Bildirim
Galericilerin komisyonuna ne kadar ödediniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Galeriye ayrıca komisyon ödenmez, aracın fiyatının içindedir. Senin satın almak istediğin aracı, galeri kim bilir kaça aldı da 146 bine satıyor. -
Ne kadar ödemeliyim derken kaparo miktarını soruyorsunuz galiba..
Bu arada günümüzde galeriden araç almak büyük cesaret işi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konsinye araç mı alıyorsun? Öyleyse indirebildiğin kadar indir zaten malikin istediği fiyatın altına düşüremezsin. Otokaçadan vs fiyat analizi bak ona göre teklif ver...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Galeriden lüks araba almak. FSM köprüsünden balıklama intihardan daha beter acılı bir ölüm vaad eder.. galerici, emlakçı, bunlar emek sarf etmeden yalan,dolan ile iş yapan gereksiz iş kollarıdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hocam. Emlakçılarda fiyatın üzerine komisyon ödenir. Acaba galeride de böyle mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Galeriler emlakçılar gibi değil. Rakamın içindedir tüm komisyon, kârı vs si. Siz yapabildiğiniz kadar pazarlık yapın ille de oradan alacaksanız. -
Konsinye evet. Teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle...quote:
Orijinalden alıntı: shaldos
Galeriden lüks araba almak. FSM köprüsünden balıklama intihardan daha beter acılı bir ölüm vaad eder.. galerici, emlakçı, bunlar emek sarf etmeden yalan,dolan ile iş yapan gereksiz iş kollarıdir.
Gereksiz meslekler;
-Galerici
-Emlakçı
-Radyo dj (Şarkı dinlemek için radyo açıyoruz boş muhabbet dinliyoruz)
-Güzellik uzmanları (Daha bi tane kendisi güzel bir güzellik uzmanı görmedim. Alayı çirkin. Ulan sen önce kendini güzelleştir)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
e90 kasa 2.0 atmosferik 150 hp aracı belki yarı fiyatına verse öyle alabilirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aracımı galeriden aldım. Ancak düzgün bir insana denk geldim, sonradan araçta bir problem çıktı ve arkadaş sorgulamadan bana parçacı buldu ve parça ücretinin yarısını ödedi. Böyle galeriler de var. -
Alma...
Kimse düzgün arabasını galeriye bırakmaz kendi satar toplama araba olma olasılığı yüksek
Tefecidir paraya ihtiyacı olan adamın arabasını almıştır almak doğru olmaz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Galeriye ayrıca komisyon ödenmez, aracın fiyatının içindedir. Senin satın almak istediğin aracı, galeri kim bilir kaça aldı da 146 bine satıyor.
|
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- honda civic 1.5 yakıt tüketimi yorumları
- en uzun ömürlü araba motoru
- bilmeden km düşürülmüş araç sattım
- konya egzoz yasak mı
- yokuş kalkış desteği taktırma fiyatları
- adac testi geçen oto koltukları
- peugeot e-208 fiyat
- nissan x-trail e-power fiyat
- lexus gx
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X