Şimdi Ara

Galaxy s5 Ekran değişimi sonrası 7 baloncuk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Çanakkale piyasasında işlek bir telefoncuya 120 tl den Galaxy s5 telefonumun kırılan camını yenilettim. Türkiye piyasa standardı 150 tl ye yapılıyor. Ancak Cam değişimi sonrası ekranda 7 adet minik hava baloncuğu kalmış 2 3 piksel boyutunda. Cam yapıştırılırken kullanılan yapıştırıcı uv jel kapmış bu kabarcıkları. Genelde telefonun orta yerlerinde. Bunu hemen farketmedim 1 gün sonra anlayabildim.

Telefoncuya geri gittim hizmet hatanız var değiştirin bunu diye. Telefoncu değiştiririm değiştirmesine de sağlam camı sökerken ekranın da kırılabileceğini,
    ekran da pahalı olacağı için bu riske değmeyeceğini söyledi. Ama riski alırsan deneyebiliriz dedi. Eğer camda tekrar ekran hasarı olmadan çatlak olursa, o zaman camı sökmek kolaymış.

Başka bildiğim bir yere sordum, o da 2. defa cam değişimini zormalanın ekranın dokunmatik hassasiyetini azaltabilceceğini, böyle idare etmemin daha makul olacağını söyledi.

Ben de şaşırdım. Nasıl bir yaklaşım izlemeliyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 13 Şubat 2018; 11:29:3 >

• açıkçası ben kırılan camın öyle servislerde tekrardan elle değiştirilmesi ve uv jel olayına tamamen karşıyım. kardeşim bu iş fabrika şartlarında harika bir şekilde yapılıyor ve sorunsuz şekilde çıkıyor piyasaya 3-5 mahalle arası telefoncuda alıyor eline ekranı fön makinesiyle ısıtıp bildiğin 25 kuruşluk falçatayla kazıyıp geri fön makinesiyle yapıştırıyor. böyle şeylerden hayır beklememek lazım ben senin yerinde olsaydım parasnı verir iç ekranla birlikte tamamını değiştirtirdim ki kafam rahat olsun. eski s4 üme 2 yıl önce yaptırdım 270 lira full ekran alarak halada sıkıntı çıkarmadı bence telefonu uzun vadede kullanacaksan dediğimi yap kullanmayacaksan öyle idare et ki bi süre sonra o baloncuklar emin ol sıkıntı çıkaracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlion

açıkçası ben kırılan camın öyle servislerde tekrardan elle değiştirilmesi ve uv jel olayına tamamen karşıyım. kardeşim bu iş fabrika şartlarında harika bir şekilde yapılıyor ve sorunsuz şekilde çıkıyor piyasaya 3-5 mahalle arası telefoncuda alıyor eline ekranı fön makinesiyle ısıtıp bildiğin 25 kuruşluk falçatayla kazıyıp geri fön makinesiyle yapıştırıyor. böyle şeylerden hayır beklememek lazım ben senin yerinde olsaydım parasnı verir iç ekranla birlikte tamamını değiştirtirdim ki kafam rahat olsun. eski s4 üme 2 yıl önce yaptırdım 270 lira full ekran alarak halada sıkıntı çıkarmadı bence telefonu uzun vadede kullanacaksan dediğimi yap kullanmayacaksan öyle idare et ki bi süre sonra o baloncuklar emin ol sıkıntı çıkaracak
    Konuyu hortlatıyorum. O baloncuklar büyüyüp genişlemedi. Ancak yeni takılan cam belli ki dandik cam, kısa sürede telefona sert bir darbe gelmemesine rağmen yeni çatlaklar türedi. Telefoncu ekran çatlarsa , kabarcıklardan dolayı ücretsiz değişrtireceğini söylemişti. Normalde cam çatlamadan camı değiştiremiyorlarmış. Şimdi telefoncuya da güvenemiyorum, hafif çatlaklarla kullansam mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.