok farklar var.

nexus değerinden 300 TL üstüne satılıyor

S2 için 1 yıl oldu ancak 2 ci elde çok fazla satılıyor ve değeri düşük

S3 ise 1.699 paralel ithalat ve 1.999TL KVK - GENPA vb.

SIFIR - 2 Cİ EL - TR / YDIŞI - OPERATÖR LOGOSU / SÖZLEŞMELİ Mİ ALACAKSINIZ ?

nexus = JB 4.1 var ancak GPU su düşük+ kamera performansı yetersiz yorumu var , ydışı için ESKİ bir cihaz sayılır

S2 = nexus dan iyi ancak JB 4.1 2-3 ay sonra gelir. kamera - GPU su daha iyi ( ben daha çok beğeniyorum + alınabilir )

S3 = bariz en üstün cihaz , JB 4.1 için beklenen en iyi cihaz diyebilirim. 4 çekirdek - eksiği yok . ancak büyük - kaygan bir kasası var - malzemesi yanıltıyor insanı ilk anlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 31 Temmuz 2012; 0:26:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

İmkanınız varsa s3,s2,nexus öneririm ancak benim tavsiyem iphone 5 in çıkmasını bekleyin derim

Nerden biliyorsun facia olucağını?

+1
    Her ne kadar uzun süredir android kullanıyor olsam da apple ın vizyonu dünyadaki teknolojinin gelişmesine katkıda bulundu.. iphone çıkmasaydı bir 4-5 sene daha nokia nın tekelinde kalacaktık.. Ancak steve jobs sız bir apple ne kadar yenilikçi olabilir orası tartışılır.. Iphone 5 te bize daha büyük ekran daha iyi işlemci kamera vs sunarlarsa yazık olur.. O zaman ios yüklü samsungtan bir farkı kalmaz.. Öyle birşey çıkarsınlar ki androidli telefon sahipleri 'google bunu yapana kadar apple kullanacağım' diyebilsin.. Rekabeti samsung-google değil apple kontrol etmeli..

• quote:

quote:

quote:

donanım bakımından zaten bişey beklemeyin yazılım bakımından ios farkı olucak yine ama en önemlisi tasarımda farklılığa gidiceklerini düşünmüyorum ekran max. 3.7" olucak 4,4s,ve 5in aralarında uçurumlar olmayacak e o zaman yeni modele geçmenin avantajı ne hepsi birbirinin kopyası sadece sonlarındaki rakamlar fark yaratıcak ve tabiki fiyat

• quote:

quote:

quote:

quote:

donanım bakımından zaten bişey beklemeyin yazılım bakımından ios farkı olucak yine ama en önemlisi tasarımda farklılığa gidiceklerini düşünmüyorum ekran max. 3.7" olucak 4,4s,ve 5in aralarında uçurumlar olmayacak e o zaman yeni modele geçmenin avantajı ne hepsi birbirinin kopyası sadece sonlarındaki rakamlar fark yaratıcak ve tabiki fiyat

Piyasanın soğuması - samsung ve HTC nin fiyat düşürmesi bizim için yeterli. zaten İPAD 3 deki GPU bile eklenmiş olmasıyla bile ! çıkmayan adreno 320 den performanlı olacak.

Ben kamera - nfc - Dual Carrier + kullanılacak materyal ( ekran / kasa ) - pil teknolojisinde yenilik bekliyorum. İOS 6 için bir şey söylemek erken ( zaten beta 1 2 3 yeniikleri hemen paylaşılıyor )

dizayn - ekran büyüklüğü şuanda bile benim açımdan çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 31 Temmuz 2012; 1:45:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

3 ü de samsung ama 3 ü de farklı cihaz. hatta TR fiyatı aralarında çok farklar var.

nexus değerinden 300 TL üstüne satılıyor

S2 için 1 yıl oldu ancak 2 ci elde çok fazla satılıyor ve değeri düşük

S3 ise 1.699 paralel ithalat ve 1.999TL KVK - GENPA vb.

SIFIR - 2 Cİ EL - TR / YDIŞI - OPERATÖR LOGOSU / SÖZLEŞMELİ Mİ ALACAKSINIZ ?

nexus = JB 4.1 var ancak GPU su düşük+ kamera performansı yetersiz yorumu var , ydışı için ESKİ bir cihaz sayılır

S2 = nexus dan iyi ancak JB 4.1 2-3 ay sonra gelir. kamera - GPU su daha iyi ( ben daha çok beğeniyorum + alınabilir )

S3 = bariz en üstün cihaz , JB 4.1 için beklenen en iyi cihaz diyebilirim. 4 çekirdek - eksiği yok . ancak büyük - kaygan bir kasası var - malzemesi yanıltıyor insanı ilk anlarda.

s3 alırsam vodafone red mini kampanyasıyla alıcam hat babamın üstüne ama teli ben kullanıcam bana 1659 liraya gelicek 24 ay taahhütle

nexus alırsam internetten almayı düşünüyorum. inegöl yaşıyorum büyük teknolojik mağaza yok buralarda o yüzden internetten daha ucuza oluyor

ama s2 almaktansa nexus daha mantıklı gibi geliyor. daha güzel cihaz. ve sıfır almayı düşünüyorum.

alıcağım telefonla sadece ilk başlarda oyun oynarım yada daha sonra güzel oyun çıkarsa belki ama asıl internet için kullanıcam telefonu şarjı yoğun kullanımla 1-1,5 gün gitse iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.