< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Galerici rezaletlerinden kurtulmak için 2.elde sertifika sistemine geçilmeli sertifikanın arkasında durmayan galericilere hapis cezası verilmeli
|
Geçen sene kazasız orjinal yazan ilan üzerine kalkıp gittik galeriye.
Araç kangoo,gitmeden önce plakadan sorgulattık,sıkıntı yoktu. Aracı gördük hoşumuza da gitti.Pazarlığa başladık.Hatta anlaştık neredeyse. Bu esnada ruhsatı görünce arkadaşım şasedende sorgulattı çaktırmadan,araç ağır hasar kayıtlı çıktı. O galericilerin,güya delikanlı esnafların,o adam görünümlü şahsiyetsizlerin nasıl kıvırdığını bir görseydiniz. Tramerde hata varmışmış,ruhsat yanlış yazılmışmış.Sanki yeni haberleri olmuş gibi,bir sürü yalan,dolan. Buna bakacağımızı bile akıl edemeyen zekadalar,yada kim yerse hesabı.. Bizden sonra safın birine satmışlardır kesin,1 hafta sonra araç ilandan kalktı. Galerici esnafı kesinlikle uzak durulması gereken kişiler....NET.. |
Bende öyle düşünmüştüm, ancak kendi aracının plaka sorgusunda karşı tarafın karşılanan miktarı neden yazsın? Bana böyle bir tez sunuyor
|
Diğer arkadaşa katılmakla beraber satıcıya öyle demiş olabilirler mesela şöyle kazalar var adam lastiği kaldırıma vuruyor liste şu şekilde ; amortisör,Jant,davlumbaz , rotkolu,rotil, salıncak,karter,karter contasi,yag pompası 10.000tl kadar yazılır ama araç boya olmaz satanın amacı alıcı kıllanmasın (yanlış bir davranış) eksper ön takim parçaları yeni diye not almaz kötüleri yazar (Buda yanliş) artı olarak 2018 civiclerde kaput airbagi var ( Yaya vurduğunda koruması icin) yetkili serviste fiyatı 22.000tl arabada her kazayı önemsemeyin ama karşı taraf muhabbeti külliyen yalan saygılar
|
İlana Sol camurluk lokal yazmis, iş ciddiye binince telefonda otuyor sag arka boyali tampon boyali sol kapi sac degisik vs vs vs. diye... Kac kisiyle konuduysam ayni seyler oluyor arac sıfır kondisyonda gorunum olarak ama tramer liste liste... Yeminle sogudum ikinci elden.
Ne kadar işsiz insan varsa al sata başlamış keklik avlamaya calisiyorlar. |
Tüm galericiler aynıdır mı bilmem ama genel olarak hiçbir zaman güvenmem.
Ailem istanbulda yaşıyor ve aile binamiz var. 2 bina bitişik birisini ailecek biz yaptırmıştık, diğeri ise müteahhit ile yapıldı. En altta dükkanı amcam galeriye vermiş. Babama sordum işleri nasıl diye, " o kadar yalan söylesem bende para babası olurum " dedi. Hayırdır ya noldu dedim. " İşi gücü yalan ya, geçen ben aşağıdayken bi elemana araba satmaya çalışıyor adama diyorki -abi bizim yerimiz belli, biz güvenilir adamız bak bu bina benim altına da galeri açtım - diyor yüzüme bakıp gülüyor birde diyor" dedi. O zaman dedim bu kadarda olmaz diye. Galeriden araba alınır mı alınır, gerçekten iyi baktırdığın yalanı çıkmadığı sürece. peki öyle galeri sayısı ne kadar , işte orası muamma. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serar1453 -- 29 Ekim 2019; 16:28:5 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4153B7648 -- 29 Ekim 2019; 18:58:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |