< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Game Pass’ten ucuz: 12 aylık Playstation Plus fiyatında dev indirim (2. sayfa)
-
-
Sokaktan çevrilen cinsten editörün yüzü kızarmadan yapacağı cinsten zayıf bir haber daha.
-
Hadi bakalım Microsoft bu indirimin altında kalma sen de yap bi Gamepass indirimi de görelim.
-
Geçen sene deluxe paketi 450TL idi
-
klasik dh clickbait haber, editör ignorelama yok mu actıgı konuları görmesek falan.
-
Indirime bak a101 daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni bir hesap oluşturup daha sonrasında onu ana hesap yapıp kendi orjinal hesabımızdan plus ı kullanabiliyoruz hala değil mi?
-
Fenomen olarak aylık olarak 460 TL ve 27 yıllık toplamda 12.420₺ ödeyecek olan kullanıcı ne gülmüştür şimdi be.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
psn plus almadan fifada online maç oynayabiliyor muyuz
-
Asus vg27AQ1 monitörüme ps5 bağladığımda değişik bir sorunla karşılaşıyorum.Mesela fifa24 ü açıyorum maç başlama esnasında santra yapılırken kimse kımıldamıyoken görüntüyü 2k çok kaliteli bir şekilde alıyorum ama oyuncular hareket etmeye başladığında birden görüntü kalitesi düşüyor ve pikselleşmeye başlıyor.Bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz?
-
Dev indirimmiş gerçekten
-
Yeni üyelere veriyor bu indirimi. Güncel üyeler alamıyor. millet 27 yıl üyelik alınca ağzı yanmış sonyciğin
-
Muamele ne indirimi indirimcik...
Aboneliği indirim bitiminden 1-2 gün önce biten birisi indirimden faydalanabiliyor mu acaba?
-
Cüzdana para yükleyip yıllık aboneliği oradan ödeyebiliyor muyuz?
-
İndirim hoş fakat dev değil. PlayStation'da halen 12 aylık ödemenin durmasına sevindim. Anladığım kadarıyla Xbox'ta böyle bir özellik kalmadı. Varsa halen biri nasıl yapıldığını söyleyebilir mi?
400 küsür den 2700 küsür e %500 e yakın artış yap sonra indirim vs yemezler Sony.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uuugun devil aylik olarak hesaplayin
-
E normal konsol sattılar ici boş.
Rakibi 1 senede 30+ exc i veriyor
İlk günden kendi sistemine aaaa lari koyuyor yetmiyor
Codlar diabliolar geliyor.
Sony daha kendi 50 senelik oyununu vermekten aciz.
Sünger bop veriyor.
Şu devirde hala sony diyende nebileyim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X