Şimdi Ara

GALAXY WONDER ROOT hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu rootlamaya niyetlendim ClockworkMod yüklücektim güç home ses kısma tuşuna bastım telefonu bağladım ama bilgisayarda usb aygıt tanınamadı hatası geldi driver felan yükledim gene olmadı aygıt yöneticisi güncelleitirme yaptım gene olmadı sorun nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxel_berkay

telefonu rootlamaya niyetlendim ClockworkMod yüklücektim güç home ses kısma tuşuna bastım telefonu bağladım ama bilgisayarda usb aygıt tanınamadı hatası geldi driver felan yükledim gene olmadı aygıt yöneticisi güncelleitirme yaptım gene olmadı sorun nedir ?

Sadece cwm den root yapabilirsin pc bağlamaya gerek yok. Ayrıca cyanogenmod 9 yuklemistim ben 4.0.4 gerçekten çok fazla bir performans artışı oldu cihazda tavsiye ederim anlatmak istediğim direk sd card in içinden yukluyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinar123

quote:

telefonu rootlamaya niyetlendim ClockworkMod yüklücektim güç home ses kısma tuşuna bastım telefonu bağladım ama bilgisayarda usb aygıt tanınamadı hatası geldi driver felan yükledim gene olmadı aygıt yöneticisi güncelleitirme yaptım gene olmadı sorun nedir ?

Sadece cwm den root yapabilirsin pc bağlamaya gerek yok. Ayrıca cyanogenmod 9 yuklemistim ben 4.0.4 gerçekten çok fazla bir performans artışı oldu cihazda tavsiye ederim anlatmak istediğim direk sd card in içinden yukluyorsun

nasıl yapabiliriz bunu işlem kolay mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinar123

quote:

nasıl yapabiliriz bunu işlem kolay mı

http://www.****.com/forum/konu/galaxy-w-android-4-0-4-cyanogenmod-9-rom-final-06-06-2013.776485/ buyur dostum ben gerçekten memnun kalmıştım

• Çok teşekkür ederim ancak 2.yöntem root gerektiriyormuş benim yapmam gereken 1.yöntem ve sorun yaşıyorum
  • Stock recoverydende root yapilir

• sanırım sorun bilgisayardanmış (windows 8) başka bir bilgisayarda yapıyorum çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.